Roco 72065 Elektrisch treinstel "Blokkendoos", NS Digitaal met sound

4-delig elektrisch treinstel "Blokkendoos" van de Nederlandse Spoorwegen bestaande uit één motorwagen type mBD, één middenrijtuig type Bec, één middenrijtuig type Cec en één stuurstandrijtuig type mC.

■ Jubileummodel - "60 jaar Roco"
■ Model in bedrijfstoestand 1930 geschilderd met twee kleuren
■ Model met digitaal schakelbare geluidsfuncties

Vanaf 1923 schafte de Nederlandse Spoorwegen (NS) elektrische treinstellen aan voor het voorstedelijk verkeer in grootstedelijke gebieden. Dit was de tijd dat "Blokkendoos" treinstellen het podium betraden! Vanaf het begin was het duidelijk dat ze de geschiedenis van de Nederlandse Spoorwegen zouden ingaan. Fabrikanten waren de fabrieken JJ Beijnes in Haarlem, NV Werkspoor in Amsterdam en de Hannoversche Wagonfabrik. De motorwagens werden naar behoefte in lengte gevarieerd en op een motorwagen, meestal gevolgd door een zijspan. Sommige auto's hadden zelfs een bagageruimte, de motorwagens werden beschouwd als zeer betrouwbare werkpaarden en generaties pendelaars brachten de weg van en naar de werkplaats in de Blokkendoos door - het was dan ook niet verwonderlijk dat het afscheid van de actieve dienst gepaard ging met veel krantenberichten. Echter, de tijd van de Blokkendoos is nog lang niet voorbij in het Nederlands Spoorweg Museum in Utrecht! De motorwagen mBD 9107 uit 1927 en het zijspan C 9410 uit 1928 brengen de reis van gisteren weer tot leven.

€ 454,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco 73683 Elektrische locomotief 101001, Railpromo

Elektrische locomotief 101001 van de Railpromo. Tijdperk VI.

5 polige motor met vliegwiel. Rijd op vier assen. Twee wielen zijn voorzien van antislipbanden om de trekkracht te vergroten. LED-verlichting wit / rood die veranderen met de rijrichting. Interface volgens NEM 652-normen voor de aanpassing van een digitale decoder. Koppelingszak volgens NEM 362-normen.

■ In exclusieve kleurstelling met Railpromo-ontwerp.
■ Rijke detaillering op het model

Het Nederlandse bedrijf "Railpromo" en haar dochter "Panorama Rail Restaurant" bieden al jaren uitzonderlijke ritten door heel Nederland. Elke reis begint bij het historische treinstation van de stad Amsterdam, dat tevens het eindpunt van elke rit is. Zo is Breukelen bei Gouda, Rotterdam of Den Haag meerdere keren per week bereikbaar. Als bijzonder pluspunt wordt er tijdens de reis uitstekend eten en drinken geserveerd. Elke treinrit is werkelijk uniek, aangezien verschillende chef-koks de passagiers telkens weer voorzien van delicaat culinair genot.

€ 199,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco Elektrische locomotiefklasse 1116 "60 jaar ROCO", ÖBB

Elektrische locomotief klasse 1116 "60 jaar ROCO" van de Oostenrijkse Spoorwegen.

■ Met uitgebreide afdrukken in jubileumontwerp "60 jaar ROCO" ■ De koplampen van de locomotief kunnen gedeeltelijk of zelfs volledig worden uitgeschakeld met een DIP-schakelaar ■ Z21-Driver's cab beschikbaar 60 jaar ROCO - reserveer uw jubileummodel!


Vanaf het voorjaar van 2020 staat een speciale Tauruslocomotief – de klasse 1116 – opnieuw in het middelpunt van de belangstelling op de spoorwegen van Oostenrijk en omliggende landen, waarbij zelfs de Railjet wordt geeclipsd.

Het ontwerp is gemaakt door de kunstenaar Gudrun Geiblinger, die al vele jaren met ons werkt aan uitgebreide kunstlocomotieven. Het kunstlocomotiefmodel is een absolute must voor elke ROCO-verzamelaar en mag in geen enkele collectie ontbreken! Het ontwerp is nog steeds top geheim op het moment.

 

Nieuw 2020

Leverbaar week 43

€ 294,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrische locomotiefklasse 193, DB AG

Elektrische locomotiefklasse 193 van Deutsche Bahn AG. * Model is exclusief verkrijgbaar
bij ROCO * Locomotief van de
DB Cargo met Europe Design "I am European" * Het true to original bedieningspaneel van de bestuurderscabine is verhoogd.
* Het model wordt gebruikt voor het internationale goederenverkeer.

* Vrijstaande handvatten gedeeltelijk gemaakt van metaal

 

Met de aankoop van multi-systeem locomotieven onderstreept de DB Cargo het belang van goederenvervoer per spoor in Europa en geeft daarom een aantal Vectrons een nieuw Europees ontwerp. 100 locomotieven van de klasse 193 Vectrons MS (BR 193) worden gekocht door Siemens in verschillende landenpakketvarianten via DB Cargo. De locomotieven hebben een vermogen van 6,4 Megawatt en kunnen een topsnelheid van 160 km/h bereiken. Ze zijn uitgerust met de vereiste nationale treincontrolesystemen en met het Europees treincontrolesysteem ETCS.

 

Nieuw 2020

Leverbaar week 21

€ 209,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrische locomotief 192 002-4, SIEMENS

Elektrische locomotief 192 002 van de Siemens Mobility Division.

Mold-variant!

■ Trouw aan de originele replica van de Smartron met nieuw frontpaneel en
rangeerstappen. ■ De locomotief wordt gebruikt voor het vervoer van goederen.
■ Vrijstaande handgrepen - gedeeltelijk van metaal.
■ De koplampen kunnen volledig of gedeeltelijk worden uitgeschakeld met een DIP-schakelaar

Smartron-locomotieven worden alleen in Duitsland met gestandaardiseerde uitrusting aan de eigenaar overgedragen. Op basis van het platform van de Vectron-locomotief wordt de Smartron tegen aantrekkelijke voorwaarden aan de klanten aangeboden. Voor spoorwegexploitanten is het voordeel dat de bediening van de Smartron identiek is aan die van de Vectron-locomotief en daarom geen uitgebreide training nodig is. Alle locomotieven worden geleverd in de aantrekkelijke Capri-blauwe kleurstelling, die wordt afgerond met het gewenste ontwerp van de respectieve klanten. Visueel verschilt de Smartron van de Vectron-locomotieven in een aangepast frontpaneel, rangeertreden, zijvlakken en de Smartron-letters. De Smartron is niet beschikbaar met de camera van de Vectron-locomotief.

Smartron en Vectron zijn geregistreerde handelsmerken van Siemens AG.

 

Nieuw 2020

Leverbaar 4de kwartaal

€ 209,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrische locomotief 243 591-5, DR

Elektrische locomotief 243 591 van de Deutsche Reichsbahn.

■ Model in bordeauxrode kleurstelling
■ Rond dak

De elektrische locomotieven van de serie 243 werden

vanaf 1984 aan de Deutsche Reichsbahn geleverd De DR heeft in totaal 600 stuks gekocht. De locomotieven sleepten alle soorten treinen.

 

Nieuw 2020

Leverbaar 1e kwartaal

€ 214,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrische locomotief 110 148-4, DB

Elektrische locomotief 110 148 van de Deutsche Bundesbahn in blauwe kleurstelling.

* Rijke detaillering op het model dat is uitgerust met enkele lampen
* Model met "Klatte" ventilatoren en een hoekig machinekamerraam
* De koplampen van de locomotief kunnen gedeeltelijk of zelfs volledig worden uitgeschakeld met een microschakelaar.

De serie 110 is een elektrische standaardlocomotief, oorspronkelijk ontworpen voor het sneltreinverkeer van de Deutsche Bundesbahn. Ze werd voor het eerst gebouwd in het jaar 1952. Als het destijds ging om de bouw van elektrische locomotieven, zette de locomotief nieuwe normen. De kenmerken waren de hoge vermogensafgifte ondanks een laag gewicht, de lage gevoeligheid voor schade en onderhoudsintensiteit en het bedieningsgemak. De 110-serie was jarenlang de toonaangevende serie locomotieven in het Duitse snelle treinverkeer.

 

Nieuw 2020

Leverbaar week 26

€ 199,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrische locomotief 151 036-1, DB

Elektrische locomotief 151 036 van de Deutsche Bundesbahn.

■ Wielen met lage wielflenzen
■ Model met voormalig oriënt-rood DB-logo

Voor de dienst voor goederentreinen heeft de DB in 1973 meer dan 100 van deze locomotieven in gebruik genomen. Toen de ontwerpers de BR 151 ontwikkelden, gebruikten ze de reeds bewezen ontwerpen van de BR 110, BR 140, BR 150 en BR 103. Drie afneembare kappen tussen de bestuurderscabines vergemakkelijken de installatie en verwijdering van grotere apparatuur. Met een topsnelheid van 120 km / u en een vermogen van 5982 kW is de BR 151 een van de sterkste goederentreinlocomotieven van de DB. Het originele model werd ook regelmatig in Oostenrijk gebruikt.

 

Nieuw 2020

Leverbaar week 11

€ 214,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrische locomotief 103 195-4, DB

Elektrische locomotief 103 195 van de Deutsche Bundesbahn.

■ Model met korte bestuurderscabine en stroomafnemers schaar
■ Z21 voor bestuurderscabine is nu beschikbaar!

In de jaren 1960 creëerde de Deutsche Bundesbahn met de serie E 03 de sterkste elektrische passagierslocomotief ooit gebouwd. Een totaal van 145 locomotieven van de later officieel aangewezen 103-serie werden gebouwd van 1970 tot 1974. Tot nu toe worden de locomotieven van de serie 103 beschouwd als de meest elegante locomotieven in de modelspoorwereld. Alle locomotieven met bedrijfsnummer onder 215 werden geleverd met schaarpantografen .

 

Nieuw 2020

Leverbaar 2de kwartaal

€ 214,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrische locomotief 193 491-8, HUPAC

Elektrische locomotief 193 491 van het logistieke bedrijf Hupac Intermodal.

Rijke detaillering op het model met 4 stroomafnemers. LED-koplampen die meebewegen met de rijrichting (3 witte koplampen, 1 witte achterlichten). In digitale modus kunnen de lichtfuncties op het Zwitserse model worden geschakeld.

■ Model met vier stroomafnemers

■ Trouw aan origineel model met lange goot en verhoogde bestuurderscabines voor gebruik in Italië

■ Vrijstaande handgrepen gedeeltelijk van metaal

■ In samenwerking met Railcolor Design

Het Zwitserse logistieke bedrijf voor gecombineerd transport "Hupac" heeft acht goederentreinlocomotieven van het type Vectron MS bij Siemens besteld. Met de multi-systeemvoertuigen kunnen de medewerkers van Hupac optreden als mondiale spelers en de Europese economische gebieden koppelen via de nieuwe Gotthard-basistunnel. Sinds januari 2019 hebben de locomotieven 193 490 en 491 het officiële Hupac-ontwerp.

 

Nieuw 2020

 

€ 209,90

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen1

Roco Elektrische locomotief 193 521-2, SBB Cargo International

Elektrische locomotief 193 521 van SBB Cargo International

LED-koplampen die veranderen in rijrichting (3x wit aan voorzijde, 1x wit aan achterzijde). In digitale modus kunnen lichtfuncties worden geschakeld volgens. het Zwitserse archetype.

■ Model met vier stroomafnemers
■ Trouw aan origineel model met lange goot en verhoogde bestuurderscabines voor gebruik in Italië
■ Vrijstaande handgrepen gedeeltelijk van metaal
■ In samenwerking met Railcolor Design

In 2019 bestelde SBB Cargo International in samenwerking met de SüdLeasing GmbH 20 Vectron locomotieven van Siemens Mobility. De motoren beschikken over apparatuur voor service in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Nederland (DACHINL).

 

Nieuw 2020

 

€ 209,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-12 Werkdagen1

Roco Elektrische locomotief 620 018-2, SBB

Elektrische locomotief 620 018 van de Zwitserse spoorwegen.

■ Model met veel fijn geëtste onderdelen zoals ventilatieroosters en ruitenwissers
■ Geen verhoogde loopnummers aan de voorkant
■ Fijn gedetailleerde spaakwielen en stroomafnemers.

De Re 6/6 zijn zesassige elektrische locomotieven van de Zwitserse spoorwegen, die werden gekocht ter vervanging van de Ae 6/6. De locomotieven bleken snel geschikt te zijn voor de extreme uitdagingen van de St. Gothard. Ze werden later aangewezen als Re 620 en vanaf 2005 had de bestuurderscabine airconditioning.

 

Nieuw 2020

Leverbaar 4de kwartaal 

€ 249,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrische locomotief 430 364-0, SBB

Elektrische locomotief 430 364 van de Zwitserse spoorwegen.

■ Model in huidig ontwerp en groene kleurstelling nu voor het eerst verkrijgbaar. Hij draagt ook UIC-nummers
■ Ideaal voor dubbele tractie met de Re 620
■ Model met afzonderlijk aangebrachte onderdelen die gedeeltelijk zijn geëtst
■ Z21-bestuurderscabine beschikbaar

De locomotieven Re 4 / 4ˡˡ en Re 4 / 4ˡˡˡ werden allemaal geleverd in groene kleurstelling, met de uitzondering van de TEE-locomotieven en hun laatste partij. Daarna, toen de Zwitserse spoorwegen belangrijke revisies uitvoerden, werd vuurrood hun standaardkleur. Als een van de laatste locomotieven van de SBB Group, heeft de locomotief, nu 430 364-0 genoemd, de groene kleur behouden gedurende haar hele levensduur.

 

Nieuw 2020

Leverbaar 3de kwartaal

€ 249,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrolokomotive Ae 8/14 11851, SBB

Herfstnieuws 2019

Bijpassende wagenset verkrijgbaar onder nummer 76051

Deze lok is verkrijgbaar in de volgende uitvoering

Leverbaar week 14 2020

 

€ 499,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

73295 - Elektrolokomotive 1046 002, ÖBB

Digitaal met sound

 

€ 314,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen1

72374 - Electric locomotive 1104, NS

Analoog

 

€ 159,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco Elektrolokomotive BR 186 der DB AG 79650

Roco Elektrolokomotive BR 186 der DB AG 79650

Roco Elektrolokomotive BR 186 der DB AG 79650
€ 269,00 2

€ 242,10

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco 73307 Elok Rh 4061.22 OBB met sounddecoder

Elok uitgevoerd digitaal met sound decoder

€ 309,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco Elektrolokomotive BR 186, Railpool 73654

Roco Elektrolokomotive BR 186, Railpool 73654

Roco Elektrolokomotive BR 186, Railpool 73654

€ 279,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco Elektrolokomotive 189, DB AG 73632

Roco Elektrolokomotive 189, DB AG 73632

Roco Elektrolokomotive 189, DB AG 73632
€ 229,00 2

€ 206,10

 • Uitverkocht

Roco Elektrolokomotive Serie 1212 NS 73830

Roco Elektrolokomotive Serie 1212 der NS 72675 

Bedrijfsnummer op de foto wijkt af

Analoog

Tijdelijke aanbieding

Roco Elektrolokomotive Serie 1200 der NS 72675
€ 319,00 2

€ 199,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco 73831 NS 1212 Digitaal met Sound

Tijdelijke aanbieding

€ 254,99 2

€ 334,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco Elektrolok 52540

Roco Elektrolok 52540

Roco Elektrolok 52540
€ 129,00 2

€ 119,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco Elektrolokomotive BR 110, DB AG 73577

Roco Elektrolokomotive BR 110, DB AG 73577

Roco Elektrolokomotive BR 110, DB AG 73577
€ 279,00 2

€ 251,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco Elektrolokomotive BR 186, DB AG 73650

Roco Elektrolokomotive BR 186, DB AG 73650

Roco Elektrolokomotive BR 186, DB AG 73650
€ 239,00 2

€ 229,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco 62394 Elok BR 111 039 "Mit der Bahn in die Berg" DB AG

Analoog

Digitaal voorbereid

Uitloopmodel

€ 224,00 2

€ 179,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco Elok BR 150 52543

Analoog

Digitaal voorbereid

Uitloopmodel

 

€ 126,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco 62423 Elok ES64F4 Huse oranje blauw

Analoog

Digitaal voorbereid

Uittloopmodel

€ 214,00 2

€ 189,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco 72521 Elok NS 1000 Groen

Analoog

Digitaal voorbereid

Uitloopmodel

 

€ 199,95 2

€ 169,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco 73835 Elok NS 1215 Railpromo Digitaal met Sound

Uitloopmodel

€ 349,00 2

€ 314,10

 • Uitverkocht

5 Delige set Elok NS 1224 goederenlok

5 delige set met digitale 1224 lok, uitgevoerd met sounddecoder.

Vrijliggende grijpstangen , deels uit metaal.

Fijne pantograven

 

 

 

 

€ 454,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco 73944 E-lok Re 193 Vectron digitaal met sound

Zeer mooi uitgevoerd, prachtige daktuin en beschildering aan de zijkanten van de lok

€ 294,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Roco Elektrolokomotive Serie BB 22200, SNCF

Herfstnieuws 2019

Deze lok is ook met sound leverbaar

Leverbaar week 7 2020

€ 209,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrolokomotive 243 591-5, DR

Herfstnieuws 2019

Deze lok is leverbaar in de volgende uitvoeringen

Leverbaar in week 14 2020

€ 209,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrolokomotive BR 103, DB

Herfstnieuws 2019

Deze lok is leverbaar in de volgende uitvoeringen

Leverbaar week 20 2020

€ 209,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrolokomotive BR 193, HUPAC

Herfstnieuws 2019

Deze lok is leverbaar in de volgende uitvoeringen

Leverbaar 11 2020

€ 209,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrolokomotive 193 839-8, SETG

Herfstnieuws 2019

Deze lok is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen

Leverbaar in week 2 2020

€ 209,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrolokomotive BR 193, Flixtrain

Herfstnieuws 2019

Deze lok is levebaar in de volgende uitvoeringen

Leverbaar week 14 2020

€ 209,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Productnaam

Herfstnieuws 2019

Deze lok is leverbaar in de volgende uitvoeringen

Leverbaar in week 17 2020

€ 209,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrolokomotive BR 151, DB

Herfstnieuws 2019

Deze lok is leverbaar in de volgende uitvoeringen

Leverbaar week 11 2020

€ 209,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrolokomotive 460 058-1 „Circus Knie“, SBB

Herfstnieuw 2019

Deze lok is leverbaar in de volgende uitvoeringen

Leverbaar week 10 2020

€ 229,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrolokomotive Rh 1142, ÖBB

Herfstnieuws 2019

Leverbaar week 37 2020

€ 199,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrolokomotive 420 294-1 „Circus Knie“, SBB

Herfstnieuws 2019

Deze lok is leverbaar in de volgende uitvoeringen

Leverbaar week 31 2020

€ 254,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

Roco Elektrolokomotive 1110.502, ÖBB

Herfstnieuws 2019

Leverbaar week 8 2020

€ 209,90

 • Pre - Order Reserveer nu !1

79295 - Elektrolokomotive 1046 002, ÖBB

Wisseltroom digitaal met sound

 

€ 314,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen1