Onze modelbouw winkel in de Drechtsteden in het mooie plaatsje Sliedrecht nabij de grote stad Dordrecht is met z'n 150 m2 vol met alles op het gebied van uw hobby een waar paradijs.

 

Bijna alles wat u zoekt hebben we in huis:

Van auto'sboten en vliegtuigen zijn er zowel  kant en klare modellen om meteen neer te zetten als modellenom zelf te bouwen.

Deze modellen zijn in verschillende schalen. Ook hebben wij in de radiografisch op afstand bestuurbare modellen een groot assortiment met alle benodigdheden zoals zenders, accu's, motors, onderdelen, etc.

Allerlei modeltreinen en toebehoren. Van bekende merken als Märklin, Fleischmann, Roco, Piko ,Trix en LGB tot exclusieve messing modellen en digitale apparatuur. Aan toebehoren is er rails, bovenleiding, banenverlichting, trafo's en andere onderdelen. En om de baan met alle mogelijkheden zo natuurgetrouw "aan te kleden" is er natuurlijk de scenery. Hierbij behoort o.a. de huisjes, boompjes, beestjes, poppetjes, wegen, bergen, strooisels en nog veel meer, te veel om op te noemen.

 

Professionele racebanen met een diversiteit aan auto's, baanstukken, regelaars en onderdelen. (motortjes, bandjes, slepertjes, etc.) Om de baan te completeren zijn er tribunes, figuurtjes, pitstop en dergelijke zaken.

Om dit alles te kunnen bewerkstelligen zijn er natuurlijk hulpmaterialen nodig. Hierbij is er van alles te verkrijgen, te denken aan: hout, kunststof, verf, lijm en handig gereedschap van mesjes tot electrische multimachines.

Ook hebben we nog wat overige artikelen zoals: houten modelbouwcatalogiboeken en videobanden.

 

Eigenlijk is het veel interessanter om zelf eens een kijkje te komen nemen dan kunt u dit alles van dichtbij bezien.

U bent van harte welkom, onze kundige medewerkers zullen u met al uw vragen of opmerkingen van dienst zijn.