Scania

Italeri Scania R620 "Blue Shark" 1:24 #3873

Een nieuwe link sluit aan de prestigieuze ketting van Scania Limited Editions uit Italië (Top Class 2002, The King in 2003 en The Griffin in 2006), deze truck komt voort uit een samenwerking met "Svempas AB", de beroemde Zweedse coach bouwer Sven Erik "Svempa" Bergendahl.

De top-of-the-line R620 LA 4x2 MNA Euro 5, droom van menig chauffeur en transport operator, is voorzien van de meest exclusieve technische apparatuur en extra versierd met een exclusieve serie accessoires en bijzondere afwerkingen.

In dit geval gaat het om de Blue Shark, beschikbaar sinds april 2008, in 40 stuks, exclusief voor de Italiaanse markt.

Tussen de meest kenmerkende features vinden we de Platinum versie CR19 Topline cabine, hill-hold systeem, xenon koplampen op de bumper en de zonnewering, een cabine volledig in metallic blauw en een glanzend zwarte afwerking, een exclusief cabine exterieur en skirt decoraties, 20" TV/DVD, en zo nog teveel om op te noemen.

Super decals, chroom wielen en chroom stickers.

€ 57,95

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Italeri Scania 143m Topline 4x2 1:24 #3910

De Scania 143M was een mijlpaal voor zwaar transport van eind jaren '80 tot mid jaren '90.

Geassembleerd in de Södertälje fabriek in Zweden was het een van de meest succesvolle modellen van de "3-serie", geïntroduceerd door Scania in 1987 als opvolger van de innovatieve "2-serie" van de jaren '80.

De Scania 143M, in het bijzonder de 4x2 versie, werd al snel een van de beste oplossingen voor zware transport taken op de weg dankzij zijn kwaliteiten qua flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Het voertuig werd beschikbaar in verschillende motor configuraties, waaronder een V8 500 pk in combinatie met een 16-speed versnellingsbak.

Zelfs vandaag de dag, na vele jaren sinds het einde van de productie staat deze truck nog goed in het geheugen van chauffeurs, mede door zijn comfort en goede rijeigenschappen.

Super decals en chroom velgen.

€ 59,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Scania R620 Topline New R Series 1:24 #3858

De nieuwe zware trekker van Scania Serie R werd ontwikkeld met het oog op de huidige vereisten van de wereldmarkt; een laag verbruik, rijcomfort en maximale betrouwbaarheid.

De gloednieuwe cabine biedt bovendien een comfortabel interieur voor de bestuurder en is beschikbaar in een ruim gamma van kleuren en opties.

De Scania Serie R is verkrijgbaar met verschillende aandrijvingen, zodat hij makkelijk voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

De nieuwe Serie R is verder standaard uitgerust met het nieuwe en unieke Scania Drive Support systeem met de innovatieve GRS/GRSO versnellingsbak.

€ 53,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Scania R620 Atelier 1:24 #3850

De Scania R620 is de recentste uitvoering van de veel geziene trekker van het beroemde Zweedse bedrijf. De R620 wordt gekenmerkt door de recentste systemen in de motor om het verbruik en de vervuiling te beperken.

Ook de motor zelf is erg verbeterd en veel krachtiger, evenals een aantal elektronische controlesystemen van het rijgedrag en het remsysteem. Verdere verbeteringen werden aangebracht aan de cabine om de al optimale plaatsruimte te vergroten.

€ 49,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Scania R730 ''The Griffin'' 1:24 #3879

De Scania R series zware trekker werd ontworpen om aan de hoogste eisen ter wereld te voldoen: brandstofverbruik, het comfort van de bestuurder en betrouwbaarheid.

De krachtige stijl van zijn exterieur is prachtig om te zien.

De nieuw ontworpen look van de cabine is gematched met een nieuw interieur met uitstekend comfort en een brede keuze aan kleuren en uitrusting.

De Scania R trekker biedt het grootste scala aandrijfopties op de markt, waardoor deze truck makkelijk aan verschillende eisen kan worden aangepast.

Ook is hij standaard uitgerust met het nieuwe en unieke Scania Drive Support systeem met EBS en de innovatieve GRS/GRSO versnellingsbak.

Het model wordt geleverd met speciale decals voor het "Griffin" kleurenspel, wat een groot succes had bij Europese chauffeurs: het klassieke Scania logo is hier herzien in een kleurrijk en agressief symbool van de Zweedse versie van de raptor.

Om het model compleet te maken is er ook een accuraat vel metallic materiaal meegeleverd, klaar om aan te brengen.

€ 52,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Scania R560 V8 Highline''Red Griffin'' 1:24 #3882

De nieuwe Scania R-serie is ontworpen om aan de hoogste eisen qua brandstofverbruik, bestuurderscomfort en betrouwbaarheid te voldoen.

Het ontwerp van de buitenkant maakt het voertuig een indrukwekkend geheel.

De unieke stijl van de buitenkant is gecombineerd met een uitzonderlijk interieur, voor exceptioneel bestuurderscomfort en een breed scala aan keuzes van kleuren en materialen.

De HIGHLINE versie biedt maximale binnenruimte en een bijna vlakke vloer.

Dit model wordt geleverd met een fantastisch decalblad en een accuraat blad met metaalstickers, klaar voor aanbrenging, zodat het bouwmodel net dat beetje extra realisme meekrijgt.

€ 54,99

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Scania R730 V8 Streamline ''Silver Griffin'' 1:24 #3906

De Scania Serie R zware trekker is beschikbaar met een V8 motor en is ontwikkeld volgens de huidige marktvereisten.

De V8 Scania motoren zijn ontworpen om de meest veeleisende taken uit te kunnen voeren, en worden gewaardeerd voor hun stevigheid, reactiviteit en efficiëntie.

De Scania R Serie voldoet aan de hoogste eisen qua brandstofbesparing en betrouwbaarheid.

Het ontwerp van de buitenkant geeft het voertuig een enorm zicht op de weg, en wordt gezien als de nummer één qua "Show Trucks", de beroemde versierde trucks.

Deze uitzonderlijke stijl is gekoppeld aan een exclusief nieuw interieur, voor uitstekend comfort voor de chauffeur, en een breed scala aan kleuren en materiaal opties.

Daarbij is dit model voorzien van fantastische decals en gemetalliseerde stickers, klaar om aan te brengen.

In het pakket zitten ook nieuwe verchroomde plastic delen voor een realistisch voorkomen.

€ 68,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Scania R730 "Black Amber" 1:24 #3897

In 2011 werd een nieuwe link aan de ketting van gelimiteerde edities gelanceerd door Scania toegevoegd (Top Class in 2002, The King in 2003, The Griffin in 2006, Blue Shark in 2008 en Dark Diamond in 2009), en ontworpen in partnerschap met "Svempas AB", de beroemde Zweedse truck fabrikant Sven Erik "Svempa" Bergendahl.

De top-of-the-range, de Road Tractor R 730 LA4x2MNA Euro 5 V8 motor, de droom van veel chauffeurs en vervoerders, is uitgerust met de meest exclusieve technische kenmerken en verdere verbeteringen met een exclusieve range accessoires en speciale afwerkingen.

Het meest kenmerkende is de CR19 Topline cabine in de Titanium versie.

Deze kit is wordt geleverd met 30ml "Black Amber" metallic verf voor de cabine en plastic delen.

€ 64,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Scania R730 V8 Topline “Imperial” 1:24 #3883

De Scania Series R heavy-tractor is verkrijgbaar met een V8 motor en is ontwikkeld naar de vereisten van de huidige wereldmarkt.

De V8 Scania motoren zijn ontworpen om de meest veeleisende taken uit te voeren, en worden gewaardeerd om hun robuustheid, reactievermogen en efficiëntie, de Scania R serie is ontworpen om aan de hoogste eisen op het gebied van brandstofbesparing en betrouwbaarheid.

Het ontwerp van de buitenkant geeft het voertuig een enorm zicht op de weg en wordt gezien als de nummer één voor "Show Trucks", de beroemde versierde trekkers.

Het uitzonderlijke exterieur is gekoppeld aan een exclusief nieuw interieur, met buitengewoon comfort voor de bestuurder en een breed scala aan kleur en materiaal opties.

Daarnaast zitten er bij dit vrachtwagen model fantastische decals en gemetalliseerde stickers, klaar om aan te brengen.

Ook meegeleverd zijn nieuwe chroom plastic onderdelen voor een realistischer voorkomen.

€ 67,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Mercedes

Italeri Mercedes Benz Actros MP4 Gigaspace 1:24 #3905

Actros is de commerciële naam van de Mercedes-Benz zware trekker reeks.

De Actros reeks werd geïntroduceerd in 1995 en behaalde al snel een significant commercieel succes als een geschikte oplossing voor vervoer over grote afstanden van zware ladingen.

De nieuwe Actros, geïntroduceerd in 2012 is de meest up-to-date en innovatieve uitdrukking van Mercedes' zware truck familie.

Het voertuig wordt gekenmerkt door een geavanceerd en modern ontwerp en het gebruik van de nieuwe Euro 5 en Euro 6 motoren.

Onder de beschikbare configuraties is de "GigaSpace" variant voornamelijk interessant, deze cabine voor lange ritten met een hoog dak is ontwikkeld om de hoogste standaard van comfort voor twee bestuurders te bieden.

€ 65,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Mercedes-Benz Actross Black Edition 1:24 #3841

Deze generatie Mercedes Benz Actross trucks werd in de lente van 2003 op de markt gebracht.

Deze modellen voor zwaar transport over lange afstanden verschillen hoofdzakelijk van de vorige serie wat betreft de veiligheid, zuinigheid en het comfort van de bestuurder.

De belangrijkste vernieuwingen betreffen het interieur van de nieuwe cabine, ontworpen voor de meest veeleisende chauffeurs, de steeds krachtigere motoren en de technische verbeteringen die op de trekas zijn aangebracht.

Van buiten worden de nieuwe Actross gekenmerkt door het rooster van de radiateur met bredere lamellen voor een betere ventilatie en de nieuwe glazen lampen en reflectoren met variabele brandpuntsafstand.

€ 46,80

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Mercedes Benz Actros 1854 LS (V8) 1:24 #3824

De nieuwe generatie Mercedes Benz Actros trucks werd in de lente van 2003 op de markt gebracht.

Deze modellen voor zwaar transport over lange afstanden verschillen hoofdzakelijk van de vorige serie wat betreft de veiligheid, de zuinigheid en het comfort van de bestuurder.

De belangrijkste vernieuwingen betreffen het interieur van de nieuwe cabine, ontworpen voor de meest veeleisende chauffeurs, de steeds krachtigere motoren en de technische verbeteringen die op de trekas zijn aangebracht.

Van buiten worden de nieuwe Actros gekenmerkt door het rooster van de radiateur met bredere lamellen voor een betere ventilatie en de nieuwe glazen lampen en reflectoren met variabele brandpuntsafstand.

De nieuwe Actros lijn wordt aangedreven door de nieuwe V-motoren van de Serie 500 en de V8-motor voor de 1854 LS uitvoering die een vermogen heeft van 503 tot 578 HP.

€ 46,80

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Mercedes Benz Actros MP3 1:24 #3884

De Actros Edition Black Liner en White Liner zijn de meest exclusieve en aantrekkelijke vorm van star-branded trucks voor de lange afstand.

Aan de buitenkant perfect gekleed, van het metallic spuitwerk tot de decoratieve stripes, en een perfect uitgerust interieur, van speciale lederen stoelen tot Active Brake Assist, de nieuwe Mercedes-Benz Actros Edition laat zien waar het merk voor staat.

Mercedes-Benz levert de Actros Edition Black Liner en White Liner in combinatie met L-cab en Megaspace cab, en alle motor varianten.

Het aantal trucks dat is geproduceerd is al net zo exclusief als de uitrusting; de varianten zijn gelimiteerd tot 500 voertuigen.

De Mercedes-Benz Actros Edition maakte zijn debuut bij de IAA Commercial Vehicles in Hannover aan het eind van september 2010.

€ 49,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Iveco

Italeri Iveco Stralis Hi-Way Euro 5 1:24 #3899

De Stralis Hi-Way is de nieuwste evolutie van de beroemde heavy duty truck geproduceerd door Iveco.

De truck wordt gekenmerkt door een aantal technologische en esthetische verbeteringen in vergelijking met voorgaande versies.

De cabine biedt een volledig nieuw ontwerp en is uitgerust met geïntegreerde elektronische systemen die het comfort optimaliseren en de veiligheid naar de hoogste standaard brengen.

De evolutie van de Stralis wordt ook gekenmerkt door een compleet nieuwe aandrijving, waardoor de brandstof consumptie en onderhoudskosten te minimaliseren.

De nieuwe motorkracht is gekozen om in lijn te blijven met de nieuwe Euro 5 verontreinigingsbestrijding regelgeving en een zeer hoge operationele effectiviteit ten opzichte van eigendomskosten te behouden.

In 2013 won de Iveco Stralis Hi-Way de "International Truck of the Year" onderscheiding, toegekend door een groep journalisten van de belangrijkste Europese vrachtwagentijdschriften.

€ 55,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri IVECO Stralis Active Space 1:24 #3869

De Iveco Stralis is, zonder twijfel, een van de meest populaire trekkers op de Europese snelwegen.

Iveco heeft meerdere successen behaald in de trekkers en semi-trailer trucks business, zoals de Turbostar in de jaren '80, de Eurostar en de Eurotech.

De Stralis is de nieuwste generatie trekker ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf.

De aandrijving werd ontwikkeld rond de 8, 10 en 13 liter, 6-cilinder Cursor motor.

De Cursor motor range, dankzij de turbocharged technologie, kan tot 560 pk leveren.

De Stralis wordt voornamelijk gebouwd in de 4x2 met 2 assen of de 6x2 met 3 assen configuraties.

Vanaf de eerste types heeft de fabrikant meerdere versies ontwikkeld met verschillende verbeteringen.

De meest significante verbeteringen, met het specifieke doel om het hoogst haalbare in comfort te leveren, hadden te maken met de cabine.

€ 59,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Iveco Stralis 1:24 #3898

De Iveco Stralis is zonder twijfel een van de meest populaire trucks op de Europese snelwegen.

Iveco heeft meerdere successen geboekt in de trekker en semi-trailer truck business, zoals de Turbostar in de jaren '80, de Eurostar en de Eurotech.

De Stralis, gelanceerd in 2002, is de nieuwste generatie truck ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf.

De aandrijflijn werd ontwikkeld rond de 8, 10 en 13 liter, 6-cilinder layout Cursor motor.

De Cursor motor lijn, dankzij turbocharge technologie, kan tot 560 pk leveren.

De Stralis wordt voornamelijk gebouwd als 4x2 met 2 assen of 6x2 met 3 assen.

Sinds de eerste types heeft de fabrikant een aantal versies met uiteenlopende verbeteringen ontwikkeld.

De meest significante verbeteringen, met als doel het hoogst haalbare comfort te bereiken, hadden met de cabine te maken.

Dit pakket is voorzien van verchroomde plastic delen om het model extra realistisch te maken.

€ 56,50

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Volvo

Italeri VOLVO VN 780 1:24 #3892

De nieuwe Volvo VN 780 trekker, een evolutie van de NH 12 serie, is specifiek gericht op de Amerikaanse markt, waar de vorige versie zich al zeer populair heeft bewezen, en meer dan capabel in de concurrentie met trekkers van Amerikaanse makelij is.

Gekenmerkt door een ruime cabine, met slaapfaciliteiten en elk ander comfort benodigd voor lange ritten die typisch voor de Amerikaanse markt zijn.

Het voertuig is volledig gerestyled en de motor verbeterd om brandstofverbruik in te perken en uitstoot te verminderen.

€ 53,50

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Volvo FH16 Globetrotter XL 1:24 #3821

Met de nieuwe Volvo FH16 presenteert deze fabriek weer een nieuwe truck in het marktsegment voor zware trucks. Dit model is gebaseerd op de FH serie die in de herfst van 2001 gelanceerd werd en is voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Deze nieuwe FH16 is de sterkste, veiligste en meest comfortabele truck die Volvo ooit gebouwd heeft en is voorzien van een geheel nieuwe 16 liter motor van 610 pk., een exclusief interieur, nieuwe cabinedelen en een geavanceerd actief veiligheidssysteem. De Volvo FH16 serie werd ontworpen om de zwaarste transportopdrachten in het Europesche goederenverkeer met een hoge gemiddelde snelheid en een laag brandstofverbruik te kunnen realiseren.

€ 49,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Volvo FH16 520 Sleeper Cab 1:24 #3907

De Volvo FH reeks werd in 1993 door het Northern European Company geïntroduceerd als de meest up-to-date oplossing voor zwaar wegtransport.

De serie werd continu verbeterd om nauwer aan te sluiten op de veranderende wensen van Volvo's klanten.

In 2001 kwam de derde generatie van de FH op de markt.

De belangrijkste verbeteringen waren uitgevoerd aan de transmissie en de versnellingsbak, en de toevoeging van elektronische systemen bedoeld voor de verbetering van rijprestaties en veiligheid.

Veel aandacht is gegaan naar het comfort, door de ingebruikname van een modern cabine ontwerp. In het bijzonder wist de "Sleeper Cab" configuratie een zeer hoge standaard voor de rust van chauffeurs neer te zetten.

€ 52,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Daf

Italeri DAF XF 105 Smoky Jr. 1:24 #3917

Deze trekker voor wegvervoer van DAF is een gerestylde versie van de succesvolle voorgaande serie.

Met uitstekende betrouwbaarheid en een goede standaard van comfort voor lange routes, biedt de XF105 ook een zeer goed mechanische betrouwbaarheid en uitstekende motorprestaties onder een breed scala van condities, in volledige overeenstemming met de strengste milieunormen.

In het geval van een ongeluk biedt de cabine de bestuurder een extreem hoge mate van bescherming.

De naam "Smoky" komt van het racepaard van de vader van de eigenaar (vandaar "Junior"), die tijdens races verdween als een rookwolk voor zijn tegenstanders.

In een Wild West atmosfeer zijn de paarden de protagonisten op de beschilderingen van deze vrachtwagen.

€ 61,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri DAF 95 Canvas Truck 1:24 #3914

Het Nederlandse bedrijf DAF wordt vandaag de dag erkend als een van de leiders in de markt voor industriële en commerciële voertuigen.

Door de geschiedenis heen was de 95 serie ongetwijfeld een referentiepunt in de DAF productie.

De ontwikkeling van het DAF 95 project bracht enkele significante innovaties met zich mee, die het een indrukwekkend succes op de markt maakte.

De moderne cabine gekenmerkt door het hoogste comfort, een geïntegreerd veersysteem om het rijcomfort te verhogen en de introductie van een zeer moderne en betrouwbare motor reeks gebaseerd op de nieuwe 5-cilinder 11,6 liter WS/ATi (Advanced Turbo Intercooling), die meer dan 383 pk produceerden.

De 95 serie werd in de tweede helft van de jaren '80 op de markt gebracht.

In 1988 won de DAF 95 de "International Truck of the Year" prijs.

€ 51,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Man

Renault

Overige 

Italeri Magirus-Deutz 360M19 Canvas 1:24 #3912

De 390M19 is geproduceerd door het Duitse Magirus-Deutz toen het in de Iveco Group werd opgenomen.

De truck is een goede synthese van de sterke punten die de Duitse fabrikant beroemd maakten in de jaren '70 en begin jaren '80.

Het stevige chassis, ontwikkeld om te voldoen bij zwaar gebruik, de achteras met dubbele wielen, de bladveer schokdempers en cabine verkregen vanuit de Iveco lijn maakten het een ideaal platform voor speciale configuraties.

De truck werd uitgerust met de luchtgekoelde V-10 Deutz Diesel motor met 5-speed versnellingsbak die hem een maximale snelheid van 110 km/u gaf.

€ 56,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri American Superliner 1:24 #3820

Deze zware conventionele trekker is een karakteristiek voorbeeld van de in Amerika rijdende trucks.

Speciaal gebouwd voor het lange-afstandsverkeer op het Amerikaanse continent hebben ze sterke motoren, enorme brandstoftanks en zeer ruime slaapcabines die van alle gemakken voorzien zijn.

Deze trucks werden beroemd door de vele Amerikaanse films waar ze een hoofdrol in speelden.

€ 49,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Freightliner FLC 1:24 #3859

Deze meer dan 40 jaar oude fabriek van vrachtwagens heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en ontwerp van zijn producten.

In 1981 werd de Freightliner Corporation gekocht door Daimler-Benz AG, de moeder-maatschappij van Mercedes-Benz en zelf een van de grootste vrachtwagen-fabrikanten ter wereld.

De nieuwe maatschappij zal zijn activiteiten onder de eigen naam Freightliner voortzetten.

Daimler-Benz zelf heeft verscheidene modellen van Freightliner naar Europa gehaald voor demonstratie doeleinden en truckshows.

Alle Freightliner trucks hebben een standaard basisontwerp, maar velen worden "op maat" gemaakt naar de wensen van de kopers.

Dit model is een Conventional FLC 12064T met een 475 pk Cummins-Diesel motor en een 13-versnelling Fuller-Roadranger transmissie.

€ 49,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Peterbilt 378 ''Long Hauler'' 1:24 #3857

Het Peterbilt model 378 stelt een van de klassieke Amerikaanse trucks voor.

In de cabine van de 378 hebben de zittingen hoge rugleuningen en is een ergonomisch ontworpen dashboard aanwezig.

de 378 kon in vele configuraties besteld worden, van de wegtractor tot de zware sleepwagen.

Dit model 378 wordt gekenmerkt door een 420PK Detroit dieselmotor.

De schuin aflopende kap van vezelglas kantelt 90 graden om volledige toegang tot de motor te krijgen.

Het model wordt voorts gekenmerkt door een dubbele uitlaat, dubbele verchroomde luchtreinigers, een sterk taps toelopende bumper en wielen in de Peterbilt stijl.

€ 49,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Classic Western Star 4964 1:24 #3915

Western Star begon met het ontwerpen en bouwen van industriële voertuigen in 1967.

Sinds het begin was de productlijn van Western Star een goede ideaal voor een Amerikaanse zware truck.

In het bijzonder zijn de trucks die de snelweg transportatie taken uitvoerden nog steeds het referentiepunt voor de Western Star reeks.

De Amerikaanse fabrikant is gespecialiseerd in "Tailor Made", van de motoren tot de versnellingsbakken, frames en overige aanpassingen, om aan specifieke eisen van hun klanten te voldoen.

De aanpassingen stoppen echter niet bij de technische specificaties, veelal maken gepassioneerde bestuurders tal van aanpassingen aan toebehoren en chroomdelen, om hun trucks unieke en authentieke meesterwerken op wielen te maken.

€ 54,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri U.S. Wrecker Truck 1:24 #3825

€ 59,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1