Scania

Italeri Scania 143m Topline 4x2 1:24 #3910

De Scania 143M was een mijlpaal voor zwaar transport van eind jaren '80 tot mid jaren '90.

Geassembleerd in de Södertälje fabriek in Zweden was het een van de meest succesvolle modellen van de "3-serie", geïntroduceerd door Scania in 1987 als opvolger van de innovatieve "2-serie" van de jaren '80.

De Scania 143M, in het bijzonder de 4x2 versie, werd al snel een van de beste oplossingen voor zware transport taken op de weg dankzij zijn kwaliteiten qua flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Het voertuig werd beschikbaar in verschillende motor configuraties, waaronder een V8 500 pk in combinatie met een 16-speed versnellingsbak.

Zelfs vandaag de dag, na vele jaren sinds het einde van de productie staat deze truck nog goed in het geheugen van chauffeurs, mede door zijn comfort en goede rijeigenschappen.

Super decals en chroom velgen.

€ 59,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Scania R620 Topline New R Series 1:24 #3858

De nieuwe zware trekker van Scania Serie R werd ontwikkeld met het oog op de huidige vereisten van de wereldmarkt; een laag verbruik, rijcomfort en maximale betrouwbaarheid.

De gloednieuwe cabine biedt bovendien een comfortabel interieur voor de bestuurder en is beschikbaar in een ruim gamma van kleuren en opties.

De Scania Serie R is verkrijgbaar met verschillende aandrijvingen, zodat hij makkelijk voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

De nieuwe Serie R is verder standaard uitgerust met het nieuwe en unieke Scania Drive Support systeem met de innovatieve GRS/GRSO versnellingsbak.

€ 55,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Scania R620 Atelier 1:24 #3850

De Scania R620 is de recentste uitvoering van de veel geziene trekker van het beroemde Zweedse bedrijf. De R620 wordt gekenmerkt door de recentste systemen in de motor om het verbruik en de vervuiling te beperken.

Ook de motor zelf is erg verbeterd en veel krachtiger, evenals een aantal elektronische controlesystemen van het rijgedrag en het remsysteem. Verdere verbeteringen werden aangebracht aan de cabine om de al optimale plaatsruimte te vergroten.

€ 54,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Scania R730 "Black Amber" 1:24 #3897

In 2011 werd een nieuwe link aan de ketting van gelimiteerde edities gelanceerd door Scania toegevoegd (Top Class in 2002, The King in 2003, The Griffin in 2006, Blue Shark in 2008 en Dark Diamond in 2009), en ontworpen in partnerschap met "Svempas AB", de beroemde Zweedse truck fabrikant Sven Erik "Svempa" Bergendahl.

De top-of-the-range, de Road Tractor R 730 LA4x2MNA Euro 5 V8 motor, de droom van veel chauffeurs en vervoerders, is uitgerust met de meest exclusieve technische kenmerken en verdere verbeteringen met een exclusieve range accessoires en speciale afwerkingen.

Het meest kenmerkende is de CR19 Topline cabine in de Titanium versie.

Deze kit is wordt geleverd met 30ml "Black Amber" metallic verf voor de cabine en plastic delen.

€ 64,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Scania R730 V8 Topline “Imperial” 1:24 #3883

De Scania Series R heavy-tractor is verkrijgbaar met een V8 motor en is ontwikkeld naar de vereisten van de huidige wereldmarkt.

De V8 Scania motoren zijn ontworpen om de meest veeleisende taken uit te voeren, en worden gewaardeerd om hun robuustheid, reactievermogen en efficiëntie, de Scania R serie is ontworpen om aan de hoogste eisen op het gebied van brandstofbesparing en betrouwbaarheid.

Het ontwerp van de buitenkant geeft het voertuig een enorm zicht op de weg en wordt gezien als de nummer één voor "Show Trucks", de beroemde versierde trekkers.

Het uitzonderlijke exterieur is gekoppeld aan een exclusief nieuw interieur, met buitengewoon comfort voor de bestuurder en een breed scala aan kleur en materiaal opties.

Daarnaast zitten er bij dit vrachtwagen model fantastische decals en gemetalliseerde stickers, klaar om aan te brengen.

Ook meegeleverd zijn nieuwe chroom plastic onderdelen voor een realistischer voorkomen.

€ 67,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Mercedes

Italeri Mercedes Benz Actros MP4 Gigaspace 1:24 #3905

Actros is de commerciële naam van de Mercedes-Benz zware trekker reeks.

De Actros reeks werd geïntroduceerd in 1995 en behaalde al snel een significant commercieel succes als een geschikte oplossing voor vervoer over grote afstanden van zware ladingen.

De nieuwe Actros, geïntroduceerd in 2012 is de meest up-to-date en innovatieve uitdrukking van Mercedes' zware truck familie.

Het voertuig wordt gekenmerkt door een geavanceerd en modern ontwerp en het gebruik van de nieuwe Euro 5 en Euro 6 motoren.

Onder de beschikbare configuraties is de "GigaSpace" variant voornamelijk interessant, deze cabine voor lange ritten met een hoog dak is ontwikkeld om de hoogste standaard van comfort voor twee bestuurders te bieden.

€ 65,95

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Iveco

Italeri Iveco Stralis Hi-Way Euro 5 1:24 #3899

De Stralis Hi-Way is de nieuwste evolutie van de beroemde heavy duty truck geproduceerd door Iveco.

De truck wordt gekenmerkt door een aantal technologische en esthetische verbeteringen in vergelijking met voorgaande versies.

De cabine biedt een volledig nieuw ontwerp en is uitgerust met geïntegreerde elektronische systemen die het comfort optimaliseren en de veiligheid naar de hoogste standaard brengen.

De evolutie van de Stralis wordt ook gekenmerkt door een compleet nieuwe aandrijving, waardoor de brandstof consumptie en onderhoudskosten te minimaliseren.

De nieuwe motorkracht is gekozen om in lijn te blijven met de nieuwe Euro 5 verontreinigingsbestrijding regelgeving en een zeer hoge operationele effectiviteit ten opzichte van eigendomskosten te behouden.

In 2013 won de Iveco Stralis Hi-Way de "International Truck of the Year" onderscheiding, toegekend door een groep journalisten van de belangrijkste Europese vrachtwagentijdschriften.

€ 58,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Volvo

Italeri VOLVO VN 780 1:24 #3892

De nieuwe Volvo VN 780 trekker, een evolutie van de NH 12 serie, is specifiek gericht op de Amerikaanse markt, waar de vorige versie zich al zeer populair heeft bewezen, en meer dan capabel in de concurrentie met trekkers van Amerikaanse makelij is.

Gekenmerkt door een ruime cabine, met slaapfaciliteiten en elk ander comfort benodigd voor lange ritten die typisch voor de Amerikaanse markt zijn.

Het voertuig is volledig gerestyled en de motor verbeterd om brandstofverbruik in te perken en uitstoot te verminderen.

€ 68,50

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Daf

Italeri DAF XF 105 Smoky Jr. 1:24 #3917

Deze trekker voor wegvervoer van DAF is een gerestylde versie van de succesvolle voorgaande serie.

Met uitstekende betrouwbaarheid en een goede standaard van comfort voor lange routes, biedt de XF105 ook een zeer goed mechanische betrouwbaarheid en uitstekende motorprestaties onder een breed scala van condities, in volledige overeenstemming met de strengste milieunormen.

In het geval van een ongeluk biedt de cabine de bestuurder een extreem hoge mate van bescherming.

De naam "Smoky" komt van het racepaard van de vader van de eigenaar (vandaar "Junior"), die tijdens races verdween als een rookwolk voor zijn tegenstanders.

In een Wild West atmosfeer zijn de paarden de protagonisten op de beschilderingen van deze vrachtwagen.

€ 72,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Man

Renault

Overige 

Italeri American Superliner 1:24 #3820

Deze zware conventionele trekker is een karakteristiek voorbeeld van de in Amerika rijdende trucks.

Speciaal gebouwd voor het lange-afstandsverkeer op het Amerikaanse continent hebben ze sterke motoren, enorme brandstoftanks en zeer ruime slaapcabines die van alle gemakken voorzien zijn.

Deze trucks werden beroemd door de vele Amerikaanse films waar ze een hoofdrol in speelden.

€ 59,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri Freightliner FLC 1:24 #3859

Deze meer dan 40 jaar oude fabriek van vrachtwagens heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en ontwerp van zijn producten.

In 1981 werd de Freightliner Corporation gekocht door Daimler-Benz AG, de moeder-maatschappij van Mercedes-Benz en zelf een van de grootste vrachtwagen-fabrikanten ter wereld.

De nieuwe maatschappij zal zijn activiteiten onder de eigen naam Freightliner voortzetten.

Daimler-Benz zelf heeft verscheidene modellen van Freightliner naar Europa gehaald voor demonstratie doeleinden en truckshows.

Alle Freightliner trucks hebben een standaard basisontwerp, maar velen worden "op maat" gemaakt naar de wensen van de kopers.

Dit model is een Conventional FLC 12064T met een 475 pk Cummins-Diesel motor en een 13-versnelling Fuller-Roadranger transmissie.

€ 55,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Italeri U.S. Wrecker Truck 1:24 #3825

€ 65,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1