Let op ! dit zijn allemaal radiografische bouwpakketen 

Hieronder volgt een professionele elektrolijn met  bouwkits van vrachtauto's. Deze vrachtauto's zijn te besturen met 4-kanaalszender en alle beschikken ze over een echt werkende versnellingsbak . De trucks kunnen uitgevoerd worden met verlichting en met geluid.

Let op, de levertijden zijn niet exact, is niet meer goed aan te geven, doordat de leverancier  dat ook niet meer precies kan door de werled wijde moeilijkheden.

De modellen waar beschikbaar bij staan zijn in voorraad en direct leverbaar.

Tamiya 56368 1/14 Scania 770 S 6x4

Tamiya verwelkomt een nieuwe toevoeging aan de 1/14 Tractor Truck-serie - dit keer de Scania 770 S 6x4, geproduceerd door de Zweedse fabrikant Scania. De Scania 770 S 6x4 is een van de trucks in de hoogwaardige S . van Scania Serie – die in 2016 een volledige modelwijziging heeft ondergaan. Deze truck heeft een dubbele achteras rijd met een 6x4-chassis uitgerust met een 16,4-liter V8-dieselturbomotor met een vermogen van 770 pk, wat het meeste was sterk in de industrie vanaf 2020.

 

★ Compatibel met Hop-Up Option-onderdelen (zie onderstaande lijst) ★

- 56505: Gemotoriseerde steunpoten

- 56523: Multifunctionele bedieningseenheid voor trekkers en vrachtwagens "Euro-Style" (MFC-03)

- 56526: TR-koppel-afgestemde motor (33T)

- 56535: Aluminium koppelingshendelplaat voor trekkervrachtwagen

- 56536: Bestuurdersfiguur voor 1/14 R/C-tractortruck

- 56552: Aluminium centrale luchttank

- 56560: Kogellagerset voor 1/14 R/C 6x4 vrachtwagenchassis

 

Over het model

- Dit is een bouwpakket voor het RC-model op schaal 1/14.

   Lengte: 532 mm, breedte: 193 mm, hoogte: 307 mm.

- Het model geeft een realistische weergave van de Scania 770 S 6x4.

- De vorm van het hoge dak is realistisch vastgelegd in stijl met een dakbalk met lichtsensoren, een minibar met grille, een lage balk en zijbalken. LED's (apart verkrijgbaar) kunnen ook worden bevestigd.

- Net als het eigenlijke voertuig heeft een dubbel achteras 6x4-chassis een indeling van motor en transmissie aan de voorkant.

- Ladderframe is voorzien van aluminium zijgeleiders met harsdwarsbalken en is voorzien van een koppeling om aankoppeling met opleggers mogelijk te maken.

- Zeer realistische ophanging maakt gebruik van metalen bladveren en wrijvingsdempers.

- Interieur onderdelen zoals modern design dashboard en stoelen zijn inbegrepen.

- Montagetype 3-versnellingsbak maakt schakelen mogelijk via apart verkrijgbare 4-kanaals zender.

- Houd er rekening mee dat het Finespec 2,4 GHz R/C-systeem, multifunctionele regeleenheid (MFC-03) (*), servo's (x2),

7,2 V batterijpakket en batterijlader alleen inbegrepen voor de Japanse markt (item 56367).

- *Multifunctionele regeleenheid (item 56523: MFC-03, apart verkrijgbaar) voor licht, geluid en trillingen.

€ 569,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Tamiya 56366 1/14 R/C Mercedes-Benz Arocs 4151 8x4 Tipper Truck

De TAMIYA-truck voor zwaar gebruik op de bouwplaats! De Mercedes Benz Acros 4151 8x4 is een echte zwaargewicht op de bouwplaats. TAMIYA heeft het beproefde chassis voor deze truck aangepast: net als in het origineel heeft de truck 4 assen. De twee achterassen worden aangedreven door een krachtige 540 elektromotor. De twee voorassen zijn met elkaar verbonden via een servo (apart verkrijgbaar). De stuuruitslag van de twee assen is verschillend waardoor een origineel rijgedrag wordt bereikt.
Het frame heeft een subframe voor de nieuw ontworpen kiepbak. De trog is versterkt met een metalen subframe en kan worden bediend via de optionele TAMIYA ACU-01-unit (56545).

Het onmiskenbare design van de nieuwe Arocs is net zo buitengewoon als de truck als geheel. In de speciaal voor bouwvoertuigen ontwikkelde look is een radiatorrooster in de zogenaamde graafmachinetandoptiek aangebracht, dat de boodschap moet overbrengen: "Bijt door en grijp". Passend bij het robuuste uiterlijk zijn speciale beschermroosters voor het verlichtingssysteem aan de bumper bevestigd.

Met het 667 mm lange en ongeveer 4 kg zware kitmodel kunnen indrukwekkende combinaties worden samengesteld. De beproefde en robuuste TAMIYA-trucktechnologie is te vinden onder de voorwaarts kantelbare cabine. Een nieuwe Mighty-Tuned 35T elektromotor brengt zijn kracht over op de twee achterassen via een schakelbare 3-versnellingsbak. Een gedetailleerd aluminium ladderframe geeft het model de nodige stabiliteit en flexibiliteit.
Een trekhaak (bijvoorbeeld Carson 500907182) kan aan het achterste deel van het frame worden bevestigd en deze gebruiken om aanhangwagens te trekken.

Met de optioneel verkrijgbare multifunctionele eenheid kunnen bijna alle geluids- en lichtfuncties van het model bedrieglijk echt worden gesimuleerd.

Benodigde accessoires:

Leveringsomvang:
Kitmodel met gedetailleerde instructies, elektromotor, handgeschakelde transmissie met 3 versnellingen

- Bouwpakket in schaal 1:14
- Afmetingen lengte 667 mm, breedte 196 mm, hoogte 168 mm
- TAMIYA 4-asser chassis met versterkt frame en aandrijving voor de twee achterassen
- Beide dubbele assen aan de voorzijde zijn via een stuurservo met elkaar verbonden. De assen draaien onder iets andere hoeken voor een voorbeeldgetrouw rijgedrag.
- voorbeeldgetrouwe replica van de ABS-carrosserie van de Arocs 4151, inclusief leuningen, treden, zijspiegels en nog veel meer.
- Nieuwe kiepbak met metalen subframe. De kiepbak kan worden bediend via de apart verkrijgbare ACU-1 (300056545) (TAMIYA MFC-03 unit 56523 vereist).
- Inclusief krachtig afgestemde TR-motor voor een perfecte vermogensafgifte aan de twee aangedreven achterassen.
- Nieuwe achterbanden, bumper en spatborden.
- Handgeschakelde transmissie met 3 versnellingen kan worden bediend via een optionele 4-kanaals afstandsbediening.
- Bladveren op de assen en schokdempers achter met schroefveren
- De koplampen op de daklampbeugel kunnen worden voorzien van leds (apart verkrijgbaar).

Aanbevolen accessoires:
MFC-03 multifunctionele unit (300056523) voor rij-, licht- en geluidsfuncties; ACU-01 spindelaandrijving (300056545) voor de kantelfunctie

€ 809,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56360 Volvo FH16 Bomen truck

Dit is een TAMIYA 1/14 schaal R / C semi-vrachtwagen montageset model van een houttransportwagen met een lang achterbed met een onderscheidend frame en inzetten voor het dragen van boomstammen. Het model zelf is een afbeelding van de Volvo FH16 Globetrotter, een 750 pk 16,1-liter motor met turbocharger van het vlaggenschip FH uit het Zweedse bedrijf dat in 2012 een volledige modelverandering onderging.

• 1/14 schaalmodel R / C-tractorwagen. Lengte: 733 mm, breedte: 194 mm, hoogte: 306 mm.
• ABS-kunststof behuizing vangt de FH16 Globetrotter-vorm op, met roestvaststalen foto-geëtst rooster aan de voorzijde en interieurdetails van de cabine.
• Afbeeldingen van stokken en achterwand van de cabine maken gebruik van een duurzame combinatie van hars en metaal.
• Type montage met 3 versnellingen maakt schakelen van versnellingen mogelijk via afzonderlijk verkochte 4-kanaals zender.
• Ladderframe met aluminium zijkanalen met kunststof dwarsbalken.
• De voeding van de motor aan de voorzijde wordt via de cardanas aan de achterassen geleverd. Een ingebouwd differentieel op elke as zorgt voor soepel bochtenwerk.
• Een zeer realistische ophanging maakt gebruik van metalen bladveren en wrijvingsdempers. Het model is gemakkelijk te rijden dankzij het op de vlotter gemonteerde gegoten front en de versterkte kunststof achterassen.
• TR Mighty Tuned-motor (35T) biedt voldoende vermogen, zelfs als er met lasten wordt gereden.
• Afdrukbare sjablonen voor het maken van papieren handleidingen die kunnen worden gedownload!
• LED-kabels in multifunctionele apparaten (MFC) zijn niet compatibel met dit model. U moet apart verkrijgbare langere bekabelde leds (items 56549-56551) aanschaffen bij gebruik van MFC's.
• Compatibele optieonderdelen (TROP) omvatten artikelen 56523, 56531, 56532, 56538 en 56548.
• Vereist: 4-kanaals radio, één servo, ESC, 7.2 volt batterij met compatibele lader en Tamiya TS-Paint.

 

 

€ 709,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

56362 1/14 RC Volvo FH16 Abschlepper 8x4

Tamiya 1/14 R/C Volvo FH16 Globetrotter 750 8x4 Tow Truck

Onze serie van ultra-realistische 1/14 schaal R/C-trucks staat voor plezier en biedt een grote verscheidenheid aan verschillende modellen en trucktypen. Deze serie wordt nu uitgrbtreid met een gloednieuw type - de afsleepwagen.
De mannen die deze truck rijden verdienen hun brood met het afslepen van zware voertuigen zoals b.v. trucks die zijn blijven liggen met pech. De nieuewe 8X4 geeft een heel ander rijgevoel als zijn voorgangers in de truckserie.
De FH16 wordt op de markt gebracht door Volvo, een gerenommeerde merk op de wereldwijde markt voor bedrijfsvoertuigen. De FH-serie bevat een 750 pk sterke 16,1-liter inline-6 turbomotor.

Over het model:
- Dit is een 1/14 schaal R / C-modelbouwset. Lengte: 750 mm, breedte: 195 mm, hoogte: 300 mm
- Beschikt over een gedetailleerde kunststof cabine, met foto-geëtste voorgril en interieurkenmerken
- De voorassen van dit model zijn voorzien van het eerste dubbele stuursysteem dat te zien is in de Tamiya 1 / 14 Truck-serie.
- De achterste giek en het onderliftmechanisme zijn voorzien van veel metalen componenten voor uitstekende duurzaamheid. Gebruik de nieuwe actuatorset (item 56553) om ze te bedienen via je zender.
- Het ladderframe heeft aluminium zijkanalen en kunststof dwarsliggers.
- De sterke motor leverd zijn power via de cardanas aan de twee achterassen.
- Een ingebouwd differentieel op elke as maakt soepel bochtenwerk mogelijk.
- De zeer realistische ophanging maakt gebruik van metalen bladveren en wrijvingsdempers.
- Transmissiebak met drie overbrengingen zijn via de zende schakelbaar (slechts één versnelling is bruikbaar tijdens het slepen).
- Koplampen en achterlichten kunnen worden verlicht met LED's (niet in de leveromvang), en het model is compatibel met de multifunctionele besturingseenheid "Euro-Style" (MFC-03) (Artikelnummer 56523).
- Compatibele TROP-truck-option-parts: 56523, 56531, 56538, 56548, 56549, 56550, 56551, 56553.

Model wordt geleverd inclusief Motor: TR Mighty Tuned

 

 

€ 1.135,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56357 1:14 RC MB Arocs 3348 Kipper 3 assig

Klaar voor de bouwplaats? TAMIYA presenteert de eerste dumptruck in de Mercedes-Benz Arocs 3348-versie! De truck is gemaakt van een stevig ABS-onderdeel en heeft een beweegbare en automatisch ontgrendelde achterklep. De payload is max. 10 kg en de bak kan via de optionele ACU-01 spilaandrijving via de radio worden gekanteld.

Het onderscheidende ontwerp van de nieuwe Arocs is net zo buitengewoon als de truck in het algemeen. In de speciaal voor bouwvoertuigen ontwikkelde look werd bijvoorbeeld een grille geïnstalleerd in de zogenaamde graafmachinetand-look, die de boodschap moest overbrengen: "doorbijten en grijpen". Om het robuuste uiterlijk te evenaren, zijn speciale beschermende roosters voor het verlichtingssysteem op de bumper bevestigd.

Met het 576 mm lange en 3.5 kg zware kitmodel kunnen indrukwekkende teams worden samengesteld. Onder de voorover hellende cabine bevindt zich de beproefde en robuuste TAMIYA-trucktechnologie. Een nieuwe Mighty-Tuned 35T elektromotor zendt zijn vermogen over naar de twee achterassen via een schakelbare 3-versnellingsbak. Een gedetailleerd aluminium ladderframe geeft het model de vereiste stabiliteit en flexibiliteit.

Voor de truck werd een speciaal extra frame geïnstalleerd, waardoor het model bijzonder stabiel i

€ 674,95

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56323 - Scania R620 6x4 Highline

Vrachtwagens zijn essentiële onderdelen van de vele logistieke netwerken in de wereld. Een van die vrachtwagen die vaak wordt gezien op de wegen met grote ladingen is de grootste en meest sterke Scania truck, de R620. Tamiya is er trots op deze prachtige truck, de R620 6×4, toe te voegen aan de 1:14 schaal RC vrachtwagen lijn. Deze enorme truck beschikt over 3-assen en is ongeveer 458 mm lang. De prachtig gereproduceerde cabine kantelt naar voren apart van de spatborden, net als zijn echte voorbeeld. De nauwkeurig gemodelleerde spatborden zijn afneembaar. Verder zijn het realistische chassis en de ophanging die ervoor zorgen dat de truck zeer indrukwekkend is.

 

Technische gegevens:

 • Aluminium ladderchassis.
 • 2-As aandrijving
 • Achteras met metalen kegeltandwielen
 • Metalenlkegeltandwielen in het diff.
 • Aluminium vooras 3-Speed Transmission laat zich schakelen voor een extra realistisch rij impressie.
 • Metalen bladveren
 • Cabine kantelt naar voren, net als de full-sized truck.
 • Motor RS540 motor.

ESC, 4-kanaals zender, accu en lader moeten separaat gekocht worden.
Ook compatibel met een breed scala van Truck Tractor Option Parts voor verdere aanpassing. om uw truck nog realistischer temaken.

 

€ 507,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56327 - Scania R620 6x4 Highline Blue Edition

Vrachtwagens zijn essentiële onderdelen van de vele logistieke netwerken in de wereld. Een van die vrachtwagen die vaak wordt gezien op de wegen met grote ladingen is de grootste en meest sterke Scania truck, de R620. Tamiya is er trots op deze prachtige truck, de R620 6×4, toe te voegen aan de 1:14 schaal RC vrachtwagen lijn. Deze enorme truck beschikt over 3-assen en is ongeveer 458 mm lang. De prachtig gereproduceerde cabine kantelt naar voren apart van de spatborden, net als zijn echte voorbeeld. De nauwkeurig gemodelleerde spatborden zijn afneembaar. Verder zijn het realistische chassis en de ophanging die ervoor zorgen dat de truck zeer indrukwekkend is.

 

Levering:
Kit Scania R620 Highline Blue Edition met gedetailleerde en geïllustreerde instructies

Technische details:

• trouw aan de originele 2-assige aandrijving
• ABS injectielichaam
• cabine kantelbaar (vooruit)
• aerodynamisch pakket
• trouw aan het originele interieur
• Aluminium ladderframe met kunststof versterkingen
• Achteras met metalen kegelwielen
• Metalen kegeltandwiel differentieel
• Handgeschakelde 3-versnellingsbak
• koppelschotel (past op alle opleggers van Tamiya en Carson)
• Bladveerpakketten met schokdempers op de voor- en achteras
• Aluminium vooras
• Aluminium aandrijfassen
• Elektromotor type 540

Technische specificaties:

Lengte 530 mm
Breedte 187 mm
Hoogte 293 mm
Gewicht ca. 3000 g

 

€ 529,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56338 - Scania R470 Highline Orange edition

De Zweedse fabrikant Scania heeft een lange geschiedenis in het produceren van uitzonderlijke trucks die zijn ontworpen voor vervoer over lange afstanden. Het bedrijf R -serie maakte zijn debuut in 2004 en bouwde al snel een zeer goede reputatie op dit zorgde ervoor dat de R470 de International Truck of het Jaar in 2005 werd. 

 

Leveringomvang:

 • Scania R470 Highline Kit
 • 3- versnellingsbak
 • Cabine met aero -pakket
 • Decals met Scanialogo " Greif "
 • Instructies

Aanbevolen accessoires :

Vrachtwagen multifunctionele eenheid T56 511 voor absoluut relastische geluids-en lichteffecten .

Technische gegevens :

 • Aërodynamisch pakket
 • Orginele nabouw cabine aan de binnenkant
 • Aluminium frame met plastic versterkingen
 • Achteras met metalen kegeltandwielen
 • Metalen differentieel tandwielenl
 • 3- versnellingsbak
 • Opleggerplaat ( geschikt voor alle Tamiya en Carson - aanhangwagens )
 • Bladveer schokbrekers aan de voorkant en aan de achterkant
 • Aluminium vooras
 • Aluminium aandrijfas
 • 540er electromotor motor

Technische gegevens:

 • Lengte : 390 mm
 • Breedte: 242 mm
 • Aandrijving: 2WD

 

€ 484,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56318 - Scania R470 Highline

De Zweedse fabrikant Scania heeft een lange geschiedenis in het produceren van uitzonderlijke trucks die zijn ontworpen voor vervoer over lange afstanden. Het bedrijf R -serie maakte zijn debuut in 2004 en bouwde al snel een zeer goede reputatie op dit zorgde ervoor dat de R470 de International Truck of het Jaar in 2005 werd. 

 

Leveringomvang:
- Scania R470 Highline Kit
- 3- vers nellingsbak
- Cabine met aero -pakket
- Decals met Scanialogo " Greif "
- Instructieboek

Aanbevolen accessoires :
Vrachtwagen multifunctionele eenheid T56 511 voor absoluut relastische geluids-en lichteffecten .

Technische gegevens :
- Aërodynamisch pakket
- Orginele nabouw cabine aan de binnenkant
- Aluminium frame met plastic versterkingen
- Achteras met metalen kegeltandwielen
- Metalen differentieel tandwielenl
- 3- versnellingsbak
- Opleggerplaat ( geschikt voor alle Tamiya en Carson - aanhangwagens )
- Bladveer schokbrekers aan de voorkant en aan de achterkant
- Aluminium vooras
- Aluminium aandrijfas
- 540er electromotor motor

Technische daten:
- Lengte : 390 mm
- Breedte: 242 mm
- Aandrijving: 2WD

Verfkleuren
voor de blauwe cabine , TS -19 Metallic Blue
voor de oranje cabine , TS -75 Champner Gold ( basiskleur na primer) TS -73 Clear Orange ( toplaag )

 

€ 416,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56325 - MAN TGX 26.540 6x4 XLX

Nadat de Scania R620 de truckmodelbouwscène had beindrukt, heeft Tamiya de serie nu uitgebreid met de MAN TGX 26.540. De Man Truck is de eerste duitse 3-assige trekker. De 526 mm lange en ongeveer 3 kilogram kit van de in 2007 gebouwde MAN vrachtwagen, die trouwens in 2008 gekozen werd als de truck van het jaar, kan in verschillende indrukwekkende combies gebouwd worden. Onder de voorwaartse kantelbare cabine zit de robuuste Tamiya Truck-technologie. Een krachtige elektromotor geeft door de schakelbare 3-versnellingsbak haar power aan de beide achterassen door. Een zeer gedetailleerde aluminium (ladder) frame geeft het model de nodige stabiliteit. Dankzij het hoge eigen gewicht en de stabile opleggerschijf kan de MAN TGX gekoppeld worden met talrijke Carson/ Tamiya trailers. Met de optionele multifunctionele unit kunnen bijna alle geluids en licht details van het model worden gesimuleerd.

Leveromvang:
MAN TGX 26.540 kit met een gedetailleerd instructieboek

Technische gegevens:

- prototypische 2-as servomotor
- polystyreen-cabine
- cabine kan naar voren kantelen
- aërodynamisch pakket
- nauwkeurig interieur
- aluminium frame met kunststof versterkingen
- achteras met metalen conische tandwielen
- metalen kegeltandwieldifferencieel
- 3-versnellingsbak
- opleggerplaat (past op alle Tamiya en Carson opleggers)
- bladveer schokbrekers aan de voorkant en aan de achterkant
- aluminium vooras
- aluminium Drive Shafts
- elektrisch motor type 540


Specificaties:

Lengte: 526 mm
Breedte: 187 mm
Hoogte: 293 mm
Gewicht: ongeveer 3000 g

€ 529,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56335 - Mercedes-Benz Actros 1851 GigaSpace 1:14 Truck

De Tamiya Mercedes-Benz Actros 1851 GigaSpace is een perfecte replica van de Truck of the Year 2012. Het model in 1:14 schaal toont de hoge dak versie van het 510 pk sterke topmodel, van werelds grootste truckfabrikant. Chrome onderdelen, zoals de machtige Mercedes- ster, geven de 458 mm lange en ongeveer 3 kg zware kit haar prototypische uiterlijk. Opvallend in de nieuwste aanwinst van Tamiya´s ongeëvenaarde truck serie zijn o.a. de verlichte positielichten, chroom toeter en de standaard brede banden. Andere nieuwe gegevens zoals b.v. de twee extra dode hoek spiegels en de prachtig gedetaillieerde brandstoftanks geven de truck een ongeevenaard realistisch uiterlijk. Dankzij de krachtige elektromotor welke haar koppel via een schakelbare 3-versnellingsbak aan de achteras doorreikt kunnen indrukwekkende combinaties van de Actros met opleggers gemaakt worden. Met de optionele multi-functie-eenheid (Item 56511) simuleert de TAMIYA Mercedes-Benz Actros bijna alle geluid en licht kenmerken van zijn grote voorbeeld, de koning van de straat.De Mercedes-Benz Actros wordt geleverd met een grote hoeveelheid metalen onderdelen. Hoogte van de Actros is 305mm en de truck heeft een lengte van 458mm.

Specificaties:

 • Schaal: 1:14.5
 • Lengte: 458mm
 • Breedte: 195mm
 • Hoogte: 305mm
 • Wielbasis: 272mm
 • Chassis: aluminium ladder frame
 • Vermogen: 3-speed manual (omschakelbaar)
 • Overbrenging - Gear 32.49:1, 2e Gear 17.76:1, 3e Gang 10.66:1Schaal: 1/14 schaal
 • Bebouwing: montage kit
 • Terrein gebruik: on- road
 • Aandrijving: 2-assige semi
 • Type aandrijving: versnellingsbak
 • Aandrijflijn: starre as
 • Differentieel type: versnelling
 • Vering: bladveer
 • Stuurinrichting: bell- crank
 • Schokdemper: wrijving demper
 • Schokdemper materiaal: aluminium
 • Band type: rubber
 • Tire loopvlak: radiaal
 • Materiaal: ABS Plastic
 • Chassis materiaal: kunststof
 • Elektronische Speed Control (ESC): niet inbegrepen
 • ESC model: n / a
 • LED koplamphuis: ja
 • LED- verlichting: geen
 • Motor: 540-brush-type
 • Lagers: metalen bussen
 • Verstelbare camber: vaste
 • Verstelbare toespooer: vast
 • Verstelbare bodemvrijheid: vaste
 • Verstelbare overbrengingsverhouding: 3-versnellingsbak
 • Instelbare wielbasis: vast
 • Verstelbare spoorbreedte: vast
 • Verstelbare schokdemper hoek: vaste
 • Bijzonderheid 2: Ladder chassis kan worden gekoppeld met een oplegger via koppeling (Zadel).
 • Bijzonderheid 3: Uiterst realistische vering met metalen bladveren en frictie dempers.
 • Bijzonderheid 4: Built-in differentiëlen voor gelijkmatig bochtenwerk.
 • Bijzonderheid 5: LED's kunnen worden gebruikt voor realistische voor-en achterlichten. (Afzonderlijk verkrijgbaar)
 • Bijzonderheid 6: zwevend gemonteerde gegoten vooras en enn versterkte kunststof achteras.
 • Vereist: 7,2 batterij en lader
 • Vereist: 4-kanaals radio-uitrusting
 • Vereist: elektronische snelheidsregeling
 • Vereist: TS plastic model verf

€ 485,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56301 - 1:14 RC US Truck King Hauler Bausatz

De King Hauler biedt de truckrijder een truck waar veel functies mogelijk zijn. De achterste assen zijn aangedreven d.m.v cardans en de motor levert zijn vermogen via een 3-versnellingsbak. De versnellingsbak kan ook tijdens het rijden worden geschakelt via een servo.

Leveromvang:
Bouwdoos van de King Hauler
540 elektrische motor
Een gedetailleerd en geïllustreerd instructieboek

 

Technische details:

 • Body van de truck
 • Aluminium ladder frame
 • Starre assen met bladveren
 • Chromen velgen
 • Koplampen en knipperlichten welke later kunnen worden uitgerust met LED´s
 • Gesynchroniseerde 3- versnellingsbak
 • Shaft Drive / cardanaandrijving

 

Specificaties:

 • Wielbasis: 447 mm
 • Lengte: 600 mm
 • Breedte: 183 mm
 • Gewicht: 2800 g
 • Schaal: 1:14

€ 518,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56309 -1:14 RC Truck Ford Aeromax BS

De bullige Amerikaanse Ford Aeromax is een elektrisch aangedreven truck in de schaal van 1/14. De truck heeft een 3 bak als versnelling welke bedient kan worden met een servo via de afstandbediening.

Leveromvang:
Bouwdoos van de Ford Aeromax
540 elektrische motor
Een gedetailleerd en geïllustreerd instructieboek

Specificaties:

 • Aluminium ladder chassis
 • Bladvering
 • Demper van metaal op basis van ´´wrijving´´
 • Aandrijving met een versnellingsbak 3-speed
 • Gear Ratio 10.6:1 - Met de 3-speed
 • Versnellingsbak 10.6:1, 17.7:1 en 32.4:1 zijn mogelijk
 • Differential type: Bevel Gear
 • Elektrische aandrijvingsmotor type 540
 • Wielen en banden
 • Body van styreen (kunststof)
 • Trailer: De Mecedes-Benz 1850L heeft een ingebouwde trailer gemaakt van hoogwaardig aluminium.
 • Radio Control Unit: (niet inbegrepen) kan worden bediend met een 2-kanaals radio, maar een 4-kanaals systeem wordt aanbevolen voor mogelijke toekomstige opties.

Technische gegevens:

 • Schaal: 1/14
 • Lengte: 614mm
 • Breedte: 190 mm
 • Wielbasis: 447mm
 • Loopvlak voor 156 mm
 • Loopvlak achter 138mm
 • Gewicht: 2900g.

€ 459,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56314 - 1:14 RC US Truck Knight Hauler Bausatz

Deze 1:14 3-asser scale RC vrachtwagen heeft een prachtige karosserie met een opvallend lange neus net als het orgineel. De grote dakspoiler, interieur en verlichting zijn artistiek weergegeven met verfijnde details. Grill, tank, uitlaat en tredes zijn prachtig weergegeven met verchroomde onderdelen. De kit bevat o.a. ook de stickers en een 540 motor.

De Knight Hauler kan uitgerust worden met verschillende opleggers (afzonderlijk verkrijgbaar)
Tamiya en Carson hebben verschillende opleggers die kunnen worden gekoppeld aan de Knight Hauler: O.a. een tank- trailer, een flatbed oplegger en een pole-trailer. Gecombineerd met de Knight Hauler krijg je een realistische 1 meter lange vrachtwagencombinatie. Bij gebruik van de multifunctionele eenheid, die ook een elektronische snelheidsregelaar bevat, kunt u uw truck heel langzaam laten rijden. Door gebruik temaken van licht-en geluidseffecten denk je dat dit is een echte vrachtwagen is.

Specificaties:

 • Totale lengte: 630mm
 • Totale breedte: 186mm
 • Clearance: 19mm
 • Gewicht van alle gemakken voorzien: ongeveer 3,1 kg (zonder multifunctionele eenheid)
 • Wielbasis: 476mm
 • Loopvlak voor / achter: 156/138mm
 • Chassis Materiaal: Aluminium en polycarbonaat plastic
 • Chassis Vorm: Ladder Type Frame
 • Vering: Voor en achter starre as w / Metal Leaf Springs
 • Caster Angle-F / R: 0deg/0deg
 • Camber Angle-F / R: 0deg/0deg
 • Toe Angle-F / R: 0deg/0deg
 • Demper: voor / achter Aluminium Dummy Dampers
 • Aandrijving: 2-assige
 • Transmissie: 3-gear transmissie (schakelen bediend via zender)
 • Gear Ratio: 1e versnelling 32.49:1, 2e versnelling 17.76:1, 3e versnelling 10.66:1
 • Diff. versnelling systeem: voor / achter Bevel Gear Diff
 • Motor: RS540 (standaard in de kit)
 • Band Breedte: voor / achter zowel 22mm
 • Band Diameter: voor / achter zowel 88mm

 

€ 519,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56344 - 1:14 RC Grand Hauler Customized

 

1/14 RC Grand Hauler Customized

Deze truck rijdt goederen in Alaska en canada over de zogenaamde ice-roads. Deze wegen zijn niets meer als bevroren zeeen en meren en kunnen niet het hele jaar bereden worden.

Product Specifications:
- Type Detail
- Scale 1/14
- Construction type Assembly kit
- Terrain use On-Road
- Drive-train 4-axle semi
- Drive type 3-speed
- Drive line Dog bone
- Differential type Live axle
- Suspension Leaf spring
- Steering mechanism Bell-crank
- Shock damper Friction damper
- Shock damper material Aluminum
- Tire type Rubber
- Tire tread Radial
- Body material ABS Plastic
- Chassis material Aluminum & plastic
- Electronic Speed Control (ESC) Not included
- ESC model N/A
- LED Light buckets Yes
- LED lights No
- Motor 540-brushed type
- Bearings Metal bearings
- Adjustable camber Fixed
- Adjustable toe angles Front only
- Adjustable ground clearance Fixed
- Adjustable gear ratio 3-speed transmission
- Adjustable wheelbase Fixed
- Adjustable track width Fixed
- Adjustable shock angle Fixed
- Special feature 1 Length: 692mm, width: 190mm, height: 300mm.
- Special feature 2 The realistic, lengthened body features newly-designed parts depicting front and rear bumpers, front grille, air cleaners and muffler covers. Muffler covers are made from metal tubing.-
- Special feature 3 Features a tough ladder frame construction with aluminum- side channels and plastic cross members.
- Special feature 4 Realistic drivetrain setup sees the front mounted motor powering twin rear axles.
- Special feature 5 Metal leaf spring dampers with built-in coil springs provide durable suspension.
- Special feature 6 Newly-designed 1/14 scale driver figure included.
- Special feature 7 Coupler is included to enable connection with any currently available Tamiya 1/14 scale trailer.
- Requires A 7.2 battery & charger
- Requires B 4-channel radio gear
- Requires C Electronic speed control

- Requires D TS plastic model paint 

€ 515,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1