Esu 51830 Switchpilot 3, 4 voudige wisseldecoder DCC/MM met OLED scherm

Met 3 knoppen om makkelijker te programmeren zonder centrale

OLED scherm

Met Railcom feedback

Geen servo uitgangen

Update mogelijkheid

Deze vervangt de bestaande switchpilot 2 serie

Nieuw 2021

Wordt week 7 verwacht

€ 41,99

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Esu 51831 Switchpilot 3 Plus, 8 voudige wisseldecoder DCC/MM met OLED scherm

Met 3 knoppen om makkelijker te programmeren zonder centrale

OLED scherm

Geen Railcom feedback

Geen servo uitgangen

Update mogelijkheid

Nieuw 2021

Wordt week 9 verwacht

€ 72,95

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Esu 51832 Switchpilot 3 Servo 8 voudig, DCC/MM met OLED scherm

Met 3 knoppen om makkelijker te programmeren zonder centrale

OLED scherm

Railcom feedback

8x servo uitgangen

Update mogelijkheid

Nieuw 2021

Wordt week 9 verwacht

€ 54,99

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Esu 51820 Switchpilot V 2.0 Wisseldecoder/ Uitloop model

Met de SwitchPilot V2.0 krijgen we vandaag de tweede, verbeterde versie van onze bewezen connector. Het is een robuuste multi-protocol switching en turnout decoder voor het schakelen tot 4 dubbel-coiled magnetische artikelen (e.B. schakelaars) of 8 consumenten zoals ontkoppeling tracks of gloeilampen (e.B. opkomst, straat of huis verlichting). Dankzij de intelligente software kan het worden gebruikt onder DCC of Motorola®.

Modi

De SwitchPilot kan worden gebruikt onder DCC en Motorola®. Het is compatibel met de DCC-standaard en wordt aangepakt met opkomstopdrachten. In werking onder Motorola® adressen 01 - 127 mogelijk zijn. De detectie van de bedrijfsmodus wordt volledig automatisch uitgevoerd

Werking

De SwitchPilot kan rechtstreeks vanuit het digitale bedieningspaneel of los van een DC- of WISSELspanningsboete worden geleverd. Maximaal vier dubbele spoelaandrijvingen van alle bekende fabrikanten kunnen worden aangesloten op de 8 transistoruitgangen met elk 1A continu uitgangsvermogen. De inschakeltijd kan vrij worden geselecteerd van 0,1 s tot 1 seconde per uitgang om het verbranden van schijven te voorkomen zonder de uiteindelijke uitschakeling. De SwitchPilot gedraagt zich k83-compatibel in deze modus.

Als alternatief kan voor elk van de uitgangen een continue uitgangsmodus worden geselecteerd om lichtsignalen of andere consumenten te leveren, zoals turnout street of home lighting rechtstreeks via de SwitchPilot. Effecten zoals overvloeiing ("zoom") of knipperende lichtfunctie helpen u om voorbeeldige lichtsignaalbeelden of overwegen te realiseren. De SwitchPilot neemt de belangrijkste functies van de bekende k84-decoders over.

Servocontrole

Maar de SwitchPilot V2.0 kan nog meer: twee conventionele RC servo's kunnen direct worden bediend. Naast de instelsnelheid kunnen de twee eindposities ook individueel voor elke servo worden opgegeven. Dit maakt het mogelijk om bijzonder voorbeeldige, langzame en krachtige opkomstaandrijvingen te implementeren, ongeacht het spoorsysteem en de spoorbreedte, e.B. voor het regelen van vormsignalen of overwegen. De servopuls kan op verzoek worden uitgeschakeld wanneer de uiteindelijke positie is bereikt. Bovendien kan de voeding naar de servo worden onderbroken om een "brom" van een aantal goedkope servo's te voorkomen.

Feedback

In combinatie met een ECoS bedieningspaneel als ideale "partner" kan de SwitchPilot de werkelijke opkomst detecteren en aangeven bij het mechanisch voorbereiden van uw wisselaandrijving of schakelaar: Ten slotte heeft u de zekerheid dat uw schakelaar correct is geschakeld!

Instellen

De SwitchPilot kan flexibel geprogrammeerd worden: Aan de ene kant ondersteunt hij alle DCC-programmeermodi, inclusief POM (main track programming). Uitgaande van een centraal paneel met een programmeertrackuitvoer, kunnen alle instellingen worden gecontroleerd en gewijzigd. U het adres ook rechtstreeks op de SwitchPilot toewijzen via de programmeerknop: Druk op de knop - Activeer de centrale schakelopdracht - Gereed.

SwitchPilot-extensie

De SwitchPilot kan indien nodig worden aangevuld met de SwitchPilot Extension module: Docked to the SwitchPilot on the side, it offers 4 relay outputs for switching potential-free consumers or for centerpiece polarisatie.

Bescherming

Net als bij onze locomotieven decoders is de SwitchPilot ontworpen om grotendeels onverwoestbaar te zijn: Alle switchpilot transistoruitgangen zijn beschermd tegen overbelasting en kortsluiting.

Toekomstige ingebouwde

De interne software van de SwitchPilot V2.0 kan op elk moment met behulp van de ESU LokProgrammer worden vervangen door nieuwe, meer up-to-date software. Dit betekent dat u altijd up-to-date blijft met standaard wijzigingen en profiteert van nieuwe functies.

€ 39,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

ESU 51801 Switch Pilot Extensie uitloopmodel

De SwitchPilot kan indien nodig worden aangevuld met de SwitchPilot Extension module: Docked to the SwitchPilot on the side, it offers 4 relay outputs for switching potential-free consumers or for centerpiece polarisatie.

Modi

De SwitchPilot Extension module werkt alleen in combinatie met een SwitchPilot. Aangesloten op de zijkant, wordt het rechtstreeks aangedreven door de SwitchPilot. Het bevat een totaal van 4 dubbele relais (2 x UM), die elk vast is toegewezen aan een transistor uitgangspaar van de SwitchPilot. De positie van het respectieve relais hangt direct van de omschakelingsstaat van dit beginnende paar af.

Met behulp van het relais kunnen consumenten elektrisch worden geschakeld van de rest van het spoorcircuit (functie analoog aan k84) of een gemotoriseerde wisselaandrijving kan worden omgekeerd.

Aangezien elk relais kan worden geladen met maximaal 1,5 A continue stroom, kan het niet alleen polariseren opkomst harten, maar ook leveren blok secties met spanning, afhankelijk van het signaal of schakelaar motoraandrijvingen zoals (water) pompen.

De mogelijkheid om motorschakelaars te bedienen is bijzonder lastig: de SwitchPilot Extension module beheerst ook de nodige motor achteruit polariteit.

€ 32,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Esu 51822 Switchpilot V 2.0 Servo/ Uitloopmodel

De nieuwe SwitchPilot Servo V2.0 is de specialist onder functiedecoders: het is speciaal ontwikkeld voor het besturen van maximaal vier RC servoaandrijvingen. De SwitchPilot Servo kan deze schijven zo nauwkeurig bedienen dat, naast het regelen van schakelaars, alle andere slow motion sequenties kunnen worden bediend.

Modi

De SwitchPilot servo kan worden gebruikt onder DCC en Motorola®. Het is compatibel met de DCC-standaard en wordt aangepakt met opkomstopdrachten. In gebruik onder Motorola® schakelaars 01 - 508 mogelijk zijn. De detectie van de bedrijfsmodus is volledig automatisch.

Werking

De SwitchPilot servo kan rechtstreeks vanuit het digitale bedieningspaneel of los van een DC- of WISSELspanningsboete worden geleverd. RC servoaandrijving of de ESU servoaandrijving kan direct worden aangesloten op de vier servo-uitgangen. De benodigde 5V spanning wordt gegenereerd door de SwitchPilot servo. Naast de instelsnelheid kunnen de twee eindposities ook individueel voor elke servo worden opgegeven. Dit maakt bijzonder voorbeeldig, langzame opkomst drives haalbaar. U de SwitchPilot Servo ook gebruiken voor uw vormsignalen of overwegen. Zelfs het automatisch openen van deuren in de motorloods hoeft geen droom meer te blijven. De SwitchPilot servo heeft een ingebouwde power-on pulsonderdrukking om het systeemgerelateerde "trillen" van de RC-servo's te elimineren of te verminderen bij het toepassen van de voedingsspanning. Bovendien kan de voeding naar de servo worden onderbroken om een "brom" van een aantal goedkope servo's te voorkomen

Instellen

De SwitchPilot Servo kan flexibel geprogrammeerd worden: het ondersteunt alle DCC-programmeermodi, inclusief POM (main track programming). Omdat RailCom® ook op dezelfde manier is geïntegreerd, kunnen alle huidige instellingswaarden zelfs worden uitgelezen en gecontroleerd tijdens het gebruik.

U ook gebruik maken van de comfortabele invoereenheid bestaande uit drie knoppen: Naast het adres u de eindposities van alle vier de servo's en de bijbehorende rotatiesnelheid direct in bedrijf nemen en deze onmiddellijk bedienen.

Analoge bewerking

De SwitchPilot Servo zou geen ESU-product zijn als het niet meer zou bieden: bediening is ook mogelijk zonder een digitaal bedieningspaneel! Hiervoor zijn er 8 drukknopingangen, waarmee de servo's kunnen worden verwisseld met conventionele knoppen. Met andere woorden, zowel het schakelen als het instellen van de servopaden en snelheden kan direct op de SwitchPilot servo zonder een digitaal bedieningspaneel.

SwitchPilot-extensie

Heb je naast de servo-uitgangen ook wat relaisuitgangen nodig, omdat je bijvoorbeeld hartstukken wilt polariseren of de spoorspanning in de signaalsectie wilt uitschakelen? Dan moet u uw SwitchPilot servo uitbreiden met de SwitchPilot Extension relay module: Een van de vier dubbele relais schakelt parallel aan de servo en kan worden gebruikt voor potentieel-vrij schakelen door consumenten - ideaal voor lastige circuit taken!

Bescherming

Net als bij onze locomotieven decoders is de SwitchPilot Servo uiterst belangrijk geweest in zijn ontwikkeling. Op deze manier u ook vertrouwen op de kwaliteit van ESU voor opkomstdecoders.

Het installeren van de toekomst

De interne software van de SwitchPilot Servo V2.0 kan op elk moment worden vervangen door nieuwe, meer up-to-date software met behulp van de ESU LokProgrammer. Dit betekent dat u altijd up-to-date blijft met standaard wijzigingen en profiteert van nieuwe functies.

€ 33,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

ESU 51808 SwitchPilot Extension Adapter voor ABC-remsporen. Set van 2 stuks voor een totaal van 4 remsecties

Deze adapterborden zijn eenvoudig aangesloten op de terminals van een SwitchPilot Extension module en vereenvoudigen de installatie en bekabeling van ABC-remleidingen aanzienlijk. Elk adapterbord kan de signalen voor twee remsecties genereren en is bedraad zoals weergegeven in de figuur. De ABC remtechnologie werkt zeer betrouwbaar met alle ESU-V4 decoders (en anderen) en maakt niet alleen een zachte remmen voor signalen, maar ook het activeren van functies tijdens het signaal te stoppen. De geluidsfuncties blijven ook behouden.

 

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

ESU 51809 SwitchPilot adapter voor signalen met gemeenschappelijke kathode. Set van 2 stuks voor een totaal van 8 uitgangen

Naast de opkomststations maakt onze SwitchPilot-decoder het ook mogelijk om lichtsignalen zeer eenvoudig te bedienen. In de overgrote meerderheid van de gevallen worden hier moderne lichtgevende diodes in geïnstalleerd. Om het aantal kabels te verminderen, worden de anodeverbindingen meestal gekoppeld aan de signaalzijde in het geval van multi-concept signalen. Sommige signaalfabrikanten (e.B Viessmann®) koppelen de kathode echter zodat deze signalen niet met de SwitchPilot kunnen worden geschakeld. Onze nieuwe adapter biedt hiervoor een oplossing. Sluit deze adapter gewoon aan op de uitgangsterminals van de SwitchPilot-decoder en u deze signalen gebruiken.

 

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

ESU 51804 Servoaandrijving, precisie miniatuurservo, microcontroller bestuurd met kunststof tandwielen, met montagemateriaal

Met de precisie servoaandrijving presenteert ESU vandaag een nieuwe, krachtige, stille schijf die geschikt is voor de SwitchPilot-decoders. Gebaseerd op geavanceerde technologie van RC model maken en de ervaring ESU heeft opgedaan met de vorige servo rijden, de nieuwe ESU precisie servo drive is zelfs beter dan andere merken om alle drive problemen rond uw model spoorweg op te lossen.

Toepassingen

De belangrijkste toepassing voor de precisie servoaandrijving is de instelling van schakelaars. Dankzij zijn hulp zullen ze hun koers in de toekomst trouw en realistisch bepalen: Langzaam en krachtig beweegt de opkomst van de ene positie naar de andere. De opkomstaandrijving werkt grotendeels geruisloos. De nieuwe precisieversnellingsbak gemaakt van duurzaam kunststof maakt het mogelijk.

De precisie servoaandrijving en schakelaarpiloot (servo) maken het ook gemakkelijk om overwegen te autoriseren. Ten slotte u de slagbomen op uw bedieningspaneel van het bedieningspaneel op tijd verlagen. Je hebt een ring motor schuur en wilt de poorten op afstand te openen en te sluiten? Ook dat is nu gemakkelijk haalbaar. Door de nieuwe servo-elektronica beweegt de ESU precisie servoaandrijving veel soepeler dan conventionele servo's. Het ESU-product is geoptimaliseerd voor langzame bewegingen.

Miniatuurservavo

Het belangrijkste onderdeel van de servoaandrijving is een zeer kleine, 9 gram lichte, miniatuur servo speciaal geoptimaliseerd en ontwikkeld voor de behoeften van de modelspoorbaan. Ondanks zijn kleine afmetingen van slechts 26 mm x 13 mm x 24 mm, bereikt het een kracht van maximaal 1,0 kg/cm. De kabellengte van 30 cm (bijna twee keer zo lang als standaard servo's uit de postorder) maakt ook langere afstanden tussen de servoaandrijving en de decoder mogelijk. Bovendien zorgt een processorgestuurde servo-elektronica voor een nauwkeurige controle van de doelpositie zonder schokken – vooral voor garagedeuren. De meer dan gehalveerde ruststroom eis van de elektronica in vergelijking met zijn voorganger spaart ook de decoder. Echter, de belangrijkste optimalisatie van de nieuwe ESU precisie servo drive betreft het inschakelen: De zeer verontrustende "twitching" bekend bij conventionele RC servos wanneer het systeem wordt ingeschakeld is betrouwbaar onderdrukt tot 100% in elke operationele staat. Je hoort helemaal niets over dit station wanneer je het op en geen barrière wiebelt ...

Accessoires

Om de toepassing van de precisieservoaandrijving zo eenvoudig mogelijk te maken, leveren wij een uitgebreid accessoire, speciaal aangepast aan de behoeften van de modelspoorbaan, met hetzelfde: Naast verschillende roerhoorns maakt een speciaal vervaardigde servohoorn de directe pick-up van de regeldraad mogelijk. De afsteldraad zelf is uiteraard opgenomen in het bereik van de levering in aanvulling op een set van bevestigingsschroeven. Het belangrijkste accessoire is echter de speciaal ontwikkelde servohouder: hiermee u de servoaandrijving zowel horizontaal als verticaal installeren - afhankelijk van de toepassing.

€ 15,95

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

ESU 51805 Servoaandrijving, precisie miniatuurservavo, microcontroller bestuurd met metalen tandwielen, met bevestigingsmateriaal

Vandaag de dag kan ESU een andere, nieuw ontwikkelde servoaandrijving presenteren aan de ambitieuze modelspoorwegbeheerder.

De precisie servo drive metaal is gericht op model spoorwegarbeiders die op zoek zijn naar een krachtige servo met metalen kap. Dankzij de metalen versnellingsbak "drukt" deze aandrijving bijna twee keer zoveel belasting (1,8 kg) als zijn broer met een kunststof versnellingsbak. Bovendien wordt deze aandrijving aanbevolen waar schokken en schokken op de schijf worden geplaatst, maar lawaai is niet zo belangrijk.

Met dezelfde afmetingen als de precisie servoaandrijving, de metalen transmissie versie heeft ook de nieuwe, microprocessor-gecontroleerde besturing elektronica voor nauwkeurige, gevoelige opstart van de doelpositie. De pulsonderdrukking zorgt er ook voor dat er niets "trilt" wanneer het systeem wordt ingeschakeld en de 30cm lange verbindingskabels zorgen voor een gemakkelijkere bedrading.

De precisie servo aandrijving metaal wordt ook geleverd met de beproefde, innovatieve accessoires, samen met servo beugels en draden.

€ 19,99

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

ESU 51810 Servo verlengkabel, 3-pins J/R plug op vrouwelijke J/R / Futaba, lengte: 75cm

€ 3,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1