Esu 51830 Switchpilot 3, 4 voudige wisseldecoder DCC/MM met OLED scherm

Met 3 knoppen om makkelijker te programmeren zonder centrale

OLED scherm

Met Railcom feedback

Geen servo uitgangen

Update mogelijkheid

Deze vervangt de bestaande switchpilot 2 serie

Nieuw 2021

Wordt week 7 verwacht

€ 40,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Esu 51831 Switchpilot 3 Plus, 8 voudige wisseldecoder DCC/MM met OLED scherm

Met 3 knoppen om makkelijker te programmeren zonder centrale

OLED scherm

Geen Railcom feedback

Geen servo uitgangen

Update mogelijkheid

Nieuw 2021

Wordt week 9 verwacht

€ 69,95

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Esu 51832 Switchpilot 3 Servo 8 voudig, DCC/MM met OLED scherm

Met 3 knoppen om makkelijker te programmeren zonder centrale

OLED scherm

Railcom feedback

8x servo uitgangen

Update mogelijkheid

Nieuw 2021

Wordt week 9 verwacht

€ 54,99

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

ESU 51808 SwitchPilot Extension Adapter voor ABC-remsporen. Set van 2 stuks voor een totaal van 4 remsecties

Deze adapterborden zijn eenvoudig aangesloten op de terminals van een SwitchPilot Extension module en vereenvoudigen de installatie en bekabeling van ABC-remleidingen aanzienlijk. Elk adapterbord kan de signalen voor twee remsecties genereren en is bedraad zoals weergegeven in de figuur. De ABC remtechnologie werkt zeer betrouwbaar met alle ESU-V4 decoders (en anderen) en maakt niet alleen een zachte remmen voor signalen, maar ook het activeren van functies tijdens het signaal te stoppen. De geluidsfuncties blijven ook behouden.

 

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

ESU 51809 SwitchPilot adapter voor signalen met gemeenschappelijke kathode. Set van 2 stuks voor een totaal van 8 uitgangen

Naast de opkomststations maakt onze SwitchPilot-decoder het ook mogelijk om lichtsignalen zeer eenvoudig te bedienen. In de overgrote meerderheid van de gevallen worden hier moderne lichtgevende diodes in geïnstalleerd. Om het aantal kabels te verminderen, worden de anodeverbindingen meestal gekoppeld aan de signaalzijde in het geval van multi-concept signalen. Sommige signaalfabrikanten (e.B Viessmann®) koppelen de kathode echter zodat deze signalen niet met de SwitchPilot kunnen worden geschakeld. Onze nieuwe adapter biedt hiervoor een oplossing. Sluit deze adapter gewoon aan op de uitgangsterminals van de SwitchPilot-decoder en u deze signalen gebruiken.

 

€ 15,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

ESU 51804 Servoaandrijving, precisie miniatuurservo, microcontroller bestuurd met kunststof tandwielen, met montagemateriaal

Met de precisie servoaandrijving presenteert ESU vandaag een nieuwe, krachtige, stille schijf die geschikt is voor de SwitchPilot-decoders. Gebaseerd op geavanceerde technologie van RC model maken en de ervaring ESU heeft opgedaan met de vorige servo rijden, de nieuwe ESU precisie servo drive is zelfs beter dan andere merken om alle drive problemen rond uw model spoorweg op te lossen.

Toepassingen

De belangrijkste toepassing voor de precisie servoaandrijving is de instelling van schakelaars. Dankzij zijn hulp zullen ze hun koers in de toekomst trouw en realistisch bepalen: Langzaam en krachtig beweegt de opkomst van de ene positie naar de andere. De opkomstaandrijving werkt grotendeels geruisloos. De nieuwe precisieversnellingsbak gemaakt van duurzaam kunststof maakt het mogelijk.

De precisie servoaandrijving en schakelaarpiloot (servo) maken het ook gemakkelijk om overwegen te autoriseren. Ten slotte u de slagbomen op uw bedieningspaneel van het bedieningspaneel op tijd verlagen. Je hebt een ring motor schuur en wilt de poorten op afstand te openen en te sluiten? Ook dat is nu gemakkelijk haalbaar. Door de nieuwe servo-elektronica beweegt de ESU precisie servoaandrijving veel soepeler dan conventionele servo's. Het ESU-product is geoptimaliseerd voor langzame bewegingen.

Miniatuurservavo

Het belangrijkste onderdeel van de servoaandrijving is een zeer kleine, 9 gram lichte, miniatuur servo speciaal geoptimaliseerd en ontwikkeld voor de behoeften van de modelspoorbaan. Ondanks zijn kleine afmetingen van slechts 26 mm x 13 mm x 24 mm, bereikt het een kracht van maximaal 1,0 kg/cm. De kabellengte van 30 cm (bijna twee keer zo lang als standaard servo's uit de postorder) maakt ook langere afstanden tussen de servoaandrijving en de decoder mogelijk. Bovendien zorgt een processorgestuurde servo-elektronica voor een nauwkeurige controle van de doelpositie zonder schokken – vooral voor garagedeuren. De meer dan gehalveerde ruststroom eis van de elektronica in vergelijking met zijn voorganger spaart ook de decoder. Echter, de belangrijkste optimalisatie van de nieuwe ESU precisie servo drive betreft het inschakelen: De zeer verontrustende "twitching" bekend bij conventionele RC servos wanneer het systeem wordt ingeschakeld is betrouwbaar onderdrukt tot 100% in elke operationele staat. Je hoort helemaal niets over dit station wanneer je het op en geen barrière wiebelt ...

Accessoires

Om de toepassing van de precisieservoaandrijving zo eenvoudig mogelijk te maken, leveren wij een uitgebreid accessoire, speciaal aangepast aan de behoeften van de modelspoorbaan, met hetzelfde: Naast verschillende roerhoorns maakt een speciaal vervaardigde servohoorn de directe pick-up van de regeldraad mogelijk. De afsteldraad zelf is uiteraard opgenomen in het bereik van de levering in aanvulling op een set van bevestigingsschroeven. Het belangrijkste accessoire is echter de speciaal ontwikkelde servohouder: hiermee u de servoaandrijving zowel horizontaal als verticaal installeren - afhankelijk van de toepassing.

€ 15,95

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

ESU 51805 Servoaandrijving, precisie miniatuurservavo, microcontroller bestuurd met metalen tandwielen, met bevestigingsmateriaal

Vandaag de dag kan ESU een andere, nieuw ontwikkelde servoaandrijving presenteren aan de ambitieuze modelspoorwegbeheerder.

De precisie servo drive metaal is gericht op model spoorwegarbeiders die op zoek zijn naar een krachtige servo met metalen kap. Dankzij de metalen versnellingsbak "drukt" deze aandrijving bijna twee keer zoveel belasting (1,8 kg) als zijn broer met een kunststof versnellingsbak. Bovendien wordt deze aandrijving aanbevolen waar schokken en schokken op de schijf worden geplaatst, maar lawaai is niet zo belangrijk.

Met dezelfde afmetingen als de precisie servoaandrijving, de metalen transmissie versie heeft ook de nieuwe, microprocessor-gecontroleerde besturing elektronica voor nauwkeurige, gevoelige opstart van de doelpositie. De pulsonderdrukking zorgt er ook voor dat er niets "trilt" wanneer het systeem wordt ingeschakeld en de 30cm lange verbindingskabels zorgen voor een gemakkelijkere bedrading.

De precisie servo aandrijving metaal wordt ook geleverd met de beproefde, innovatieve accessoires, samen met servo beugels en draden.

€ 19,99

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

ESU 51810 Servo verlengkabel, 3-pins J/R plug op vrouwelijke J/R / Futaba, lengte: 75cm

€ 3,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1