29340 Märklin my world - startset "brandweer"

Model: Locomotief met accuaandrijving en magneetkoppeling achteraan op het laatste voertuig. Motor, accu en gehele elektronica zijn kindveilig ingebouwd. De locomotief kan met de bijgeleverde laadkabel worden opgeladen. Telkens 3 snelheden bij voor- en achteruitrijden, 3 geluidsfuncties en een driepuntsfrontsein, regelbaar via de kindvriendelijke Märklin Power Control Stick. Containerwagen met een kindvriendelijke, stabiele container, die kan worden geopend en beladen. Een vast in de container ingebouwd metalen onderdeel maakt magnetisch verladen mogelijk, in combinatie met goederenemplacement 72211. Ketelwagen met handbediende waterspuit. In de watertank kan water worden gevuld en via de handbediende waterspuit voor bluswerk worden gebruikt. Containerwagen inclusief helikopter als belading. Helikopter met handmatig draaibare rotorbladen. Goederenwagen met kindvriendelijke magneetkoppelingen. Lengte van de trein 59 cm. Inhoud: 12 gebogen kunststof rails, 7 rechte kunststof rails (172 mm), 5 rechte kunststof rails (188 mm), 2 gebogen kunststof rails (wisselbochten), 1 linkse wissel, 1 rechtse wissel en een draadloze, handzame Märklin Power Control Stick. Een USB-laadkabel voor de locomotief en 2 AAA-batterijen worden meegeleverd. De trein kan via twee verschillende frequenties worden aangestuurd en zo met een extra accu-aangedreven trein worden uitgebreid. Uit te breiden met aanvullingspakket kunststof rails 23300.

€ 99,99 2

€ 89,99

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

29307 startset "Airport Express - viaductspoorweg"

Model: Trein met accuaandrijving en magneetkoppelingen tussen beide treindelen. Motor, accu en gehele elektronica in het gemotoriseerde treindeel zijn kindveilig ingebouwd. De trein kan met de bijgeleverde laadkabel worden opgeladen. Het tweede treindeel biedt door het afneembare dak en de interieurinrichting veel speelmogelijkheden. Telkens 3 snelheden bij voor- en achteruitrijden, 3 geluidsfuncties en een tweepuntsfrontsein, regelbaar via de draadloze, kindvriendelijke Märklin Power Control Stick, een infraroodrijregelaar. Lengte van de trein 32,6 cm. Verder bevat de startset bouwstenen om de viaductspoorweg van Märklin te bouwen. Door de bouw van de viaductspoorweg kan de trein van niveau 0 naar niveau 1 rijden. Met de bouwstenen kan men de pijlers van de viaductspoorweg in verschillende hoogten bouwen, waardoor een stijgende baan ontstaat om het spoor naar het hogere niveau 1 te kunnen brengen. De rails lopen van niveau 1 via een helling terug naar niveau 0. Inhoud: 12 gebogen kunststof rails, 6 rechte kunststof rails (188 mm), 6 rechte kunststof rails (172 mm), 72 bouwstenen voor pijlers van de viaductspoorweg, 14 adapterbouwstenen om de rails te bevestigen. Rails en bouwstenen vervaardigd uit stabiele kunststof, geschikt voor kinderen. De railstukken hebben een kleurmarkering, zodat de railopstelling gemakkelijk kan worden opgebouwd. Draadloze, handige Märklin Power Control Stick. Laadkabel en 2x AAA batterijen meegeleverd. De trein kan op 2 verschillende frequenties worden aangestuurd en kan zo met een extra trein met voeding op accu worden aangevuld. Opbouwhandleiding inbegrepen. Uit te breiden met aanvullingspakket kunststof rails voor de viaductspoorweg 23302.

 

 

€ 89,99 2

€ 80,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

29330 - Startset "ICE"

Model: Trein met batterijvoeding en magneetkoppelingen tussen de afzonderlijke wagens. Aaneengekoppelde eenheid bestaande uit een motorwagen en een personenrijtuig met geïntegreerd batterijcompartiment. De trein beschikt over 3 snelheden bij vooruit- en achteruitrijden, 3 geluidsfuncties en een tweepuntsfrontsein. Lengte van de trein 63 cm. Inhoud: 12 gebogen kunststof rails (R1), 7 rechte kunststof rails (171,7 mm), 5 rechte kunststof rails (188,3 mm), 2 gebogen kunststof rails (wisselbochten), 1 linkse wissel, 1 rechtse wissel en een draadloze, handige Märklin Power Control Stick. Een handmatige spoorwegovergang, een personenwagenmodel, en 4 AA- en 2 AAA-batterijen in de levering inbegrepen. De trein kan op twee verschillende frequenties (C/D) worden aangestuurd en kan zo met een extra trein op batterijen worden aangevuld. Uit te breiden met aanvullingspakket kunststof rails 23300.

 

€ 79,99 2

€ 71,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

29308 - Märklin my world - startset "Landbouw".

Model: Trein met batterijvoeding en magneetkoppelingen tussen de afzonderlijke wagens. De locomotief en de sleeptender vormen een aaneengekoppelde eenheid met geïntegreerd batterijcompartiment. De locomotief beschikt over 3 snelheden bij vooruit- en achteruitrijden, 3 geluidsfuncties en een tweepuntsfrontsein. Verder is de locomotief nog met een rookset op waterbasis uitgerust, zodat de locomotief rook uit de schoorsteen kan laten ontsnappen. Lengte van de trein: ca. 57 cm. Inhoud: 22 gebogen kunststof rails (R1), 7 rechte kunststof rails (lengte 171,7 mm), 4 rechte kunststof rails (lengte 188,3 mm), 2 gebogen kunststof rails (wisselbochten), 1 linkse wissel, 1 rechtse wissel en een kruising. Draadloze, handige Märklin Power Control Stick. Verschillende boerderijdieren, een herspoorhulp, een tractormodel, en 4 AA- en 2 AAA-batterijen in de levering inbegrepen. De trein kan op 2 verschillende frequenties worden aangestuurd en kan zo met een extra trein op batterijen worden aangevuld. Uit te breiden met aanvullingspakket kunststof rails 23300.

 

€ 109,99 2

€ 98,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

startset Intercity 29302

Door batterij aangedreven trein met licht- en geluidsfuncties.

Probleemloos koppelen door het gebruik van magnetische koppelingen. Speelgoed geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Stevige voor kinderen geschikte kunststofrails voor snel opbouwen en opbergen - ook op zolder.

Inclusief batterijen.

€ 99,99 2

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Marklin 29341 Märklin my world - startset "bouwplaatstrein"

Highlights

 • Voor direct speelplezier bevat de set 20 kunststof rails plus stootblok, een krachtige bouwplaatslocomotief, een betonmolenwagen, twee laadbare goederenwagens en een graafmachine. Bovendien bevat de set de Märklin Power Control Stick, een USB-laadkabel en de benodigde batterijen.
€ 79,99 2

€ 72,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Marklin 29334 Märklin my world - startset "Italiaanse sneltrein"

Highlights

 • Trein gevoed met batterijen, met licht- en geluidsfuncties.
 • De Märklin Power Control Stick op basis van infraroodstralen kan door de schacht veilig door kinderen in de hand worden gehouden.
 • Uiterst eenvoudig koppelen door de toepassing van magneetkoppelingen.
 • Kindveilige magneetkoppelingen
 • Ideaal speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar.
 • Stevige, kindvriendelijke kunststof rails voor snel opbouwen en afbreken - ook op de vloer.
 • De batterijen zijn in de levering inbegrepen.
€ 79,99 2

€ 72,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1