Carrera 23909 BMW M1 Procar "Denim, No.81", 1980

BMW M1 Procar "No.5", Hockenheim 1979

Een Duitse racelegende

DIGITAAL 124

Voor- en achterlicht en remlicht, origineel BMW-kenteken

Schaal 1:24

Vanaf 10 jaar

 

De legende keert terug!

Tot op de dag van vandaag blijft de BMW M1 Procar een centraal onderdeel van de geschiedenis van BMW M. Ontworpen als een straatlegale racewagen, vond het voertuig niet alleen zijn weg naar particuliere handen als een supersportwagen. Met een raceserie die speciaal voor het model werd gecreëerd, bevestigde BMW M zijn legendarische status. Eén ding is zeker: 40 jaar na het debuut van de eerste race maakt de BMW M1 Procar nog steeds indruk met zijn hoogontwikkelde technologie, uniek design en uitzonderlijke prestaties.

In 1979 en 1980 was de BMW Procar Series een van de meest spectaculaire raceseries in de autosportwereld. In de meeste Europese Formule 1-races namen de vijf snelste F1-coureurs uit de oefenruns van de betreffende Grand Prix deel in identieke BMW M1's, waarbij ze het opnamen tegen privérijders, bekende sportwagenprofessionals en aanstormende talenten - tegenwoordig nauwelijks voorstelbaar, maar de serie bood een spectaculaire krachtmeting die een groot succes werd bij het publiek. De overall winnaar van het eerste Procar-seizoen was Niki Lauda. Het jaar daarop verzekerde Nelson Piquet zich van de eerste plaats in het algemeen klassement met drie overwinningen op rij. Op het Carrera-circuit kun je in de voetsporen treden van de racelegende en echt gas geven met de wit-rode racewagen. Al in het eerste jaar van de Procar in 1979 wist de sympathieke Oostenrijker de eindzege veilig te stellen. Kunt u ook een nieuwe rondetijd neerzetten op uw Carrera-circuit? Het natuurgetrouwe model is beschikbaar in de Carrera-vloot!

 

Een racelegende in een rood-witte jurk

Na het einde van de BMW Procar Series in het najaar van 1980 namen verschillende BMW M1-raceversies ook met succes deel aan de concurrentie op Le Mans en verschillende nationale kampioenschappen (waaronder het Duitse automobielracekampioenschap en het Amerikaanse IMSA GTO-kampioenschap). De Carrera-auto komt overeen met het origineel, waarin de bekende coureur Niki Lauda ooit zijn rondjes reed. Maar niet alleen het buitengewone design, maar ook de functielichten voor en achter en de remmen en de individuele instelbaarheid van het voertuig door middel van codering brengen deze slotauto ver naar voren.

 

€ 98,50

  • Niet opvoorraad: Is in bestelling of wordt voor u besteld. Levertijd 5-12 werkdagen1

Carrera 23911 Chevrolet Corvette C8. R "Nr.3"

Chevrolet Corvette C8. R 'Nr.3'

DIGITAAL 124

Voor-, achter- en remlichten, originele GM-licentie

Schaal: 1:24

Leeftijd vanaf 10 jaar

 

 

Racer met een nieuwe prestatieverhogende middenmotorconstructie

De onmiskenbare Chevrolet Corvette C8. R is nu klaar om rond te schreeuwen in je Carrera-loungecircuit. Het nieuwe in het oog springende lid van de Carrera-carpool is een auto op schaal 1:24 die is gereproduceerd met een originele GM-licentie. De Chevrolet Corvette C8. R 'No.3' is getransformeerd van een voormotor naar een middenmotorconstructie voor nog betere prestaties op het circuit! De 5,5-liter V8-inductiemotor van de Corvette genereert 500 pk en tot 650 Nm koppel. De C8. R is gebaseerd op de stevige basis die de Corvette Stingray 2020 heeft gelegd. Met het startnummer 3 verschijnt de Corvette in de traditionele kleuren van de succesvolle GTLM-race-Corvette: geel met zilveren accenten en een nr.3 in rood. De kleurstelling is een eerbetoon aan de geschiedenis van Corvette Racing en aan de indrukwekkende mijlpalen op het gebied van technologie en design die hebben geleid tot de creatie van deze buitengewone racewagen. Nu is het aan jou om veilig en succesvol over de streep te komen!

 

Debuut op het Carrera-racecircuit

Deze meest iconische Amerikaanse sportwagen is een fundamentele verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Verbeterde aerodynamica, minder gewicht en meer stijfheid zijn wat de nieuwe Chevrolet Corvette C8 met middenmotor onderscheidt. R 'No.3' racer. De nieuwe opnieuw ontworpen auto viert zijn debuut op het DIGITAL 124 Carrera-circuit en laat alle rivalen achter zich! Hij is uitgerust met voor-, achter- en remlichten en zal zeker blikken trekken als hij op topsnelheid over je circuits rijdt. De C8. R kan digitaal worden bediend en kan individueel worden gecodeerd. De geel-zwarte Corvette staat overal in het middelpunt van de belangstelling!

 

€ 98,50

  • Niet opvoorraad: Is in bestelling of wordt voor u besteld. Levertijd 5-12 werkdagen1

Carrera 23936 Ford Capri Zakspeed Turbo "Jägermeister Racing Team, No.1"

Ford Capri Zakspeed Turbo 'Jägermeister Racing Team, No.1'

DIGITAAL 124

50 jaar Jägermeister in de autosport

Voor-, achter- en remlichten

Originele Ford-licentie

Schaal 1:24

10 jaar en ouder

 

 

50 jaar Rennmeister racen

voor volwassenen Carrera en Jägermeister vieren 50 jaar Jägermeister Motorsports met de Ford Capri Zakspeed Turbo 'Jägermeister Racing Team, No.1'. Het is een slotcar die op elk Carrera-circuit in de fast lane leeft. Deze stijlvolle snelheidskoning in een oranje kleurstelling werd vanaf 1980 bestuurd door de Duitse coureur Klaus Ludwig in het oude DRM-kampioenschap, terwijl hij door de bochten dreef, elke rivaal inhaalde en over de streep schoot om de zwart-wit geblokte vlag te zien. De grote staartvleugel was typerend voor het racetijdperk, waardoor het over het algemeen omvangrijke ontwerp ideaal was voor lange afstanden. De 4-cilinder lijnmotor genereerde maar liefst 600 pk.

 

Opvallende jubileumracer

Ter gelegenheid van het jubileum van de Rennmeister-racewagen is een replica op schaal 1:24 van een klassieker uit de jaren 1970 in een feloranje kleurstelling naar Carrera-circuits gestuurd. De pittige look garandeert de Ford Capri evenveel aandacht als vroeger! De nr. 1 Ford Capri Zakspeed Turbo slotcar is uitgerust met voor-, achter-, rem- en knipperlichten en trekt de aandacht met natuurgetrouw gereproduceerde details. De Carrera-auto is individueel codeerbaar en digitaal bestuurbaar, waardoor hij kan worden ingesteld op elke individuele rijstijl.

 

 

€ 107,50

  • Niet opvoorraad: Is in bestelling of wordt voor u besteld. Levertijd 5-12 werkdagen1

Carrera 23912 Chevrolet Corvette C8. R "Nr.4"

 

Chevrolet Corvette C8. R 'Nr.4'

DIGITAAL 124

Voor-, achter- en remlichten, originele GM-licentie

Schaal: 1:24

Leeftijd vanaf 10 jaar

 

 

Verbeterde prestaties met de nieuwe racewagen

met middenmotor: de onmiskenbare Chevrolet Corvette C8. R is nu klaar om rond te schreeuwen in je Carrera-loungecircuit. Het nieuwe in het oog springende lid van de Carrera-carpool is een auto op schaal 1:24 die is gereproduceerd met een originele GM-licentie. De Chevrolet Corvette C8. R 'No.4' is getransformeerd van een voormotor naar een middenmotorconstructie voor nog betere prestaties op het circuit! De 5,5-liter V8-inductiemotor van de Corvette genereert 500 pk en tot 650 Nm koppel. De C8. R is gebaseerd op de stevige basis die is gelegd door de Corvette Stingray 2020. Hoewel geel de traditionele kleur van Corvette Racing blijft, is de Corvette C8. R 'No.4' heeft een nieuwe kleurstelling gekregen. De auto, met het nummer 4, verschijnt nu in een nieuwe zilveren look, geïnspireerd op de kleuren van legendarische Corvette-conceptauto's zoals de Chevrolet Aerovette uit 1973. De auto draagt ook de typische gele accenten op het dak en de zijkanten. Nu is het aan jou, dus ga - ga - ga!

 

Debuut op het Carrera-racecircuit

Deze meest iconische Amerikaanse sportwagen is een fundamentele verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Verbeterde aerodynamica, minder gewicht en meer stijfheid zijn wat deze nieuwe racer met middenmotor onderscheidt. De nieuwe Corvette C8. R 'No.4' viert zijn debuut op het DIGITAL 124 Carrera-circuit en laat alle rivalen achter zich! Hij is uitgerust met voor-, achter- en remlichten en zal zeker blikken trekken als hij op topsnelheid over je circuits rijdt. De C8. R kan digitaal worden bediend en individueel worden gecodeerd. De geel-zwarte Corvette staat overal in het middelpunt van de belangstelling! 

 

€ 98,50

  • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden en is nieuw aangekondigd )1

Carrera 23926 BMW M4 GT3 "BMW M Motorsport, No.1", 2021

BMW M4 GT3 'BMW M Motorsport, No.1', 2021

DIGITAAL 124

Het nieuwste BMW-vermogen op uw racecircuit

Voor-, achter- en remlichten

Officiële BMW-licentie

Schaal 1:24

10 jaar en ouder

 

 

Nog meer spierballen

De nieuwe BMW M4 GT3 'BMW M Motorsport, No.1' uit het raceseizoen 2021 is een echte blikvanger. Hij is zelfs groter dan zijn voorganger, de M6 GT3, en heeft nu een lengte van 5,02 meter, een breedte van 2,04 meter en een wielbasis van 2,917 meter. De prachtige kleurstelling is voorzien van zwarte, rode en blauwe elementen op een witte achtergrond. De BMW debuteerde in de zevende race van het NLS-seizoen, bestuurd door Phillipp Eng en Augusto Farfus. Al snel na zijn toetreding tot de SPX-klasse was de nieuwkomer een serieuze kanshebber.

 

Een cheetah in de stal

De Carrera DIGITAL 124 BMW M4 GT3 'BMW M Motorsport, No.1', 2021 slotcar introduceert een succesvolle nieuwkomer. Naast zijn aantrekkelijke design maakt deze auto indruk met voor-, achter- en remlichten. De slotcar kan individueel worden gecodeerd, heeft digitale bedieningselementen en de origineel gelicentieerde replica garandeert onovertroffen authentiek raceplezier voor jou, je familie en je vrienden.

 

 

 

€ 107,50

  • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden en is nieuw aangekondigd )1

Carrera 23932 Ford GT Raceauto "No.67"

 

Ford GT Raceauto 'No.67'

DIGITAAL 124

Voor-, achter-, rem- en knipperlichten

Originele Ford-licentie

Schaal 1:24

10 jaar en ouder

 

 

Afscheid met een retro-look

De Ford GT Race Car is de huidige raceversie van de Ford GT. Voorlopig is dit de laatste Ford die wordt ingeschreven voor de legendarische langeafstandsrace in Noord-Frankrijk. De auto met nr. 67 is geïnspireerd op de Gurney/Foyt Ford MK IV uit 1967. De stijlvolle rood-witte kleurstelling garandeert dat de Chip Ganassi Racing-auto altijd intensief in de gaten wordt gehouden. De elegante sportwagen van de Amerikaanse autofabrikant werd in strikt beperkte aantallen gemaakt en is met 656 pk onder de motorkap een geloofwaardige kanshebber voor elk langeafstandscircuit. De 3,5-liter twin-turbo V6-motor uit de Ford EcoBoost-serie maakt van deze kampioen een machtige tegenstander op het circuit.

 

Een legende op het Carrera-circuit

De Ford GT-raceauto op schaal 1:24 met een Ford-reproductielicentie en een opvallende rood-witte look staat garant voor bewonderende blikken op Carrera-racecircuits. Deze slotcar brengt fans in vervoering met voor-, achter-, rem- en knipperlichten - dus rijplezier is verzekerd. Individuele codering maakt het mogelijk om de slotcar aan te passen aan uw snelheid. Hij is digitaal schakelbaar en maakt een grote indruk op elk analoog circuit.

 

€ 107,50

  • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden en is nieuw aangekondigd )1

Carrera 23933 Audi RS 5 DTM "L.Duval, No.28"

 Audi RS 5 DTM 'L.Duval, No.28'

DIGITAAL 124

Voor-, achter- en remlichten

Origineel Audi-kenteken

Schaal 1:24

10 jaar en ouder

 

 

Langeafstandsster - Toerwagen-rookie

Deze stijlvolle rood-grijze Audi RS 5 DTM was de DTM-racepartner van de Franse coureur Loïc Duval. In een zeer succesvolle carrière won Duval verschillende grote langeafstandsraces. Naast de overwinning op het legendarische Noord-Franse circuit, werd hij in 2013 ook gekroond tot wereldkampioen op de lange afstand. Desalniettemin noemde Duval zichzelf een rookie toen hij begon deel te nemen aan het toerwagenkampioenschap. Aanvankelijk was het verschil tussen de twee raceseries te groot, maar na verloop van tijd verbeterden zowel Duval als zijn Audi zich voortdurend, en tegen het einde van hun tijd samen behaalden ze podiumplaatsen. De rookie-to-racing-kampioenschapskandidaat is een typisch succesverhaal in de autosport.

 

De raceraket van Ingolstadt

Race met de Carrera DIGITAL 124 Audi RS 5 DTM 'L.Duval, No.28' slotcar en je kunt ook van nul naar held gaan. Deze getrouw gedetailleerde replica-racemachine uit de premiumklasse verlicht de weg met de onnavolgbare authenticiteit van het origineel - en met zijn voor-, achter- en remlichten. Deze Carrera-auto kan individueel worden gecodeerd, heeft digitale bedieningselementen en garandeert onovertroffen rijplezier op de bedieningshandset.

 

 

€ 107,50

  • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden en is nieuw aangekondigd )1

Carrera 23934 Mercedes-AMG C 63 DTM "Presentatie auto 2018"

 Mercedes C63 AMG DTM 'Presentatie Auto 2018'

DIGITAAL 124

Voor-, achter- en remlichten

Origineel Mercedes-kenteken

Schaal 1:24

10 jaar en ouder

 

 

Race naar de top van het podium

De Mercedes C63 AMG DTM 'L. Auer, No.22' was de DTM-rit van de Oostenrijkse coureur Lucas Auer. De auto wordt aangedreven door een 4-liter V8-inductiemotor met een vermogen van 500 pk. De C-Coupé is nu de meest succesvolle racewagen in de geschiedenis van de DTM, met 84 overwinningen in 156 races en het stoten van de vorige beste - de DTM AMG Mercedes C-Klasse - van de troon. De oranje C63 was in 2018 de gekozen presentatieauto op het circuit van Norisring.

 

DTM-kampioen op kleine circuits

Deze slotcar trekt de aandacht op het Carrera DIGITAL 124-circuit met nauwkeurige, natuurgetrouw gereproduceerde details en realistische voor-, achter- en remlichten. De auto is digitaal bestuurbaar en de handset kan precies worden ingesteld op het vaardigheidsniveau van de bestuurder voor geweldige rijsensaties!

 

 

 

€ 107,50

  • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden en is nieuw aangekondigd )1

Carrera 23946 Audi R8 LMS GT3 evo II "Team Abt Sportsline, No.7"

 Audi R8 LMS GT3 evo II 'Team Abt Sportsline, No.7'

DIGITAAL 124

Voor-, achter- en remlichten

Origineel Audi-rijbewijs

Schaal 1:24

Leeftijd vanaf 10 jaar

 

 

Een moderne klassieker

De Audi R8 LMS GT3 evo II is uniek in zijn soort, bekend om zowel zijn snelheid als zijn blijvend hoge prestaties. Talrijke overwinningen in een hele reeks racedisciplines hebben coureurs en fans overal ter wereld overtuigd. De Audi R8 LMS GT3 nam dit jaar ook deel aan het DTM-kampioenschap.

 

 

De Carrera DIGITAL 124 Audi R8 LMS GT3 evo II 'Team Abt. Sportsline, No.7' toont een enorme snelheid en topprestaties op slaapkamercircuits, waarbij hij de toeschouwers in vervoering brengt met zijn verbluffende exterieur op schaal 1:24 en volledig functionele voor-, achter- en remlichten. De slotauto kan individueel worden gecodeerd, digitaal worden bestuurd en staat garant voor urenlang rijplezier.

 

 

 

 

€ 105,50

  • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden en is nieuw aangekondigd )1

Carrera 23947 Chevrolet Corvette C7 GT3-R "Callaway Competition, No.77"

Chevrolet Corvette C7 GT3-R 'Callaway Competition, No.77'

DIGITAAL 124

Voor-, achter- en remlichten

Schaal 1:24

Leeftijd vanaf 10 jaar

 

 

Amerikaanse droomracer ontmoet Duitse tuning-expertise

De Duitse dochteronderneming van Callaway, de Amerikaanse Corvette-tuners, ontwikkelt en bouwt hun auto's in Leingarten bij Heilbronn, Duitsland. Callaway Competition is het enige team dat sinds de oprichting van de GT Masters aan alle races heeft deelgenomen en heeft al twee keer zowel het rijders- als het teamkampioenschap gewonnen. In 2021 eindigde het team rond de Duitse coureur Marvin Kirchhöfer en zijn Zwitserse collega Jeffrey Schmidt het seizoen op de 10e plaats met de Chevrolet Corvette C7 GT3-R.

 

 

De 1:24-versie van de Chevrolet Corvette C7 GT3-R 'Callaway Competition, No.77' brengt race-opwinding naar thuiscircuits terwijl hij de hogesnelheidsbochten van het Carrera-racecircuit omhelst. De auto kan individueel worden gecodeerd om zich aan te passen aan het vaardigheidsniveau van de bestuurder, en op het circuit is hij net zo krachtig als het origineel. Voor-, achter- en remlichten ronden de perfecte rijervaring af.

 

 

 

 

€ 105,50

  • Niet opvoorraad: Is in bestelling of wordt voor u besteld. Levertijd 5-12 werkdagen1