esu 50094 EcosDetector Terugmelder

EcosDetector terugmeldmodule, 16 digitale inputs, waarvan 4 met railcom. Digitale input voor 2rail en 3 rail geschikt

€ 199,00

  • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Esu 50095 EcosDetector Output Extensie uitbredingsmodule

De ECoSDetector Extension module is ontworpen om een extern track image control panel (GBS) op te zetten met behulp van de ECoSDetector module, die vervolgens is aangesloten op de ECoS. Een spoorbeeldbedieningspaneel is onmisbaar voor het gemakkelijk schakelen van wegen, vooral in het (rangier) station voor veel modelstations, vooral als het controlecentrum verder weg ligt.

In deze context is de filosofie van ESU niet om u een complete, commerciële track imagery console te verkopen. In onze oplossingsaanpak u uw bedieningspaneel volledig instellen of commercieel beschikbare systemen (e.B. Erbert®) gebruiken.

De LED's die daar zijn geïnstalleerd voor het verlichten van spoorsecties of het weergeven van de schakelaars/signaalposities worden op de juiste manier geschakeld door de ECoS. Als u ook uw schakelaars en signalen rechtstreeks met het track image control panel wilt schakelen, kunnen externe knoppen worden gerangschikt. De schakelpositie wordt ingelezen vanuit de invoerkanalen van de ECoSDetector module en ter evaluatie doorgegeven aan het ECoS. De bijbehorende opdrachten worden daar uitgevoerd. Daarom hebt u ingangen nodig voor de GBS voor de knoppen (deze worden geleverd door de ECoSDetector), evenals uitgangen voor het verlichten van de LED's (deze worden geleverd door de ECoSDetector Extension).

De ECoSDetector Extension module is aangesloten op de zijkant van de ECoSDetector. Dit wordt gebruikt om de extensie alle opdrachten te geven. Zonder ECoSDetector werkt de extensie niet.

Uitgangen

Elk van de 32 uitgangen kan worden geladen met een maximum van 100mA. Omdat ze zijn ontworpen als een open collector, u ofwel gloeilampen of pre-weerstand LED's rechtstreeks aansluiten op hen.

De totale stroom van alle uitgangen mag echter niet hoger zijn dan 1,5 A.

Elke directe of afwisselende spanningsstraf kan worden gebruikt voor de levering.

De transistoruitgangen van de ECoSDetector Extension module kunnen eenvoudig in de gewenste bedrijfsmodus op uw ECoS worden gebracht.

€ 49,95

  • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Esu 50096 EcosDetector Standaard terugmeldmodule voor 3 rail wisselstroom

Schakelen tussen ingangen

De ECoSDetector-standaard biedt 16 schakelingen voor het aansluiten van geïsoleerde spoorsecties, spoorcontacten, rietcontacten, schakelrails of drukknoppen. Het kan worden gebruikt met elke 3-draads track, of M-, K-, of C-track. Ook de bekende Märklin® contactsporen zijn geen probleem.

De ECoSDetector standaard is daarom geschikt voor 3-draads chauffeurs die op zoek zijn naar een goedkope feedback module maar niet zonder de betrouwbaarheid van het ECoSlink bussysteem willen.

€ 79,90

  • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

ESU 50098 Ecos Detector met Railcom

De ECoSDetector RC is in staat om zijn 4 spoortrajecten in het bijzonder te monitoren: Met behulp van de RailCom®-technologie ("lokale detector") is het mogelijk om niet alleen te achterhalen of er een trein op staat, maar zelfs welke trein het is (treinnummerherkenning). Hiervoor hebt u Railcom® lococoders nodig.

Huidige sensor

Elk van de 4 ingangen van de ECoSDetector RC kan ook werken als een huidige sensor. Zo ontvangt u ten minste één track bezet bericht, zelfs als de gedetecteerde decoder niet Railcom®-staat is. Er mag maximaal 3A elektriciteit door elke ingang stromen.

 

Clever

Weten welke trein precies op een traject staat, leidt in combinatie met de ECoS-routemodule tot nieuwe functies: zo kunnen bijvoorbeeld de barrières van een overweg automatisch worden verlaagd of zijn de treinen op zoek naar een vrij spoor in het schaduwstation. Hier worden de schakelingangen of spoorvullers elektronisch "gedebounced" om betrouwbare feedback te geven, zelfs in het geval van onbetrouwbaar contact of zwaar vervuilde rails.

ECoSlink-poort

Elke ECoSDetector RC is rechtstreeks aangesloten op het bedieningspaneel via de ECoSlink bus. Naast alle ECoS-hoofdkwartieren zijn ook alle Centrale Stations® Herladen met esU-update geschikt. De galvanische scheiding van het bussysteem en het bedieningspaneel zorgt voor maximale operationele veiligheid en veilige overdracht naar het controlecentrum. Alle ECoSDetector RC worden automatisch gedetecteerd op het bedieningspaneel en geïntegreerd in de operationele volgorde. De configuratie van de apparaten wordt gemakkelijk en gemakkelijk direct op het bedieningspaneel uitgevoerd en kan ook na installatie worden uitgevoerd.

Toekomstige ingebouwde

De bedrijfssoftware van elke ECoSDetector RC kan indien nodig worden bijgewerkt en uitgebreid met extra functies: De vereiste "update" wordt indien nodig volledig automatisch uitgevoerd door het hoofdkantoor. Op deze manier is uw ECoSDetector altijd up-to-date.

€ 99,99

  • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1