8891 1/16 RC Tank Leopard 2A6 kant en klaar

Besturing en functies

Het krachtige model heeft een 2,4 GHz afstandsbediening en ontvanger. De elektromotoren met geoptimaliseerd koppel geven de Leopard 2 een nauwkeurig en soepel stuursysteem. De versnellingsbak met robuuste versnellingen en een verbeterde overbrengingsverhouding zorgen voor een hoger vermogen. Met de proportionele regeling kunt u de tank heel langzaam starten en de snelheid soepel verhogen. De Leopard 2 beweegt vooruit en achteruit, ook met een bocht naar links en rechts. Het kan ook ter plaatse naar links of rechts worden gedraaid. U kunt het pistool optillen en laten zakken en de geschutskoepel 320 graden (160 graden aan elke kant) draaien. Verschillende motorgeluiden en rookdampen van de dempers ronden de realistische ervaring af.

 

Details/omvang van de levering

 • 1/16 RC Leopard 2A6
 • BB+IR (BB-Shooting functie en infrarood gevechtssysteem)
 • Afmetingen: ca. 690x240x190 (LxBxH mm)
 • 320° torenrotatie (160 graden aan elke kant)
 • 2,4 GHz proportionele afstandsbediening
 • Kunststof rupsbanden
 • Rookgenerator, geluidsmodule en vuurunit
 • Batterij voor de tank
 • Europese standaardlader inbegrepen
 • 1 fles rookvloeistof
 • Kleine onderdelen/accessoires set
 • Producthandleiding in het Engels en in het Duits

         

 

 

€ 319,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

3808 1/24 RC Tank Type 90 Kant en klaar

beschrijving

Trouw aan detail op een schaal van 1:24

De rc type 90 tank meet ca. 410x152x132 (LxBxH mm). De HengLong Torro-Edition maakt indruk met 2,4 GHz printplaattechnologie met geïntegreerde luidspreker. Accessoires zoals bijpassende stickers ronden de true-to-scale replica perfect af.

Besturing en functies

 

Het krachtige model heeft een 2,4 GHz afstandsbediening en ontvanger. De elektromotoren met geoptimaliseerd koppel geven de Type 90 een nauwkeurig en soepel stuursysteem. Met de proportionele regeling kunt u de tank heel langzaam starten en de snelheid soepel verhogen. De Type 90 beweegt vooruit en achteruit, ook met een bocht naar links en rechts. Het kan ook ter plaatse naar links of rechts worden gedraaid. U kunt het pistool optillen en laten zakken en de geschutskoepel 320 graden (160 graden aan elke kant) draaien. Verschillende motorgeluiden ronden de realistische ervaring af.

 

Details/omvang van de levering

 

 • 1/24 RC Type 90 BB HengLong Torro-Editie
 • Afmetingen: ca. 410x152x132 (LxBxH mm)
 • 320° torenrotatie (160 graden aan elke kant)
 • 2,4 GHz proportionele afstandsbediening
 • geluidsmodule en vuureenheid
 • IR Gevechtseenheid
 • Batterij voor de tank
 • Europese standaardlader inbegrepen
 • Kleine onderdelen/accessoires set
 • Producthandleiding in het Engels en in het Duits

€ 109,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

3809 1/24 RC Tank Leopard 2A5 kant en klaar

beschrijving

De Leopard 2 is een belangrijke gevechtstank van Duitse productie. Het is gebouwd sinds 1979 en is de opvolger van de Leopard 1. De versie A6 uitgerust met zijn langere hoofdkanon is sinds 2001 in dienst bij het Duitse leger. De Leopard 2 tank was oorspronkelijk bedoeld als ruggengraat van de pantsermachten en om vijandelijke tankeenheden af te weren. Trouw aan detail op een schaal van 1:24


De tot in detail bekeken RC Leopard 2A5 Tank meet ca. 410x152x132 (LxBxH mm). De HengLong Torro-Edition maakt indruk met 2,4 GHz printplaattechnologie met geïntegreerde luidspreker. Accessoires zoals bijpassende stickers ronden de true-to-scale replica perfect af.

Besturing en functies

 

Het krachtige model heeft een 2,4 GHz afstandsbediening en ontvanger. De elektromotoren met geoptimaliseerd koppel geven de Leopard 2 een nauwkeurig en soepel stuursysteem. Met de proportionele regeling kunt u de tank heel langzaam starten en de snelheid soepel verhogen. De Leopard 2 beweegt vooruit en achteruit, ook met een bocht naar links en rechts. Het kan ook ter plaatse naar links of rechts worden gedraaid. U kunt het pistool optillen en laten zakken en de geschutskoepel 320 graden (160 graden aan elke kant) draaien. Verschillende motorgeluiden ronden de realistische ervaring af.

 

Details/omvang van de levering

 • 1/24 RC Leopard 2A5 BB HengLong Torro-Editie
 • Afmetingen: ca. 410x152x132 (LxBxH mm)
 • 320° torenrotatie (160 graden aan elke kant)
 • 2,4 GHz proportionele afstandsbediening
 • geluidsmodule en vuureenheid
 • IR Gevechtseenheid
 • Batterij voor de tank
 • Europese standaardlader inbegrepen
 • Kleine onderdelen/accessoires set
 • Producthandleiding in het Engels en in het Duits

€ 109,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Let op !

Hieronder zijn de bouwpaketten vermeld

Dit zijn bouwpaketten 1/16 van radiografische tanks.

Alle tanks zijn uitgevoerd met een digitale geluidsmodule, deze module zorgt ook voor rijaansturing en andere functies in de tank.

Alle tanks zijn daarom met een 4 kanaals zender te besturen.

56018 1/16 German King Tiger full Option

1/16 German Heavy Tank Type VI King Tiger undquot;Production Turretundquot; Full Option Kit

De Tiger I is een van de succesvolste tanks uit de Tweede Wereldoorlog die door Duitsland werd ingezet. De Amerikaanse M4 Sherman en de Sovjet-T-34 hadden veel moeite om deze tank uit te schakelen.

Leveromvang:

German King Tiger kit met T-03 Control Unit (regelaar, geluids-en lichteffecten) en gebruiks en bouwbeschrijving.

Technische gegevens:

vooruit en achteruit

links / rechts rotatie

draaien op de plek

aandrijving en sturen door een 540er e-motoren

single schakelkettingen

aparte kettingpolsters

Control DMD unit T-03

terugslag van het kanon

geweervuur

Multifunktionsunit MF-01

Tamiya nummer: 56018

€ 635,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

56010 1/16 Tank Tiger Multifunktion.modul

1/16 Tank Tiger Multifunktion.modul

De Tiger I was voor het eerst in 1942 op het Russische front. Uitgerust met een krachtige 88 mm kanon en een stevig 100 mm dik pantser. De Tiger I was een tank die werd gevreesd door de geallieerde troepen. Tot en met juni 1943 zijn ongeveer 200 tanks gebouwd. Bij de replica-kit zijn alle details perfect nagebouwd en deze is volledig operationeel als het model is gebouwd. Het model heeft tegenovergestelde werkende ruopsbanden, de toren kan draaien en het kanon kan ook worden bewogen. De geluidsmodule is in bezit van alle geluiden, een LED-flitser, de terugslag na afvuren van het kanon en hzet machinegeweer zijn gesimuleerd. Het motorgeluid is opgenomen in het museum Saumur / Frankrijkwaar de enigste nog funktioneerde King Tiger Tank staat. Dit orgineel is uitgerust met een krachtige Maybach V-12 700 pk motor.

Leveromvang:

Tank-kit met een multifunctionele eenheid MF-01 (voor geluid en licht effecten) en een DMD control unit T-03 en instructieboek.

Technische gegevens:

2 motoren die in tegengestelde richting kunnen draaien (recht op de plaats draaien)

fijnvoelige snelheidsregeling

tower/koepel rotatie-functie

hoogte van het kanon kan worden versteld

machinegeweervuur

kanon met flits en terugslag

verschillende geluids functies, beginnende motor-startgeluiden, motorafzetten, snelheids-motor geluiden, roterende toren, machinegeweer en kanongeluiden

4 elektrische motoren voor de voortwaartbeweging en de draaiende toren

Multi Eenheid MF-01

DMD Control Unit T-03

Tiger I orgineel:

Bemanning 5 

Lengte 8,24 m 

Breedte 3,73 m 

Hoogte 2,86 m 

Gewicht 55 ton 

Pantser en bewapening 

Pantser 25-100 mm 

Hoofdbewapening 88 mm kanon 

Secundaire bewapening 7,92 mm coaxiaal machinegeweer 

Motor Maybach 12-cilinder benzinemotor 522 kW 

Snelheid (op wegen) 38 km/u 

Rijbereik 100 km

 

De Tiger I was één van de succesvolste tanks uit de Tweede Wereldoorlog die door Duitsland werd ingezet. De Amerikaanse M4 Sherman en de Sovjet-T-34 hadden veel moeite om deze tank uit te schakelen. Voor de Amerikanen waren meestal vijf Shermans nodig om één Tiger uit te schakelen. Van die vijf Shermans keerden er vaak maar één of twee terug.

Tamiya nummer: 56010

€ 635,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

56020 1/16 Tank Leopard 2A6

1/16 Tank Leopard 2A6

De Tamiya model is een volledig functionele replica van de Leopard 2A6 schaal 1:16 zoals deze gebruikt wordt in o.a. de Bundeswehr. Het model voert alle manoeuvres uit, zoals b.v. voor-en achterwaartse beweging en het draaien op de plaats . Om een realistisch rijgedrag te realiseren van de originele tank is een geheel nieuwe transmissiebak ontwikkeld, die met 540er motoren voor de voortstuwing en voor de besturin van de tank zorgdg. Daarnaast is een nieuwe single-link ketting ontworpen met aparte ketting pads. Het digitale geluidsmodule genereert alle geluiden van het voertuig, de motor, het geluid van wapens en de draaiende toren, het afvuren van het kanon (omschakelbaar) tevens het geluid van de machinegeweer. De toren draait natuurlijk ook. Bij het draaien van het kanon op de tank wordt deze automatisch verhoogd (achterzijde) Door het indrukken van het kanon wordt een flitslicht gegenereerd in de opening van het kanon en tevens gaat simuleerd deze de terugslag van het kanon.

Ter bevordering van de uitwisseling van de accu is deze ondergebracht in de toren en daardoor dus zeer toegankelijk. Last but not least, is elk detail betreffende verlichting op dit model geheel het zelfde als de echte tank. De volledige herontwikkeling van alle onderdelen is gemaakt om dit model een ongeëvenaard realistisch uiterlijk te geven. Op het gebied van functionele modelbouw zijn nieuwe normen gesteld geworden.

De Leopard 2A6 Main Battle Tank, een top product van de Duitse defensie-industrie is ingevoerd in elf landen als een van de belangrijkste wapens van het leger. Het is daarom ook genoemnd met de naam EURO Leopard.

Leveromvang:

Leopard 2A6 kit met T-07 Control Unit (regelaar, geluids-en lichteffecten) en gebruiks en bouwbeschrijving.

Technische gegevens:

vooruit en achteruit

links / rechts rotatie

draaien op de plek

aandrijving en sturen door een 540er e-motoren

single schakelkettingen

aparte kettingpolsters

gecombineerde multifunctionele DMD control unit T-07

terugslag van het kanon

geweervuur

Speed control unit op de DMD

Tamiya nummer: 56020

€ 1.009,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56041, 1/16 RC US KPz M1A2 Abrams Full Option

56041 Tamiya 1/16 RC US MBT M1A2 Abrams Volledige optie

Deze op afstand bestuurbare tank in schaal 1:16 is een ander hoogtepunt in het assortiment populaire KITS van TAMIYA. De Abrams M1A2 is een moderne tank van het Amerikaanse leger. Sinds 1980 wordt de Abrams gebouwd en voortdurend gemoderniseerd. De M1A2 kwam in 1992 in dienst en bracht de M1 in het digitale tijdperk. Zo werden het pantser en het torentje gemoderniseerd. De Abrams werd gebruikt in het Irak-conflict in .B 2003.

Benodigde accessoires:
6-kanaals afstandsbediening met ontvanger (aanbevolen Carson Reflex Wheel Stick), NiMH batterij (geen LiPo!), oplader, TAMIYA TS-/X-/XF kleur

Leveringsomvang:
Kitmodel met gedetailleerde geïllustreerde montage-instructies, multifunctionele eenheid, 2x 540 motor

Technische details:

- Kit model in schaal 1:16
- Lengte: 615mm, breedte 231mm, hoogte: 190mm
- Versnellingsbak doos met 2x 540 motor
chassis pan, ophangarmen, assen etc. gemaakt van metalen
kanon buis gemaakt van aluminium, realistische schietbeweging door een servo en een 130 motor
- De multifunctionele eenheid is geïnstalleerd in de toren en regelt de rij- en effectfuncties.
- Realistische rij- en geluidsfuncties, zoals .B geschutskoepel, omhoog en lager kanon en lichtfuncties
- incl. wapenstabilisatie van de kanonbuis tijdens het rijden
- Dubbele luidsprekers inbegrepen
- Kettingen gemaakt van hars en metalen verbindingen
- Compatibel met het TAMIYA 300053447 Battle System

€ 1.099,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56043 56043 1/16 M551 Sheridan w/ Option Kit

Tamiya 56043 1:16 RC US M551 Sheridan Kit Full Option

De M551 Sheridan is een ander model in de serie 1/16 RC tanks van TAMIYA. De M551 is ontworpen voor universeel gebruik wereldwijd. Het Amerikaanse leger gebruikte deze tank voor een wereldwijde politiemacht na de 2e Wereldoorlog. Met een aluminium chassispan en kleine koepel woog hij slechts 15 ton, maar had enorme vuurkracht dankzij zijn M81 152mm-kanon. De M551 was in dienst van 1968 tot 1996 en werd gebruikt in de Vietnamoorlog.

 

Benodigde accessoires: 4-kanaals afstandsbediening met ontvanger (aanbevolen Carson Reflex Wheel Stick), NiMH batterij (geen LiPo!), lader, TAMIYA TS-/X-/XF- color

Leveringsomvang: Kitmodel met gedetailleerde geïllustreerde montage-instructies, multifunctionele unit, 2x 380 motor, 1x 130 motor

 

Technische details:

- Kitmodel in schaal 1/16 - Lengte: 408 mm, breedte 177 mm, hoogte: 186 mm
- zeer gedetailleerde replica van de M551 met zijn compacte M81 kanon
- gegoten ophangingsonderdelen voor hoge stabiliteit
- aluminium kanonbuis
- veel rijfuncties: vooruit / achteruit, verschillende bochten, toren draaien en beweging van het kanon
- Veerophanging voor elke individuele rolophanging
- Kanonvuur wordt weergegeven door een LED, realistische kanonterugslag, terugslaglandingsgestel. Machinegeweer met LED-display
- Realistisch motorgeluid en geweerschotgeluiden. De geluiden zijn opgenomen door een originele M551 tank en worden via een grote luidspreker in het model gereproduceerd.
- het bovenlichaam wordt vastgehouden
door magneten - LED uitgerust zoeklicht front
- voorgemonteerde kettingen met loopvlak pads gemaakt van elastomeer replica.

€ 1.014,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Tamiya 56045 1:16 RC Brit. Centurion Mk.III Full-Option

Tamiya 56045 1:16 RC Brit. Centurion Mk.III Full-Opt.

De Centurion is een Britse zware tank uit de 2e wereldoorlog die in 1942 werd ontwikkeld als tegenverdediging tegen de Duitse tanks.
De Mk.III was de krachtigste versie en was uitgerust met een L/66.7 20 pond lang kanon. Het werd verder ontwikkeld in 1950 tijdens de Koreaanse oorlog
en vertegenwoordigde een extreem robuust en krachtig wapensysteem. Tussen 1948 en 1956 werden 2800 exemplaren geproduceerd.
Na de Koreaanse Oorlog werd de Mk.III gebruikt in vele landen zoals .B India, Israël en Egypte. Het model is getrouw gereproduceerd en heeft tal van
details zoals e.B. oppervlaktestructuren en lassen. Voor de bediening is een 4-kanaals afstandsbediening nodig via Israël en Egypte met hun formidabele kracht.
Vooruit/achteruit, kettingrotaties, torenbewegingen, kanonbesturing etc. kunnen worden aangestuurd. De DMD-unit zorgt voor het levensechte motorgeluid en machinegeweer- en kanongeluid.
Net als bij het origineel zijn de modelbewegingen gekoppeld aan de kanonlancering (terugslag). Een LED simuleert het snuitvuur

Vereiste accessoires: Afstandsbediening met ontvanger, 7.2V NiMH accu (geen LiPo!), kleur.

- Tankmodel in schaal 1/16, kit
- lengte: 603mm, breedte: 214mm, hoogte: 187mm
- getrouwe replica van de Centurion met zijn kenmerkende vorm. Gedetailleerd oppervlak met lassen en oppervlakken.
- Bestuurbaar via een 4-kanaals afstandsbediening: vooruit/achteruit, rotatie etc. Kanon kan worden verplaatst, torenrotatie en realistische terugslagfunctie met gesimuleerde lancering. Karakteristiek motorgeluid, machinegeweer- en kanongeluid via de DMD multifunctionele unit.
- incl. 2x 380 motoren voor de aandrijving, 1x 130 motor voor de torenbesturing, 2x TSU-03 servo's voor de kanonbesturing
- kanonbuis van aluminium, draagarmen en aandrijfwielen van gietmetaal
- Realistische kettingbeweging door middel van een Horstmann vering. Ketting wordt voorgemonteerd geleverd.
- Batterijdeksel is bevestigd met magneet voor gemakkelijke toegang
- Compatibel met de TAMIYA No.53477 Battle System

SCOPE OF DELIVERY:
Kitmodel met gedetailleerde geïllustreerde montage-instructies, 2x 380 aandrijfmotoren, 1x TSU-03 servo, LED, elektronische besturingseenheid

€ 1.049,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1