Marklin 37984 Stoomlocomotief klasse 800

Zware Amerikaanse stoomlocomotief Klasse 800 van de Union Pacific Railroad (UP), met olie tender. Locomotief bedrijfsnummer 844. Bedrijfstoestand vanaf 2016.

 

Model: Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Diverse bedieningsgeluiden zoals het bijvullen van olie en water of geluiden van het openen en sluiten van schuiframen en ventilatiekleppen op de bestuurderscabine kunnen ook digitaal worden geschakeld. Gecontroleerde high-performance aandrijving met vliegwielmassa in de ketel. 4 assen aangedreven antslipbanden. Boxpok wielen. Koplamp op locomotief en tender, bestuurderscabineverlichting en nummerplaten/markeringslichten met onderhoudsvrije warmwitte lichtgevende dioden (LED's), digitaal schakelbaar. Rookgenerator met dynamische rookafgifte standaard geïnstalleerd. Pieksignaal en rooksetcontact conventioneel in bedrijf, digitaal schakelbaar. Twee krachtige luidsprekers in de tender. Koppelingsimitatie aan de voorzijde kan worden aangesloten op de standaardas op de railschraper. Korte koppeling met kinematica tussen locomotief en tender. Bijgevoegde handvatstangen van metaal. Veel meer details. Treinbestuurder en verwarmingsfiguur in de bestuurderscabine. Lengte via koppelingen ca. 41 cm.

 

Hoogtepunten:

Dynamische rookgenerator

Locomotief grotendeels gemaakt van metaal.

Veel bijgevoegde details.

Met game world digitale decoder mfx+ en diverse bedienings- en geluidsfuncties.

 

Herfstnieuws 2021

Leverbaar Oktober

€ 699,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Marklin 39889 Dampflokomotive Baureihe 44

Zware goederentrein stoomlocomotief klasse 44, met olie tender van het standaard type 2 ́2 ́T34 van de Deutsche Bundesbahn (DB). Zwart/rood basis kleurenschema. Bestuurderscabine met twee zijruiten, met Witte winddeflectoren van de besturingsversie, geleid wielset met spaakwielen, zonder rookkamer centraal slot, met Indusi magneten aan beide zijden. Locomotief met nummer 44 1315. Gerestaureerde locomotief bij het Märklineum in historische staat rond 1963/64.

 

Model: Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide ruisfuncties. Gecontroleerde high-performance aandrijving met vliegwielmassa in de ketel. 5 assen aangedreven. Aansprakelijke banden. Locomotief en olie tender grotendeels gemaakt van metaal. Uitgerust voor rookset 7226. Afhankelijk van de rijrichting, veranderend drielichts pieksignaal en retrofittable rookset conventioneel in bedrijf, digitaal schakelbaar. De verlichting van de bestuurderscabine kan ook digitaal worden geschakeld. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte lichtgevende diodes (LED's). Korte koppeling met kinematica tussen locomotief en tender. Kinematische korte koppeling met NEM-as aan de achterzijde van de tender en aan de voorzijde van de locomotief. Begaanbare minimale straal 360 mm. Zuigerstangbeschermingsbuizen, remslangen en schroefkoppelingimitaties zijn ingesloten. Een dvd die ook is bijgevoegd toont de geschiedenis van de stoomlocomotief, evenals het vervoer naar het Märklineum en de daaropvolgende restauratie van de locomotief. Lengte over buffer 26 cm.

 

Hoogtepunten

De gerestaureerde originele locomotief is te zien op het Märklineum.

Tenders met spaak- en schijfwielen.

DVD over geschiedenis, transport naar het Märklineum en restauratie van de locomotief.

Met game world mfx+ digitale decoder en diverse bedienings- en geluidsfuncties.

Krachtige aandrijving met vliegwielmassa in de ketel.

 

Herfstnieuws 2021

€ 489,00 2

€ 440,10

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Marklin 37197 Stoomlocomotief serie 17

Voorbeeld: Stoomlocomotief serie 17.0 van de Deutsche Reichsbahn-Gesellschaft (DRG), voorheen Pruisische S 10. Museumlocomotief van het Museum für Verkehr und Technik in Berlijn. Opschrift en uitvoering als 17 008 zoals in gebruik in tijdperk II rond 1932.

 

Highlights

 • Constructief herbewerkt.
 • Nieuw aandrijfconcept.
 • Herbewerkte verbinding tussen loc en tender.
 • Open machinistencabine met vrije doorkijk.
 • Cabineverlichting digitaal schakelbaar.
 • Tegentreinsignaal digitaal schakelbaar.
 • Flakkerend vuur digitaal schakelbaar.
 • Ingebouwde rookgarnituur.
 • Machinist- en stokerfiguur worden meegeleverd.
 • Met boekje over de geschiedenis van deze locomotief.

Zomernieuws 2021

Leverbaar 4de kwartaal  2021

Uit de MHI serie eenmalig

€ 469,00

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Marklin 39884 Stoomlocomotief serie 043

Voorbeeld: Zware goederentrein-stoomlocomotief serie 043, met olietender standaardtype 2´2´T34 van de Deutsche Bundesbahn (DB). Zwartrode basiskleurstelling. Machinistencabine met twee zijruiten, met Witte-windleiplaten in standaarduitvoering, voorloopwielstel met spaakwielen, zonder centrale sluiting van de rookkast, met inductieve treinzekeringsmagneten aan beide zijden. Bedrijfsnummer van de locomotief 043 087-6. Zoals in gebruik rond 1971.

 

Highlights

 • Opengewerkte metalen constructie.
 • Met digitale speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide gebruiks- en geluidsfuncties.
 • Onderbroken stavenframe met grotendeels vrij zicht tussen onderstel en ketel.
 • Hoogvermogenaandrijving met vliegwiel in ketel.
 • Ideale goederentrein-stoomlocomotief voor complete treinen met zelflosser “Erz IIId”.

Bijpassende wagonset 46213

Nieuw 2021

Leverbaar 2de kwartaal

€ 489,00 2

€ 440,10

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Marklin 37518 Stoomlocomotief serie 56

Voorbeeld: Goederentrein-stoomlocomotief uit serie 56.2-8 van de Deutsche Bundesbahn (DB). Omgebouwde Pruisische G 8.1 met voorloopas. Met DRB-lampen aan loc en tender, zonder belsysteem. Steenkoolsleeptender type 3T 16,5. Bedrijfsnummer 56 814. Zoals in gebruik vanaf 1950 bij opstelterrein Nördlingen.

 

Model: Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving met vliegwiel in ketel. 4 aangedreven assen. Antislipbanden. Locomotief en tender grotendeels van metaal. Rookgarnituur 72270 kan naderhand worden ingebouwd. Met de rijrichting wisselend tweepuntsfrontsein en rookgarnituur in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Verlichting met warmwitte ledlampjes (LED). Vast kortkoppelingsmechanisme tussen loc en tender. Achter bij de tender en voor bij de locomotief kortkoppeling met NEM-schacht. Veel afzonderlijk gemonteerde details, zoals leidingen en zandvalbuizen. Zuigerstangafscherming, remleidingen en gestileerde schroefkoppelingen worden meegeleverd.

Lengte over de buffers 21,1 cm.

In heel Duitsland ingezet binnen dienstregelingen, zowel op hoofd- als nevensporen, voor goederen- en reizigerstreinen.

 

Nieuw 2021

Leverbaar 2de kwartaal

 

€ 439,00 2

€ 395,10

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Marklin 39004 Stoomlocomotief serie 01

Voorbeeld: Sneltrein-stoomlocomotief serie 01 van de Deutsche Bundesbahn (DB), met steenkoolsleeptender 2´2´T34 en Witte-windleiplaten. Bedrijfsnummer 01 105. Zoals in gebruik rond 1965.

 

Highlights

 • Flikkerend licht in de vuurkist digitaal schakelbaar.
 • Met digitale speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide geluids- en soundfuncties.
 • Nog een Märklin-klassieker.

Nieuw 2021

Leverbaar Maart 2021

€ 489,00 2

€ 440,10

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Marklin 39787 Stoomlocomotief serie 78

Voorbeeld: Tenderstoomlocomotief serie 78 (voormalige Pruisische T18) van de Deutsche Bundesbahn (DB). Uitvoering met drie ketelopbouwen (D-D-S), hoekige zandkist. Geklinknagelde waterreservoirs, dak van de machinistencabine met hoekige opbouw, driepuntsfrontsein met reflecterende glazen DB-lampen. Bedrijfsnummer 78 507. Met standplaats Essen. Zoals in gebruik rond 1965.

 

Highlights

 • Opengewerkte metalen constructie.
 • Veel gemonteerde details.
 • Cabineverlichting eveneens digitaal schakelbaar.
 • Sluitseinen afzonderlijk digitaal schakelbaar.
 • Geschikt voor rookgarnituur 72270.
 • Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide gebruiks- en geluidsfuncties.

Bij passende rijtuigen, 43336, 43166, 43126

 

Nieuw 2021

Leverbaar Maart

€ 449,00 2

€ 404,10

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Marklin 49571 Kraan met stoomaandrijving type 058 (Ardelt)

Redden, bergen, laden
Tot de onontbeerlijkste helpers bij de wederopbouw in de jonge Bondsrepubliek behoorden voor het spoor beslist de kranen met stoomaandrijving van de firma Ardelt, met een draagcapaciteit van 57 ton. Ongeacht of deze met hun imposante kracht in de bergen, voor hijswerk of voor verladen werden gebruikt, ze trokken altijd de aandacht van de spoorwegvrienden. Deze perfect aangepaste kranen garandeerden nauwkeurig werk, ondanks hun enorme massa. Een van deze geweldige helpers kunt u nu voor uw modelspoorbaan te hulp roepen. Dankzij de optimale combinatie van omvangrijke elektronische uitrusting en mechanische raffinement onderscheidt deze draaikraan zich door de vele details en overtuigt hij zelfs op de moeilijk toegankelijke of ruige terreinen van uw modelspoorbaan.

Voorbeeld: 6-assige spoorwagendraaikraan met stoomaandrijving type 058 (Ardelt) met 57 ton draagvermogen. Met kraanschutwagen (ombouw uit Rms Stuttgart) en hulpverleningsvoertuig 631 van de Deutsche Bundesbahn (DB). Kleurstelling van de kraan met stoomaandrijving in chroomoxidegroen. Met het wapen van de stand Ludwigshafen am Rhein. Zoals in gebruik rond 1977.

 

 

Highlights

"Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties.

Sluitwagen met kraanarm 360° draaibaar.

Kraanarm via kabelschijf omhoog en omlaag te bewegen.

Hoofdhaak via kabelschijf omhoog en omlaag te bewegen.

Cabineverlichting.

Twee werkende werklampen."

  

 

Model: Kraanwagen met digitale decoder mfx+ en geluidsfuncties. Sluitwagen met kraanarm op tandkrans 360° draaibaar. Kraanarm via kabelschijf omhoog en omlaag te bewegen. Hoofdhaak van metaal via kabelschijf omhoog en omlaag te bewegen. Cabineverlichting digitaal schakelbaar. Twee werklampen op de kraanarm digitaal schakelbaar. Ledverlichting. Ingebouwde rookset digitaal schakelbaar. 4 steunarmen handmatig uitklapbaar en met spindels op de meegeleverde sokkels vast te zetten. Schoorsteen met afneembare rookdom. Contragewicht van metaal, deels afneembaar en op de buffervoorbouw te plaatsen. Kraanwagen met 6-assige bogie en sluitwagenbehuizing van metaal. Rongenwagen (ombouw uit Rms Stuttgart) met geleidebok als schutwagen. Gesloten goederenwagen van verwisselbaar type GI "Dresden" als hulpverleningsvoertuig 631. Kleinst berijdbare boogradius 437,5 mm! Totale lengte over de buffers ca. 40 cm.

 

Herfstnieuws 2020

Leverbaar 2021

 

€ 999,00 2

€ 899,00

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Marklin 39883 Stoomlocomotief serie 44

Voorbeeld: Zware goederentrein-stoomlocomotief serie 44, met standaard kolentender 2´2´T34 van de Deutsche Bundesbahn (DB). Zwartrode basiskleurstelling. Met Witte-windleiplaten in standaarduitvoering, voorloopwielstel met spaakwielen, zonder centrale sluiting van de rookkast, met inductieve treinzekeringsmagneet aan één zijde. Bedrijfsnummer van de locomotief 44 1667. In gebruik rond 1962/63.

 

Highlights

 • Uitvoering met kolentender op basis van de nieuw geconstrueerde stoomlocomotief BR 44.
 • Met digitale mfx-decoder.
 • Machinistencabineverlichting, flikkerend licht in de vuurkist en flikkerend licht in de aslade digitaal schakelbaar.
 • Onderbroken stavenframe met grotendeels vrij zicht tussen onderstel en ketel.
 • Hoogvermogenaandrijving met vliegwiel in ketel.
 • Ideale stoomlocomotief voor complete treinen.
 • Andere bedrijfsnummers dan bij 39881.

Zomernieuws 2020

€ 415,00 2

€ 373,50

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Marklin 37897 Stoomlocomotief serie 50

Voorbeeld: Goederentrein/stoomlocomotief serie 50 van de Deutsche Bundesbahn (DB), met steenkoolsleeptender als eenheidskasttender 2´2´T26 in de oorspronkelijke vorm. Met Witte-windleiplaten, 4 ketelopbouwen, standaard cabine, kortere omloop, reflecterende glazen DB-lampen en inductieve treinzekering aan beide zijden. Bedrijfsnummer van de locomotief 50 2640. Zoals in gebruik rond 1967.

 

Highlights

 • Opengewerkte metalen constructie.
 • Onderbroken stavenframe en veel gemonteerde details.
 • Speelwerelddecoder mfx+ met veel licht- en geluidsfuncties.
 • Met machinistencabineverlichting.
 • Nog een klassieker - vanaf de eerste levering altijd leverbaar.

Zomernieuws 2020

€ 495,00 2

€ 445,50

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Marklin 39097 Stoomlocomotief BR 95.0 met oliestookinrichting

Voorbeeld: Tenderstoomlocomotief voor goederentrein serie 95.0 (voormalige Pruisische T 20) van de Deutsche Reichsbahn (DR/DDR). Uitvoering met oliestookinrichting. Met driepuntsfrontsein, turbodynamo, DRB-lantaarns, 3 opbouwdelen, gelaste watervoorraadtanks. Bedrijfsnummer: 95 0041-4. Zoals in gebruik rond 1978.

 

Highlights

 • Deels nieuwe constructie.
 • Zeer fijne metaalconstructie.
 • Onderbroken stavenframe en veel gemonteerde details.
 • Cabineverlichting digitaal schakelbaar.
 • Met Speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide gebruiks- en geluidsfuncties.
 • Voor nog meer speelplezier in de "Speelwereld" van Märklin.
€ 449,99 2

€ 405,00

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Marklin 37928 Stoomlocomotief serie 041

Veel druk op de ketel

De Berliner Maschinenbau AG Schwartzkopff leverde in 1936 de eerste hoge-snelheidslocomotieven voor goederentreinen uit serie 41. Deze machines bewezen zich als universele locomotieven voor middelzware treinen. Tussen 1936 en 1941 werden in deze serie in totaal 366 locomotieven gebouwd, waarvan de meeste na de oorlog door de Deutsche Bundesbahn en de Deutsche Reichsbahn werden overgenomen.

Voorbeeld: Stoomlocomotief voor goederentreinen serie 041 met sleeptender en kolenstookinstallatie van de Deutsche Bundesbahn (DB). Ombouwversie met nieuwe hoogrendementsketel, kolentender 2´2´T34, Witte-windleiplaten, reflecterende glazen DB-lampen, inductieve treinzekering aan één zijde en waarschuwingsverf op de bufferschijf. Bedrijfsnummer: 041 282-5. In gebruik rond 1969/70.

 

Highlights

 • Onderbroken stavenframe en veel gemonteerde details.
 • Hoogvermogenaandrijving met vliegwiel in ketel.
 • Met digitale speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide gebruiks- en geluidsfuncties.

Nieuw 2020

Leverbaar Maart 2020

€ 469,00 2

€ 422,10

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Marklin 30000 Tenderlocomotief serie 89.0 Voorbeeld: Serie 89.0 van de Deutsche Bundesbahn (DB). Eenheidslocomotief.

Model: Met Digital-decoder. 3 assen aangedreven. Antislipbanden. Verwisselbare koppelhaken. Driepuntsfrontsein traditioneel in bedrijf, digitaal schakelbaar.

Lengte over buffers 11 cm.

€ 84,99 2

€ 76,50

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Marklin 36321 Tenderlocomotief serie 81 Voorbeeld: Zware rangeerlocomotief serie 81 van de Deutsche Bundesbahn (D

Model: Met Digital-decoder. 4 assen aangedreven, antislipbanden. Relex-koppelingen in NEM-normschacht. Driepuntsfrontsein wisselt met de rijrichting, traditioneel in bedrijf, digitaal schakelbaar.

Lengte over buffers 12,8 cm.

€ 109,99 2

€ 99,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Marklin 39097 Stoomlocomotief BR 95.0 met oliestookinrichting

Voorbeeld: Tenderstoomlocomotief voor goederentrein serie 95.0 (voormalige Pruisische T 20) van de Deutsche Reichsbahn (DR/DDR). Uitvoering met oliestookinrichting.

Met driepuntsfrontsein, turbodynamo, DRB-lantaarns, 3 opbouwdelen, gelaste watervoorraadtanks. Bedrijfsnummer: 95 0041-4.

Zoals in gebruik rond 1978.

 

Highlights

Deels nieuwe constructie.

Zeer fijne metaalconstructie.

Onderbroken stavenframe en veel gemonteerde details.

Cabineverlichting digitaal schakelbaar.

Met Speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide gebruiks- en geluidsfuncties.

Voor nog meer speelplezier in de "Speelwereld" van Märklin.

 

 

€ 449,99 2

€ 404,99

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Marklin 39046 Zware goederentreinstoomlocomotief serie 5519, met kuiptender

Voorbeeldgetrouwe vormwijzigingen voor de uitvoering als museumlocomotief van de CFL.

Baanruimer met grote scheppen.

Zeer fijne metaalconstructie.

Met digitale speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide gebruiks- en geluidsfuncties.

€ 449,99 2

€ 405,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Marklin 39209 Stoomlocomotief serie 01.5

Voorbeeld: Sneltrein-stoomlocomotief serie 01.5 met oliesleeptender. Gereconstrueerde uitvoering van de Deutsche Reichsbahn der DDR (DR/DDR). Met Boxpok-wielen, tender met universele bak 2´2´T34 als olietender. Witte-windleiplaten in speciaal ontwerp voor de BR 01.5, doorlopende dombekleding en inductieve treinzekering aan één zijde. Bedrijfsnummer: 01 0503-1. Zoals midden jaren '70 in gebruik.

 

Highlights

 • Zeer fijne metaalconstructie.
 • Markante Boxpok-wielen en doorlopende dombekleding.
 • Onderbroken stavenframe en veel gemonteerde details.
 • Met Speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide gebruiks- en geluidsfuncties.
€ 449,99 2

€ 405,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Marklin 39912 Stoomlocomotief klasse 3900

Voorbeeld: Zware US-stoomlocomotief voor goederentrein klasse 3900 "Challenger", van de Union Pacific Railroad (UP), met steenkoolsleeptender. Locomotiefbedrijfsnummer 3969. Zoals midden jaren 50 in gebruik.

 

Highlights

Locomotief grotendeels van metaal.

Veel gemonteerde details.

Met digitale speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide gebruiks- en geluidsfuncties

 

Model: Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Verschillende bedrijfsgeluiden, zoals kolen en water bijvullen en geluiden van het openen en sluiten van schuifvensters en de ventilatieklep in de machinistencabine, ook digitaal schakelbaar. Geregelde hoogvermogenaandrijving met vliegwiel in ketel. 6 aangedreven assen. Antislipbanden. Bochtvolgend geleed onderstel. Boxpok-wielen. Frontlamp op loc en tender, nummerborden/markeerlichten verlicht met onderhoudsvrije warmwitte ledlampjes. 2 rookgarnituren (7226) naderhand in te bouwen, contacten altijd klaar voor gebruik. Frontsein en rookgarnituurcontact in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Cabineverlichting en nummerborden/markeerlichten afzonderlijk digitaal schakelbaar. Krachtige luidspreker in de tender. Imitatie van de koppeling aan kopzijde in de normschacht op de baanruimer insteekbaar. Door snelheid bekrachtigde kortkoppeling tussen loc en tender. Stoomleidingen op het voorste aangedreven wielstel zwenkbaar met de cilinders uitgevoerd. Gemonteerde metalen handgrepen. Veel andere gemonteerde details. Machinist- en stokerfiguur in de machinistencabine.

Lengte over de koppeling 42,5 cm.

Levering in een houten cassette.

€ 749,99 2

€ 675,00

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

36244 - Stoomlocomotief met sleeptender BR 24

Model: Met digitale mfx-decoder en uitgebreide geluidsfuncties. Speciale motor in de ketel. 3 aangedreven assen. Antislipbanden. Metalen ketel. Rookset 72270 standaard ingebouwd. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en ingebouwde rookset in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte lichtdiodes (ledlampen). Door snelheid bekrachtigde kortkoppeling tussen loc en tender. Achter aan de tender een door snelheid bekrachtigde kortkoppeling met NEM-schacht. Aan de voorzijde van de locomotief kortkoppeling met NEM-schacht. Lengte over de buffers 19,4 cm.

 

In december weer leverbaar

 

€ 199,99

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Marklin 39209 Stoomlok BR 01.05 met oliegestookte tender

Nieuw 2019

Zeer fijne metaalconstructie.

Markante Boxpok-wielen en doorlopende dombekleding.

Onderbroken stavenframe en veel gemonteerde details.

Met Speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide gebruiks- en geluidsfuncties.

Model: Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving met vliegwiel in ketel. 3 aangedreven assen. Antislipbanden. Locomotief en tender grotendeels van metaal. Geschikt voor rookgarnituur 7226. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en naderhand in te bouwen rookgarnituur in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Cabineverlichting eveneens digitaal schakelbaar. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte ledlampjes. Door snelheid bekrachtigde kortkoppeling tussen loc en tender. Aan de tender een door snelheid bekrachtigde kortkoppeling met NEM-schacht. Kleinst berijdbare boogradius 360 mm. Zuigerstangafscherming en remslangen worden meegeleverd. Lengte over de buffers 28,2 cm.

€ 499,99 2

€ 449,95

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1