72219 BRANDWEERKAZERNE MET LICHT- EN GELUIDSFUNCTIES

De brandweerkazerne biedt veel verschillende speelmogelijkheden en is voorzien van op batterijen werkende licht- en geluidsfuncties. Talrijke handbediende speelfuncties geïntegreerd: lift, garage waaruit voertuigen naar buiten kunnen worden geschoten en nog veel meer speelfuncties. De twee helften van het gebouw kunnen via een scharnierpunt onder verschillende hoeken ten opzichte van elkaar worden geplaatst. Voor de railaansluiting zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Een van de mogelijkheden is de rails van de Märklin my world viaductspoorweg samen met de brandweerkazerne te gebruiken. Door de verschillende uitvoeringen van de railaansluiting op niveau 0 en niveau 1 kan het gebouw met verschillende en meerdere spoorbanen tegelijk worden gecombineerd. De wegaansluitingen zijn compatibel met het stratensysteem van Majorette Creatix. Brandweerkazerne als stabiele insteekbare bouwdoos, daarom geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Stickerblad en opbouwhandleiding worden meegeleverd. De batterijen zijn in de levering inbegrepen. Levering in losse onderdelen. Afmeting: 77 cm lang x 45 cm breed x 33 cm hoog.

€ 39,99 2

€ 35,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

72215 spoorwegovergang met licht- en geluidsfunctie

Spoorwegovergang bestaande uit 2 straathellingen die op de meegeleverde rail kunnen worden gemonteerd. Op de straathellingen zijn twee slagbomen bevestigd, die men handmatig kan openen en sluiten. De stoplichten, met afbeelding van de Andreaskruisen, hebben een licht- en geluidsfunctie die op batterijen werkt. Het meegeleverde railstuk kan als herspoorhulp worden gebruikt. Het railstuk heeft geleidingsnokken in het spoorbed, die de wielen bij het voortduwen maar ook tijdens het rijden netjes op het spoor houden. De spoorwegovergang kan geïntegreerd worden met het railsysteem dat bij my world beschikbaar is, en wordt in de railopstelling bijgevoegd. Straathellingen met verbindingen die met het Majorette Creatix-stratensysteem compatibel zijn. De spoorwegovergang is vervaardigd uit stabiele kunststof en kan als monteerbare bouwdoos met slechts een klein aantal delen gemakkelijk door kinderen worden samengesteld. Het is bijgevolg geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De batterijen zijn in de levering inbegrepen.

 

Verwacht in September

€ 19,99

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

233020 Märklin my world - aanvullingspakket met rails in kunststof voor viaductspoorweg

Het aanvullingspakket bevat extra railstukken en bouwstenen voor de uitbreiding van de railopstelling uit de startset "Airport Express - viaductspoorweg". Aanvulling voor de railopstelling van de viaductspoorweg van Märklin my world op niveau 0 en niveau 1. De railstukken hebben een kleurmarkering, zodat de railopstelling gemakkelijk kan worden opgebouwd. Inhoud: 24 gebogen rails, 48 bouwstenen voor de pijlers van de viaductspoorweg, 6 adapterbouwstenen om de rails te bevestigen. Rails en bouwstenen vervaardigd uit stabiele kunststof, geschikt voor kinderen. Opbouwhandleiding inbegrepen.

 

Verwacht in September 

€ 29,99

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

72216 Märklin my world - Airport met licht- en geluidsfunctie

Het Airport-gebouw biedt veel verschillende speelmogelijkheden en beschikt over een licht- en geluidsfunctie die op batterijen werkt. Voor de railaansluiting zijn verschillende varianten mogelijk. Er bestaat onder andere de mogelijkheid om het spoor voor de viaductspoorweg van Märklin my world in combinatie met het Airport-gebouw te gebruiken. Door de varianten van de railaansluiting op niveau 0 en niveau 1 kan het gebouw met verschillende en meerdere railopstellingen worden gecombineerd. De straataansluitingen zijn compatibel met het Majorette Creatix-stratensysteem. Airport-gebouw als stabiele bouwdoos monteerbaar, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Stickerblad en bouwhandleiding zijn inbegrepen. De batterijen zijn in de levering inbegrepen. Levering in losse onderdelen.

 

Verwacht in September

€ 39,99

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

72212 - Märklin my world - boerderij

Stevig bouwpakket, bestaande uit enkele onderdelen die in elkaar kunnen worden gestoken. Boerderij met dierenfiguren, stallen, strobalen en een voedersilo. De strobalen kunnen bovendien ook via een bloktakel worden verladen. Levering in losse onderdelen.

€ 34,99

72213 - Märklin my world - perron met lichtfunctie

Bouwpakket uit stabiele kunststof vervaardigd. Het perron bestaat uit een klein aantal delen en is uiterst eenvoudig te monteren. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Bovendien beschikt het perron over een lichtfunctie die met een batterij wordt gevoed. Stickerblad en bouwhandleiding zijn inbegrepen. Er worden 2 AAA-batterijen meegeleverd.

 

€ 14,99

Stootblokken kunststof 23977

77,5 mm + 5 mm. Verpakkingseenheid: 3 stuks.

€ 9,99

 • Uitverkocht

Kunststof set 23301

1 wissel links en 1 wissel rechts, evenals de 2 bijbehorende rails (wisselbocht), vervaardigd van stabiel, kindvriendelijk kunststof.

€ 5,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Kunststof rail 23188

188,3 mm. Verpakkingseenheid: 6 stuks.

€ 5,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Kunststof rails 23172

171,7 mm. Verpakkingseenheid: 6 stuks.

€ 5,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Kunststof rails 23130

R1 = 360 mm/30°. Verpakkingseenheid: 6 stuks.

€ 5,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Speelkleed 72210

Een echt hoogtepunt voor elke Märklin my world spoorbaan!

Kleurig speeltapijt met veel ideeën om na te spelen.

€ 24,95

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Hersporingsstuk 72240

Verlicht het opzetten van locomotieven en wagons op de rails.

Harmonieuze integratie in de speelwereld mogelijk.

 

 

€ 9,99

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Rail uitbreiding 23300

Optimale aanvulling op de startsets van Märklin my world

Maakt veelzijdige baanuitbreidingen mogelijk

€ 15,99

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Ladingset 72250

Ladingset bestaande uit 5 vaten, 5 pakketten en 5 zakken. Alle onderdelen van kunststof vervaardigd.

€ 4,95

 • Uitverkocht

Goederenemplacement 72211

Maximaal speelplezier door kindvriendelijk, insteekbaar bouwpakket met veel laadmogelijkheden.

Samen met de goederenwagen uit het my world-assortiment ontstaat een veelzijdige speelwereld, die kinderen geweldig zullen vinden.

 

€ 34,99

 • Uitverkocht

Overslagstation met transportband 72205

Maximaal speelplezier met bouwpakketten speciaal voor kinderen.

3 verschillende laadmogelijkheden, die ook afzonderlijk kunnen worden opgebouwd.

De speelmogelijkheden van het laadstation zijn helemaal afgestemd op de andere bouwpakketartikelen "Click and Mix".

€ 34,95

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1

Overweg 72203

Overweg bestaande uit 2 weghellingen ter aansluiting op het spoor en 2 los plaatsbare Andreaskruizen. Slagbomen zijn aan de weghellingen bevestigd en kunnen met de hand geopend en gesloten worden. Vervaardigd van stavig kunststof. Overweg geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 9,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Sein op batterij 72201

De automatische omschakelfunctie zorgt voor veel speelplezier.

Het sein kan ook met een druk op de knop worden omgeschakeld.

Inclusief batterijen

€ 9,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Sound Station 72209

Een echt hoogtepunt voor elke Märkin my world modelbaan!

Vier verschillende sounds in het Duits, Engels, Frans en Nederlands. De ingebouwde opnamefunctie zorgt voor een individuele spelbelevenis.

Inclusief batterijen.

€ 34,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Tunnel 72202

Bergtunnel voor een speelse uitbreiding van de Märklin my world modelbaanwereld.

Tunnel uit 2 delen - geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 19,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1