Via het de onderstaande links kunt u de loks bekijken

Marklin 59961 Functionele vitrinemaat 1 kort

Stofdichte functionele vitrine met webgebaseerde browserbesturing. Stationaire verrichting voor locomotiefpresentatie of gelijkwaardig Controle van praktisch alle locomotieffuncties op de smartphone, tablet of laptop met een oppervlakte gelijkaardig aan Märklin Centraal Station 3.

De LED-verlichting die in de basis van de vitrine of in de kap van de vitrine is geïnstalleerd, kan ook worden geschakeld en gedimd. De onderstelbasis bestaat uit een zwart geanodiseerd aluminium profiel, de kap van Plexiglas. Elektronica en aansluitingen geïntegreerd in de socket. Voeding evenals de benodigde QR-code en bijbehorende software in het bereik van de levering. Kan worden gebruikt met alle moderne besturingssystemen zoals Android, IOS, Windows en anderen Voor alle locomotieven met mfx decoder en montageschroeven in een rechte lijn. Maximaal bruikbare locomotieflengte van 70 cm. Totale lengte ca. 73,2 cm.

 

Alleen geschikt voor Spoor I modellen

 

Hoogtepunten:

Bediening van locomotieffuncties via een smartphone, tablet, notebook of iets dergelijks

Geen tijdrovende aanpassing van rolsteunen.

Perfect voor locomotief presentatie

 

Herfstnieuws 2021

 

€ 699,00

  • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

Marklin 59960 Functionele vitrinemaat 1 lang

Stofdichte functionele vitrine met webgebaseerde browserbesturing. Stationaire verrichting voor locomotiefpresentatie of gelijkaardig Controle van praktisch alle locomotieffuncties op de smartphone, tablet of laptop met een oppervlakte gelijkaardig aan Märklin Centraal Station 3.

De LED-verlichting die in de basis van de vitrine of in de kap van de vitrine is geïnstalleerd, kan ook worden geschakeld en gedimd.

De display case basis bestaat uit een zwart geanodiseerd aluminium profiel, de kap van Plexiglas met verlichting.

Elektronica en aansluitingen geïntegreerd in de socket. Voeding evenals de benodigde QR-code en bijbehorende software in het bereik van de levering. Kan worden gebruikt met alle moderne besturingssystemen zoals Android, IOS, Windows en anderen Voor alle locomotieven met mfx decoder en locomotief montageschroeven in een rechte lijn.

Maximaal bruikbare locomotieflengte van 89 cm. Totale lengte ca. 92,5 cm.

 

Alleen geschikt voor Spoor I modellen

 

Hoogtepunten:

Bediening van locomotieffuncties via een smartphone, tablet, notebook of iets dergelijks

Geen tijdrovende aanpassing van rolsteunen.

Perfect voor locomotief presentatie.

 

Herfstnieuws 2021

Eenmalige oplage 

Levering medio December

€ 749,00

  • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden )1