Carrera 30811 BMW M6 GT3 "Team RLL, No.25"

In een flits van blauw-wit-rood over je Carrera-circuit met de BMW M6 GT3 van Team RLL

DIGITAAL 132

Amerikaans design

Schaal 1:32

Vanaf 8 jaar

 

 

Van de tekentafel naar het circuit

Geen enkel circuit is te veeleisend voor de BMW M6 GT3. In tegenstelling tot het gewicht van het standaardmodel, verloor dit voertuig meer dan 600 kilo voor racegebruik. Met maximaal 585 pk was hij klaar om de concurrentie in zijn eerste actiejaar te verslaan. Raceteam RLL, waarvan onder meer de bekende Amerikaanse presentator David Letterman de eigenaar is, wist bij hun eerste poging de derde plaats te behalen tijdens het 6-uurs race-evenement "Watkins Glen International" in de Amerikaanse staat New York. Bill Auberlen en Dirk Werner konden vanaf het podium juichen met de M6 in de GTLM-klasse. Qua uiterlijk weerspiegelt dit model – dat voor team RLL begon met het nummer 25 – het patriottisme van de Amerikaanse Amerikanen dankzij het blauw-wit-rode ontwerp

 

"Made in Germany" ontmoet "Team America"

De slotauto met de originele lakafwerking van het Noord-Amerikaanse raceteam Rahal-Letterman Lanigan inspireert iedereen met zijn koplampen, achter- en remlichten, Om nog maar te zwijgen van het feit dat deze auto ook individueel kan worden gecodeerd. Dankzij de officiële BMW-licentie is dit model tot in detail gereproduceerd volgens het patriottische kleurenschema van het origineel.

€ 72,95

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden en is nieuw aangekondigd )1

Carrera 30889 Carrera Tanker "Berchtesgadener Land"

Tanker met het ontwerp "Berchtesgadener Land"

DIGITAAL 132

Een must voor de slotautocollectie

Schaal 1:32

Vanaf 8 jaar

 

 

Zodat niemand achterblijft – een echte kleurtraktatie!

De Carrera-tankwagen voorziet de pitstraat en de racewagen altijd van brandstof. De tanker presenteert zich in metallic groen en wordt met het design "Berchtesgadener Land" een onmiskenbare blikvanger op het Carrera-circuit. De slotauto komt om de hoek op schaal 1:32 en inspireert iedereen met zijn liefdevolle details. Met zijn akoestische signaal wordt de ketelwagen niet alleen een visueel hoogtepunt op het Carrera-circuit. De Carrera-auto kan individueel worden gecodeerd en digitaal worden bestuurd. Plezier is er zeker in overvloed en gevarieerd en echt iets om van te schreeuwen met deze tanker!

 

 

€ 81,95

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden en is nieuw aangekondigd )1

Carrera 30918 Lamborghini Huracán "Magnus Racing, nr. 11

Digitaal 1:32

 

€ 80,95

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden en is nieuw aangekondigd )1

Carrera 30953 Lamborghini Huracán "Magnus Racing, nr. 11

Ford Capri RS 3100 "No.3"

DIGITAAL 132

Voor- en achterlichten en remlicht, origineel Ford-kenteken

Schaal 1:32

Vanaf 8 jaar

 

 

Net als vroeger!

In april 1970 begon Ford met de verkoop van de Capri in Noord-Amerika, Zuid-Afrika en Australië. De Ford Capri RS 3100 is een 415 pk racewagen die in de jaren 70 werd gebruikt in de DRM en talloze races won op de Hockenheimring en Nürburgring. Met de 6-cilinder motor en een topsnelheid van 280 km/u is de originele fabrieksauto uit het Duitse racekampioenschap 1974-1975 een waar wonder op het lokale circuit.

 

Eerbetoon aan een veteraan van de Amerikaanse GT-racerij

Als het gaat om een Ford Capri RS met een 3,4-liter Cosworth-motor met vier kleppen, betekent het Carrera-circuit nu ook: voor de eerste ontsteking moet er in beide oren geluidsbescherming zijn! De natuurgetrouwe versie DIGITAL 132 Ford Capri RS 3100 "No.3" 1975 op een schaal van 1:32 in groen, rood en geel met startnummer 3 kan in het nieuwe Carrera-seizoen vol gas over de baan op het lokale circuit worden gestuurd. Uitgerust met rem-, voor- en achterlichten, lijkt hij verwarrend veel op het origineel. Met Carrera kan het voertuig individueel worden gecodeerd en digitaal worden bestuurd. Laat je vrienden zien wie de veteraan het beste over de baan kan sturen! 

€ 81,50

 • Pre - Order Reserveer nu ! ( Product moet nog uitgeleverd worden en is nieuw aangekondigd )1

Carrera 30954 Ford Capri Zakspeed Turbo "Mampe-Ford-Zakspeed-Team, No.52"

Ford Capri Zakspeed Turbo "Mampe-Ford-Zakspeed-Team, No.52"

DIGITAAL 132

Voor- en achterlicht en remlicht, origineel Ford-kenteken

Schaal 1:32

Vanaf 8 jaar

 

 

In stijl over de finish komen!

Met de Ford Capri Zakspeed Turbo "No.52" kun je op de rails echt gas geven. De stijlvolle racewagen in zwarte, rode en gele kleurstelling werd gesponsord door een Berlijnse fabrikant van sterke drank en bestuurd door de Duitse coureur Hans Heyer, die als eerste over de finish kwam bij het Duitse racekampioenschap op de Nürburgring. De grote achterspoiler was typerend voor dit racetijdperk en maakt het stevige algehele ontwerp perfect voor het lange circuit. De viercilinder lijnmotor haalt een ongelooflijke 540 pk op het circuit.

 

 

Cult voor thuis Het cultvoertuig uit de jaren '70 en '80 komt nu ook naar het lokale circuit op een schaal van 1:32. Met zijn coole design zorgde de Ford Capri toen net als nu voor opschudding! De Ford Capri was een ster van het Duitse racekampioenschap. De meervoudig DRM-winnaar op Hockenheim zou tegen de motor hebben geschreeuwd zodat het trommelvlies niet barst. De Ford Capri Zakspeed Turbo slotauto is uitgerust met voorlicht en achter-/remlicht en maakt indruk met zijn natuurgetrouwe afwerking. De Carrera-auto kan individueel worden gecodeerd en digitaal worden bestuurd, zodat hij individueel kan worden aangepast aan elke rijstijl.

 

€ 81,50

 • Niet opvoorraad: Is in bestelling of wordt voor u besteld. Levertijd 5-12 werkdagen1

Carrera 30955 BMW M1 Procar "No.201", Nürburgring 1000km 1980

 

BMW M1 Procar 1980

Carrera DIGITAL 132 AUTO'S

Voor- en achterlicht en remlicht, origineel BMW-kenteken

Schaal 1:32

Vanaf 8 jaar

 

 

Een fel duel in de vijfde race!

In 1980 werd de Duitse coureur Hans Heyer kampioen in DRM, de voorloper van de DTM, met het raceteam GS-Tuning. Tegelijkertijd reed hij met de BMW M1 Procar in de gelijknamige serie en wist hij, ondanks een crash op Hockenheim, de 7e plaats in het algemeen klassement veilig te stellen met racelegende Hans Joachim Stuck. Op het Carrera DIGITAL 132 circuit kunt u de BMW M1 Procar "Denim, No.81" 1980 vakkundig door de bochten sturen en hopelijk zonder ongelukken over de finish racen. Zo rijdt een echte BMW met historie over je eigen circuit. Bovendien maakt onze BMW indruk met zijn coole, natuurgetrouwe design en zal hij uw tegenstanders tot wanhoop brengen. Veilig door de bochten sturen en finishen en de overwinning pakken! Bayerische Motorenwerke

BMW heeft zich al lang bewezen in de autosport, of het nu in de DTM is of in de GT-motorsport in het algemeen, BMW is een vaste waarde in de autosport. Maar BMW heeft ook pure racen te bieden aan eindklanten. De M-modellen van de Beierse fabrikant kunnen gewoon worden gekocht en getuigen van hoge prestaties. Het origineel van onze BMW M1 heeft al vele races achter de rug en heeft zijn kunsten al vele malen bewezen. Met zijn unieke design en strakke vorm doet de auto denken aan de races van de jaren 1980. Haal een stukje autosportgeschiedenis in huis met onze kleine dubbelganger van het origineel en win hete races tegen je vrienden en concurrenten! 

€ 81,50

 • Niet opvoorraad: Is in bestelling of wordt voor u besteld. Levertijd 5-12 werkdagen1

Carrera 30956 BMW 3.5 CSL "No.4", Silverstone 6h 1976

BMW 3.5 CSL "No.4", Silverstone 6h 1977

DIGITAAL 132

Voor- en achterlicht en remlicht, origineel BMW-kenteken

Schaal 1:32

Vanaf 8 jaar

 

De 6 uur van Silverstone 1976 vond plaats op 9 mei 1976 op het circuit van Silverstone en was de vijfde race van het World Sportscar Championship van dat jaar. De BMW 3.5 CSL van het Hermetite BMW-team schitterde met een opvallend design in een gestreepte look - wit aan de bovenkant, rood in het midden en goud aan de onderkant. De race op Silverstone werd gewonnen door de Engelsen John Fitzpatrick en Tom Walkinshaw in de nummer 4 BMW 3.5 CSL. John Fitzpatrick was van 1963 tot 1983 een van de meest succesvolle toer- en sportwagencoureurs. Na een rijtijd van 6 uur en een voorsprong van 1,1 seconden kwam hij voor Porsche-coureur Wollek over de finish en stelde hij de overwinning veilig.

 

Zal het genoeg zijn voor een nieuwe overwinning?

Op een schaal van 1:32 zoeft de BMW 3.5 CSL "No.4", Silverstone 6h 1977 over het plaatselijke Carrera-circuit. Met het BMW-rijbewijs en de voor-, achter- en remlichten is de slotauto op schaal 1:32 al visueel indrukwekkend en lijkt hij verwarrend veel op het origineel. Dankzij de individuele codering kunt u de snelheid en het remeffect van uw Carrera-auto perfect aanpassen aan uw rijvaardigheid. De speedster in gestreepte look is absoluut een absolute blikvanger op je Carrera-circuit.

€ 81,50

 • Niet opvoorraad: Is in bestelling of wordt voor u besteld. Levertijd 5-12 werkdagen1

Carrera 30957 Porsche Kremer 935 K3 "No.54"

Porsche Kremer 935 K3 'No. 54'

DIGITAAL 132

Voor-, achter- en remlichten

Originele Porsche-licentie

Schaal 1:32

Leeftijd vanaf 8 jaar

 

 

Legendarische racewagen terug op het circuit

De Carrera DIGITAL 132 Porsche Kremer 935 K3 'No. 54' is een verkleinde reproductie van de legendarische racer die in 1979 door Klaus Ludwig naar de algemene overwinning in het DRM-kampioenschap werd gereden. In feite won deze innovatieve Porsche maar liefst vier jaar op rij het wereldkampioenschap voor het merk, en de Porsche 935 werd een van de meest succesvolle auto's in serieproductie in de geschiedenis van de autosport. Het origineel werd aangedreven door een verbluffende 680 pk en bestuurd door de racelegende Klaus Ludwig, door fans liefkozend King Ludwig genoemd. Tot op de dag van vandaag wordt hij beschouwd als een van de meest succesvolle toerwagencoureurs van Duitsland.

 

High-speed racer voor thuisdromes

Deze gedetailleerde felblauwe replica Porsche is een echte thriller. De slotcar is uitgerust met voor-, achter- en remlichten om de donkerste hoeken van uw slotcar racecircuit te verlichten. De Carrera-auto kan individueel worden gecodeerd en digitaal worden bestuurd voor absoluut authentieke rijsensaties.

 

 

€ 86,50

 • Niet opvoorraad: Is in bestelling of wordt voor u besteld. Levertijd 5-12 werkdagen1

Carrera 30963 Porsche 935 GT2 "No.8"

Porsche 935 GT2 "No.8"

DIGITAAL 132

Met rem, voor- en achterlichten, origineel Porsche kenteken

Schaal 1:32

Vanaf 8 jaar

 

 

Een verfrissing op het circuit

In 2018 verrukte Porsche alle autofans met de release van een new-age incarnatie van de originele Moby Dick. Op basis van de GT2 RS werden in totaal slechts 77 exemplaren van de raceauto ter wereld gebracht. De naam van de fabrikant van Scotch Mints is al eerder op Porsche-modellen verschenen, maar met de langwerpige carrosserie van de 935 komt de belettering nog beter tot zijn recht - wat een lust voor het oog voor het Carrera-circuit!

 

Een gewild collectors item

: de slotauto in het frisse wit-blauwe Mentos-design komt nu op schaal 1:32 naar het plaatselijke Carrera-circuit en zal daar een echte blikvanger zijn! Niet alleen de moderne look, maar ook de voor-, achter- en remlichten maken de speedster zo realistisch. De Carrera DIGITAL 132 Porsche 935 GT2 "No.8" kan individueel worden gecodeerd en digitaal worden aangestuurd. Wie heeft er verfrissing nodig?

 

€ 81,50

 • Niet opvoorraad: Is in bestelling of wordt voor u besteld. Levertijd 5-12 werkdagen1

Carrera 30970 Ford GT Raceauto "No.66"

 

Ford GT Raceauto "No.66"

DIGITAAL 132

Met rem, voor- en achterlichten, origineel Ford kenteken

Schaal 1:32

Vanaf 8 jaar

 

 

Ter gelegenheid van het

50-jarig jubileum van de International Motorsport Federation (IMSA) heeft Ford een nieuwe editie van de Ford GT naar de zwaarste endurancerace ter wereld gestuurd. De Ford GT racewagen "No.66" werd gelanceerd als jubileumversie met het startnummer 66 en het historische Motorcraft-design. Met meer dan 600 pk onder de motorkap kun je elke tegenstander op zijn plaats zetten - zolang je de krachtpatser op het Carrera-circuit maar kunt temmen.

 

 

Ongelofelijke acceleratie Deze supersportwagen met monocoque en aluminium frame accelereert de geselecteerde eigenaar tot 347 km/u. De twin-turbo V6 levert in de normale versie 656 pk. In 2016 moest de nieuwe editie van het Ford-race-icoon de Porsches en Audi's in de GTE Pro-klasse opwarmen tijdens 's werelds zwaarste uithoudingsrace - precies 60 jaar na de eerste overwinning van Ford. De slotauto is voorzien van voor-, achter- en remlichten. De auto kan digitaal worden bestuurd, maar kan ook analoog worden gebruikt en kan ook individueel worden gecodeerd. Deze auto biedt unieke actie, briljante inhaalmanoeuvres en plezier van topklasse op elk Carrera-circuit. 

€ 81,50

 • Niet opvoorraad: Is in bestelling of wordt voor u besteld. Levertijd 5-12 werkdagen1

Carrera 30977 Geldtransporter Geld Transporter

Carrera Geld Transporter

DIGITAAL 132

Geldtransporter met licht en geluid

Schaal 1:32

Vanaf 8 jaar

 

 

Breng het geld naar de bank of pak de buit!

Met de Carrera DIGITAL 132 geldtransporter zijn er geen grenzen aan het plezier dat u kunt beleven op het Carrera-circuit. Beleef spannende geldtransporten naar de bank, of ontsnap aan een overval door je vrienden die je proberen in te halen. Er zullen maximaal 5 extra voertuigen worden gebruikt op het DIGITAL 132-circuit.

 

 

Het snelle model maakt niet alleen indruk met zijn liefdevol vormgegeven design, maar ook met knipperende signaallampjes en de geluidsfunctie. Het voorlicht zorgt voor een helder zicht tijdens races in de schemering. Het model kan individueel worden gecodeerd, digitaal worden aangestuurd en kan ook analoog worden gebruikt.

 

 

€ 93,95

 • Niet opvoorraad: Is in bestelling of wordt voor u besteld. Levertijd 5-12 werkdagen1

Carrera 30978 Sleepwagen Sloper ADCC

Wrecker Slot Car, de Carrera sleepdienst

DIGITAAL 132

Licht- en geluidseffecten

Schaal 1:32

Vanaf 8 jaar

 

 

Het circuit verscheuren in een vrachtwagen

Het zijn niet alleen raceauto's die je over je circuit wilt zien zoeven? Dan is deze stijlvolle takelwagen precies wat je nodig hebt om daar verandering in te brengen. Het is bijna te mooi om gewoon in de vitrine te zitten. Het smeekt er gewoon om over het circuit te worden gegooid en te laten zien wat het kan. Maar racen met dit voertuig is niet het enige dat het te bieden heeft. Dankzij de speciale functies heeft hij nog meer te bieden. Hij kan uw andere Carrera-auto's na een ongeval naar de pitstraat slepen met behulp van zijn trekhaakvork

 

Trekvoertuig voor het circuit

De Carrera DIGITAL 132 Carrera Wrecker Slot Car inspireert iedereen met zijn koplampen en indrukwekkende afwerking. Deze Carrera-auto kan individueel worden gecodeerd, terwijl gebruikers genieten van digitale bediening en echt rijplezier ervaren. Licht- en geluidseffecten ronden de spanning van de Carrera DIGITAL 132 racebaan af.

 

€ 93,95

 • Niet opvoorraad: Is in bestelling of wordt voor u besteld. Levertijd 5-12 werkdagen1

Carrera 30978 Sleepwagen Sloper ADCC

Wrecker Slot Car, de Carrera sleepdienst

DIGITAAL 132

Licht- en geluidseffecten

Schaal 1:32

Vanaf 8 jaar

 

 

Het circuit verscheuren in een vrachtwagen

Het zijn niet alleen raceauto's die je over je circuit wilt zien zoeven? Dan is deze stijlvolle takelwagen precies wat je nodig hebt om daar verandering in te brengen. Het is bijna te mooi om gewoon in de vitrine te zitten. Het smeekt er gewoon om over het circuit te worden gegooid en te laten zien wat het kan. Maar racen met dit voertuig is niet het enige dat het te bieden heeft. Dankzij de speciale functies heeft hij nog meer te bieden. Hij kan uw andere Carrera-auto's na een ongeval naar de pitstraat slepen met behulp van zijn trekhaakvork

 

Trekvoertuig voor het circuit

De Carrera DIGITAL 132 Carrera Wrecker Slot Car inspireert iedereen met zijn koplampen en indrukwekkende afwerking. Deze Carrera-auto kan individueel worden gecodeerd, terwijl gebruikers genieten van digitale bediening en echt rijplezier ervaren. Licht- en geluidseffecten ronden de spanning van de Carrera DIGITAL 132 racebaan af.

 

€ 93,95

 • Niet opvoorraad: Is in bestelling of wordt voor u besteld. Levertijd 5-12 werkdagen1