WOODEN CITY WORLD MAP

Houten WERELDKAART van WOODEN.CITY wordt dat ene nuttige ding voor je en opent de wereld van reizen en avonturen! Kleur je kaart zoals je wilt en markeer je reisgeschiedenis. Houten WERELDKAART is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en is eenvoudig in elkaar te zetten en met dubbelzijdig plakband aan je muur te bevestigen.

U kunt uw Wooden WORLD MAP in een studeerkamer, kinderkamer of woonkamer plaatsen. Wat een kinderkamer betreft, is het ook een goede kans dat je aardrijkskunde gaat studeren bij je kind. Wooden WORLD MAP by WOODEN.CITY is verkrijgbaar in 4 maten: M, L, XL en XXL en is verpakt in een originele houten kist.

Constructieset kenmerken:

Verpakking: een houten kist

Materiaal: milieuvriendelijk berken multiplex

Montagemethode: dubbelzijdig plakband

 

Maat M  57 x 38 cm

Maat L 83 x 55 cm

Maat XL 120 x 80 cm

 

Montage vereist geen lijm

€ 19,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY WORLD MAP EXPEDITION SERIES WORDS 508

Deze prachtig vormgegeven wereldkaart spreekt echt tot de verbeelding; de landen worden in woorden op de kaart weergegeven.

Monteer de kaart tot een driedimensionaal geheel en hang hem in de kamer. Deze kaart is een echte eyecatcher. De prachtig gedetailleerde houten 3D-puzzels laten ieders hart sneller kloppen. Dit model van de wereldkaart is een echte musthave. Alle onderdelen zijn prachtig gedetailleerd. De elementen zijn verder verfraaid met een laserbrander en voorzien van mooie details.

Deze 3D-puzzel is een geweldig cadeau.

€ 19,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY WORLD MAP EXPEDITION SERIES DOTS 507

Deze prachtig vormgegeven wereldkaart spreekt echt tot de verbeelding. Stel de wereldkaart samen tot een driedimensionaal object en hang het in de kamer.

Deze wereldkaart is een echte eye catcher. De prachtig gedetailleerde houten 3D-puzzels laten ieders hart sneller kloppen. Dit model van de wereldkaart is een echte musthave. Alle onderdelen zijn prachtig gedetailleerd. De elementen zijn verder verfraaid met een laserbrander en voorzien van mooie details.

Deze 3D-puzzel is een geweldig cadeau.

€ 19,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY WORLD GLOBE 341

De Globe is een 3D-puzzel in de vorm van een gedetailleerde draaiende houten wereldbol op een mooie standaard.

Dit traditionele houten model is voorzien van Engelse namen voor de continenten en kaartdetails.

De Globe wordt op een hoepelhouder en een standaard geplaatst, met een laserbrander worden de elementen verder uitgewerkt en voorzien van mooie details. Daarnaast heeft de GLOBE een lade in de basis voor het opbergen van visitekaartjes of sleutels. De gedetailleerde bol draait gewoon om zijn as!

Met het Globe houten bouwpakket heb je een boeiende bezigheid voor het hele gezin en tegelijkertijd een prachtig decorstuk voor het interieur van huis of kantoor.

€ 59,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY WOODEN EXPRESS 321

De Wooden Express neemt je mee terug in de tijd. Met alle perfect ontworpen realistische details zul je versteld staan. Wie heeft er nog nooit met een speelgoedtrein op een rail gespeeld? Met de Wooden Express 3D puzzel kun je deze zelf in elkaar zetten.

Maak je Wooden City treincollectie compleet met de Wooden Express met Tender en het perron van het treinstation. De prachtig gedetailleerde houten 3D-puzzels laten de harten van veel treinliefhebbers sneller kloppen. De treinmodellen zijn een echte musthave voor liefhebbers van alles wat met treinen te maken heeft. Alle onderdelen zijn prachtig gedetailleerd. De elementen zijn verder verfraaid met een laserbrander en voorzien van mooie details. Met de treinmodellen leer je jezelf en / of je kinderen kennen met alle verschillende onderdelen.

Deze 3D-puzzel is een geweldig cadeau voor liefhebbers en voor iedereen met een passie voor treinen.

€ 75,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY WIDGET TRANSPORT 319

€ 7,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY WIDGET MECHANICAL 305

€ 7,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY V8 ENGINE 316

Onze houten 3D-puzzel van de V-vormige verbrandingsmotor die wordt gebruikt in Formule 1-racewagens.

Alle onderdelen zijn beweegbaar: 8 cilinders, zuigers, krukas en ventilator.

Voor echte liefhebbers van automonteurs!

De schoonheid van beweging zit in elk detail van dit open mechanisme! De ritmische muziek van de pistons! We zijn er zeker van dat u de verbrandingsmotor met zuiger een meesterwerk van technische kunst zult vinden. De V8-MOTOR is een realistisch mini-model van een automotor. Tussen 2006 en 2014 begon de Formule 1 ook V8-motoren te gebruiken met een kleinere motoromvang.

Tijdens de montage geeft onze modelmotor je het gevoel dat je je eigen racemotor aan het uitvinden bent om mee te rijden in competities van wereldklasse.

U zult het principe van de houten V8-MOTOR waarderen. Alles beweegt: cilinders, zuigers, krukas en zelfs een ventilator! Echt waar!

Laat uw kinderen kennismaken met het ontwerpen van motoren. Stel een 3D-puzzel samen!

Dit is een geweldig cadeau voor autoliefhebbers en mensen met een passie voor racen.

€ 34,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY TRAM 320

De stadstram met rails brengt je terug in de tijd. Deze prachtige tram met rails en spoorwisselaar is perfect vormgegeven, met alle realistische details waar je versteld van zult staan.

De tram kan echt rijden; leg hem op de rails, kies de richting en laat hem over de spoorwisselaar rijden. Je wisselt de schakelaar naar de andere baan door simpelweg aan de hendel te trekken.

De prachtig gedetailleerde houten 3D-puzzels laten de harten van veel tram- en treinliefhebbers sneller kloppen. Dit model van de tram is een echte musthave voor liefhebbers van alles wat met spoorvervoer te maken heeft. Alle onderdelen zijn prachtig gedetailleerd. De elementen zijn verder verfraaid met een laserbrander en voorzien van mooie details. Met de tram- en treinmodellen maken u en / of uw kinderen kennis met alle verschillende onderdelen.

Deze 3D-puzzel is een geweldig cadeau voor liefhebbers en voor iedereen met een passie voor trams en treinen.

volume_up

content_copy

share

€ 44,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY TRAILER FOR 4 X 4 JEEP 310

Onze 3D puzzel van de TRAILER voor de 4 × 4 is speciaal gebouwd voor jouw 4 x 4 jeepmodel.

Het is niet moeilijk om te bouwen, maar het is een belangrijk onderdeel van uw terreinwagen.

Onze TRAILER is een must-buy add-on voor uw 4 x 4 model. Zonder dat ziet je jeep er niet compleet uit. Uw TRAILER kan tenslotte alles vervoeren wat nodig is voor een lange reis.

Dit is vooral onmisbaar bij het spelen van jeepspellen met uw kinderen. Waar zet je tenslotte de dieren neer die je tijdens je "safari" hebt gevangen? Hoe vervoer je een gevangengenomen soldaat als je de slechterik speelt?

Uw TRAILER wordt aan een speciale haak op de jeep vastgemaakt. Hij heeft dezelfde grote wielen die je op het "4x4" -model ziet, een detail dat duidelijk laat zien dat de twee stukken voor elkaar gemaakt zijn.

Je verzameling 3D-houten modelbouwsets is niet compleet zonder deze trailer.

Geef de "4 x 4" samen met "TRAILER voor 4 × 4" -modellen aan uw speciale liefhebber van geschiedenis en avontuur! Die persoon zal blij zijn!

Maak de TRAILER vast aan de jeep en speel je eigen fascinerende verhalen na volgens je eigen regels!

€ 35,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY TRACTOR 318

Ons mechanische model TRACTOR rijdt zelfs over stenen!

Stand-alone lijmloze montage - 3D-puzzel.

Mensen met koppige karakters met een sterke wil worden vaak vergeleken met tractoren. "Hij rijdt als een tractor", dat wil zeggen, hij doet er alles aan om obstakels te overwinnen. De TRACTOR van Wooden City rijdt gemakkelijk op oneffen terrein! Voeg het gewoon toe aan je verzameling en probeer het eens!

Houten machines van Wooden City zijn een echte vondst! Onze TRACTOR heeft tenslotte een chassis en grote rubberen terreinwielen.

Verzamel deze machine met uw kinderen, leg een speelgoed “tractorbestuurder” op de stoel en u kunt net doen alsof u een boer bent! Je kunt een paar tractoren verzamelen en boerderijraces houden over oneffen oppervlakken. Wie is de winnaar? U!

Het doordachte ontwerp van onze tractor komt tot uiting in de details: dashboard, geribbeld stuur, bak aan een haak. Een model dat op versnellingen rijdt.

Ons TRACTOR houten bouwpakket is een waardige aanvulling op uw verzameling

3D-puzzels. Dit model, gemonteerd zonder lijm, is voor echte fijnproevers!

€ 34,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY SAFE 322

Voortaan verberg je je kostbaarheden in deze 3D mechanische kluis. De "Safe" is niet alleen mooi om te zien, het is ook een zeer goede plek om geheime documenten of kostbaarheden op te bergen. Kies uw eigen cijfercode en vergrendel de kluis voor iedereen die de code niet kent. U kunt de code op elk moment vervangen door een andere code. Als u de door u ingestelde code bent vergeten, kunt u de kluis op een speciale geheime manier openen.

De prachtig gedetailleerde houten 3D-puzzels laten ieders hart sneller kloppen. Dit model van de kluis is een echte musthave. Alle onderdelen zijn prachtig gedetailleerd. De elementen zijn verder verfraaid met een laserbrander en voorzien van mooie details.

Deze 3D-puzzel is een geweldig cadeau.

€ 49,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY ROUND RAILS + CROSSING 324

Met deze cirkelbaan met kruising kun je de Wooden Express (apart te bouwen) echt rond laten rijden. Laat de trein rijden en sluit de kruispunten als de trein arriveert.

Maak je Wooden City-treincollectie compleet met de Wooden Express, de Wooden Express met Tender en het perron.

De prachtig gedetailleerde houten 3D-puzzels laten de harten van veel treinliefhebbers sneller kloppen. De treinmodellen zijn een echte musthave voor liefhebbers van alles wat met treinen te maken heeft. Alle onderdelen zijn prachtig gedetailleerd. De elementen zijn verder verfraaid met een laserbrander en voorzien van mooie details. Met de treinmodellen leer je jezelf en / of je kinderen kennen met alle verschillende onderdelen.

Deze 3D-puzzel is een geweldig cadeau voor autoliefhebbers en voor iedereen met een passie voor treinen.

€ 41,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY ROMAN CHARIOT 301

Eenvoudig in elkaar te zetten, maar altijd vooruitlopend van inspiratie, is ons houten 3D-model Roman Chariot.

Dit is een realistische kopie van de eerbiedwaardige strijdwagen, compleet met een paar paarden en een gedurfde ruiter.

U herinnert zich de fascinerende geschiedenis van de veldslagen van het oude Rome!

In de oudheid bepaalde het aantal strijdwagens van een rivaal de macht van zijn leger. Vanwege deze oude oorlogsmachine was het leger van het Romeinse rijk een van de machtigste en meest wendbare in die dagen.

Bouw je strijdwagen en duik in de legendes van het Romeinse rijk! Trek uw karretje een stukje naar achteren en hij rolt over elk hard, plat oppervlak. Als je een paar strijdwagens verzamelt, kun je een echte strijd organiseren tussen Romeinse legionairs en barbaren. Uw kinderen zullen in de wolken zijn!

Een geweldig cadeau voor historici en liefhebbers van avontuur, de Romeinse strijdwagen zal een van hun eerste en favoriete modellen zijn onder de 3D-legpuzzels geproduceerd door Wooden.City.

€ 21,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

ProductnaamWOODEN CITY ROADSTER 337

Met deze Roadster voel je je bijna een echte racer. Dit coole model is gemaakt voor extreem zelfverzekerde mensen. De Roadster is een echte tweezitter; er is plaats voor de chauffeur en een bijrijder. De Roadster heeft verschillende functies zoals een vertragingsmechanisme, de mogelijkheid om voor- en achteruit te rijden en het sturen van voorwielen.

Deze stoere mooie Roadster is echt een perfect design.

€ 27,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY RAILWAY STATION 325

Kijk goed en je herkent Harry Potter's prachtige stationsperron 9 ¾. Deze prachtige gedetailleerde houten 3D-puzzel van een stationsperron zal de harten van vele trein- en Harry Potter-fans sneller doen kloppen.

Dit model is een musthave voor echte liefhebbers van alles wat met treinen te maken heeft. Ook is het platform uitgebreid met een bankje, een bagagekarretje, koffers en beeldjes. Je opent de la onder het plateau met een sleutel. Alle onderdelen zijn prachtig gedetailleerd. De elementen zijn verder uitgewerkt en voorzien van mooie details met een laserbrander.

Tijdens de montage zie je de verschillende onderdelen van het platform in detail; de klok, de trap, de bogen van het dak en de bewerkte vloer. Met dit model maken u en / of uw kinderen kennis met de verschillende onderdelen van een stationsperron.

Deze 3D-puzzel is een geweldig cadeau voor autoliefhebbers en voor iedereen met een passie voor treinen.

€ 51,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY RACE CAR 326

Deze prachtige houten 3D-puzzel van een Formule 1-raceauto zal de harten van veel raceliefhebbers sneller laten kloppen. Dit model is een echte musthave voor racewagenliefhebbers.

De Race auto is niet alleen mooi, deze auto rijdt ook echt. De wielen zijn opgevuld met rubber wat voor extra grip op de ondergrond zorgt. Draai het stuur en de voorwielen draaien naar links of rechts. Het vertragingsmechanisme (dat je zelf inbouwt) maakt het extra realistisch. De raceauto is prachtig gedetailleerd. De elementen zijn verder uitgewerkt en voorzien van mooie details met een laserbrander. Tijdens de montage zie je de verschillende onderdelen van een racewagen in detail; de achtervleugel, het rechthoekige stuur en de voorvleugel. Met dit model leren jij en / of je kinderen de verschillende onderdelen van een racewagen kennen.

Deze 3D-puzzel is een geweldig cadeau voor autoliefhebbers en voor iedereen met een passie voor racen.

€ 27,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY PENDULUM 313

The concept of time is a fascinating. It is curious of how it continues infinitely, never stopping, never ceasing and never relenting in its endless quest for the next second. The Pendulum model set may just be that game changing item to help you and yours have a good time while ceasing the moment of living and engaging your creativity. The Pendulum set is entirely wood based. It is sculpted from some of the best eco-friendly materials in the world, the birch plywood. The design of the Pendulum makes it easy to see: the amount of thought; skill and style that was used to create it; its gentle curve, along with its numerous small and highly detailed parts. The value this product brings is undeniable and inimitable.

This Pendulum model set comes in a wooden box of top quality, with everything you’d need to put this product together. This 3D puzzle treat is perfect for your family entertainment time and also a perfect gift for anyone. The Pendulum set can be assembled in a time average of three hours of fun. It features over hundred (121 actually) carefully cut parts, that would require your expert eye. The thrills of the Pendulum set go beyond the delight of piecing the parts of the puzzle together; it is fashioned to be a very attractive home decoration item. It is gentle curve and exotic design would reward your home with an incontrovertible feel of serenity and sophistication.

The Pendulum set comes in a portable and sleek design with product dimensions of 23 x 9.9 x 2.9 in. This amazing wooden mechanical toy is surely going to bring you and your loved ones only happy memories!

€ 54,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY MYSTERY BOX 315

Mystery Box is geen oud 3D-puzzelspel.

Elk detail bij de montage is van groot belang.

De basis van zijn mysterie wordt tenslotte gevonden in exacte wiskundige berekeningen en technische ideeën.

Magie en precisie zijn erin verborgen.

Geïnspireerd door de legende van het vijfde element, hebben we een doos gemaakt voor je geheimen. Het deksel gaat open met een sleutel die de driehoeken met elkaar verbindt. Vier elementen: geest, lichaam, zicht en gehoor. En de vijfde is liefde, die alle sloten opent.

Deze artistieke belichaming van techniek verbergt slim een puzzel.

Hoe je de Mystery Box opent, is niet zo eenvoudig te raden. Het mysterie van de geheime doos kan alleen met uw eigen handen worden gevonden. De persoon die het ontvangt, zal moeten nadenken voordat hij het houten deksel met reliëf met magische patronen kan openen.

Onze Mystery Box 3D-puzzel van WOODEN.CITY is ontworpen als een uniek gespreksonderwerp in huis. Het is een ongebruikelijk cadeau voor liefhebbers van schoonheid en verrassingen.

Het is ontworpen om iemands hart te winnen!

€ 49,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY MOTOCROSS 343

The Wooden City MotoCross is not just any motorcycle but a real dirt bike. You can recognize the real dirt bikes immediately by the front and rear suspension.

In addition, it is possible to turn the handlebars with the front wheel.

There is an inertial mechanism and a rubber band.

The dirt bike can cover a distance of 45 cm. The special kickstand perfectly complements the stylish motocross design.

Detailed instructions are included and no glue is required.

€ 27,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY MECHANICAL PICTURE 311

Onze Mechanical Picture 3D-puzzel is een bewegend model met open mechanisme.

Begin uw mechanische afbeelding te bewegen met een speciale sleutel, en de optische illusies zullen tot uw verbeelding spreken!

Zwitserse horloges, als mechanisme, staan bekend om hun schoonheid, schittering, verfijning en de perfecte nauwkeurigheid van de beweging van alle onderdelen. Tandwielen drijven de tandwielen de een na de ander aan, draaiende en creëren een fascinerende mechanische dans.

Is het mechanische plaatje een horloge? Nee, je raadt het verkeerd. Het is in feite een "levend" beeld! Daarin zie je de schoonheid van de mechanische beweging van tandwielen die ingewikkelde, subtiele patronen maken. Alle onderdelen maken logische verbindingen in overeenstemming met wiskundige berekeningen. Wetenschap en kunst versmelten tot één meesterwerk.

De foto kan op een plank worden opgehangen of aan de muur worden gehangen. Het zal niemand vervelen!

Een paar keer omdraaien van de sleutel en de door een rubberen band aangedreven motor in je Mechanical Picture begint meteen! Het begint de versnellingen aan te drijven. Alles draait voor je ogen. Met de triggerhendel aan uw rechterkant kunt u de spanning van de rubberen band aanpassen en de rotatiesnelheid van de versnellingen wijzigen.

Verras uw dierbaren met uw nieuwe, ongebruikelijke hobby. De mechanische afbeelding springt in het oog en laat het niet lang los.

En kinderen vinden het heerlijk om aan de sleutel te draaien - ze klappen in hun handen van vreugde! Je kunt je fascinatie voor wetenschap delen en schoonheid leren waarderen met elke 3D-puzzel - denk aan alle mechanische modellen die je kunt maken.

volume_up

content_copy

share

€ 73,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY MAGIC CLOCK 312

Onze Magic Clock is een sprookje dat door jou wordt verteld.

Twee gezichten, mooie etsen, draaiende tandwielen en het gestage ritme van de slinger.

Word een tovenaar met deze 3D-puzzel van WOODEN.CITY!

Koop je eigen magische klok en je bevindt je plotseling in een fantastisch land vol geheimen, liefde en betovering!

Start het op en luister naar het verstrijken van de tijd! Een vast ritme markeert de vluchtige seconden ... Tick-tock ...

De Magic Clock is niet alleen een 3D-puzzel, hij "leeft". U kunt het hele mechanisme bekijken en het werk ervan bestuderen. Het zal je echt fascineren en je meenemen naar de wereld van Beauty and the Beast of de bewerking ervan The Scarlet Flower, en wie van dergelijke verhalen herinner je je misschien nog? Natuurlijk, de pratende klok Cogsworth!

Sprookje en wetenschap in één. Voor de slinger hoef je alleen maar een munt te investeren. De juiste slingerzwenkfrequentie voor het nauwkeurig verstrijken van de tijd hangt af van het gewicht. Wat een wiskundig spel! Een uurwerk van de klok duurt een half uur.

De Magic Clock 3D Puzzle van WOODEN.CITY bestaat uit twee wijzerplaten - één voor uren en één voor minuten - het uurwerkmechanisme en een slinger.

Ze zijn verfijnd, grillig en tegelijkertijd harmonieus - ze zullen het unieke hoogtepunt van uw huis zijn. Mechanische klokken met fraai vormgegeven houtsnijwerk zijn unieke cadeaus voor uw dierbaren en het samenstellen ervan is een exotische hobby voor u.

€ 47,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY LONDON BUS 303

Het prototype voor deze uitdagende 3D-puzzel is de legendarische Londense dubbeldekkerbus, de AEC Routemaster.

Deze rode bus werd het symbool van de City of London en zijn visitekaartje in alle stadsgidsen die over de hele wereld worden gepubliceerd!

Ga naar Londen! Als je dat doet, is een absolute must-do in de hoofdstad van Groot-Brittannië om een ritje te maken met een rode dubbeldekkerbus die door de straten rijdt met alleen een deurloos open platform voor passagiers om in en uit te stappen. In 1954 werd het eerste prototype dubbeldekker gemaakt (die twee jaar later in februari 1956 in gebruik werd genomen) en in december 2005 maakte de bus zijn laatste rit als stadspassagiersvervoer. Er rijden echter nog steeds verschillende bussen rond Londen zodat toeristen de stad kunnen zien.

Deze bussen hadden hun eigen stedelijke gebruiken. Op de tweede verdieping werd de voorste zitrij bijvoorbeeld typisch beschouwd als alleen voor geliefden. De conducteurs maakten altijd grapjes en amuseerden passagiers terwijl de bus door de stad reed.

De LONDON BUS van WOODEN.City wordt aangedreven door een rubberen band (rijdt op een “rezinomotor”). Het heeft een open draaiend tandwielmechanisme. Het vervoert passagiers, en een van hen staat zelfs op het open platform aan de achterkant. Op het punt om er vanaf te springen!

Het samenstellen van 3D-legpuzzels voor volwassenen kan moeilijk zijn. Het is mogelijk dat het meerdere avonden van geconcentreerde stilte kan duren. Het is echter beter om je LONDON BUS in elkaar te zetten terwijl je naar de muziek van de beroemde band The Beatles luistert! Dan zal je fantasie je zeker naar Londen brengen in de jaren dat deze bussen reden!

Uw LONDON BUS en de Liverpool Four wachten op u!

€ 49,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY KINETIC PICTURE 308

Onze Kinetic Picture is een houten 3D-puzzel, een van onze meer populaire zelf-geassembleerde lasergesneden houten modellen.

Het is een 'live'-afbeelding die wordt geactiveerd door een sleutel.

Je ziet beweging over het hele mechanisme!

Patronen draaien in tegengestelde richting, waardoor prachtige illusies ontstaan!

"Minder is meer!" is het motto van de minimalistische binnenhuisarchitect. Onze Kinetic Picture 3D-puzzel illustreert de geest van dit motto doordat het beknopt, lichtgewicht, open en "doorschijnend" is. De grafische tekening van de details combineert wiskundige precisie met de unieke artistieke verbeeldingskracht van de maker. Nadat het is gemonteerd, wordt het beeld geactiveerd met een sleutel en komt het echt tot leven! Alle onderdelen beginnen te draaien en te bewegen. Het is fascinerend!

Het centrale deel van de Kinetic Picture is als een wijzerplaat en het "dans van de wijnstok" -patroon lijkt op het verstrijken van de tijd. Het effect is magnetisch. Zie, en probeer uw ogen niet te laten tranen!

Dit is een fantastisch ornament en de natuurlijke houtkleur past perfect in elk modern interieur van elke kamer.

Het samenstellen van de Kinetic Picture is spannend, en niet erg moeilijk! Deze activiteit ontwikkelt zowel geheugen als logisch denken.

De Kinetic Picture is gemaakt voor degenen die harmonie in hun interieurontwerp waarderen. Het schilderij kan aan de muur worden gehangen of op een plank worden gezet, maar het kan ook dienen als "transparante" scheiding tussen ruimtes.

€ 69,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY HOT ROD 339

Een Hot Rod is een echte Amerikaanse klassieker met een grote motor voor veel snelheid en de kenmerkende vorm; laag aan de voorkant en hoog aan de achterkant. Dit model heeft een aantal extra toffe zaken zoals deuren die open kunnen, een zonnedak en een kentekenplaat!

Onze houten hot-rod kan voor- en achteruit rijden, de voorwielen kunnen sturen en de auto heeft een vertragingsmechanisme.

Als je van boven door het open dak in de auto kijkt, zie je:

een gedetailleerde motor;

een dubbele stoel;

een versnellingspook.

€ 27,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY HELICOPTER 344

The Wooden City helicopter is made from natural materials.

The set consists of an original box, a set of parts for assembly, spare parts and extra parts.

The rubber motor allows the blades and tail rotor of the helicopter to really turn. You can easily activate them by turning the special key.

With the handy step-by-step manual, you can easily click and slide the parts of the helicopter together.

€ 54,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY FERRIS WHEEL 306

Met ons houten model FERRIS WHEEL kunt u uw eigen populaire attractie bouwen.

Het wiel zelf, zijn hutten, passagiers, is een open mechanisme dat de beweging van al zijn onderdelen laat zien, en het heeft een verrassing - een verborgen doos.

Je bent net een echt pretpark binnengegaan!

Een van de oudste attracties, voor iedereen herkenbaar sinds hun jeugd, is het reuzenrad. Als je hiermee rijdt, kun je naar beneden kijken en een volledig zicht op de stad krijgen!

Meer dan 120 jaar geleden leek het idee om een hoog wiel te maken dat observatiehokjes naar grote hoogte vervoerde, onmogelijk. Maar toen volgde een jonge ingenieur zijn dromen en George Washington Gale Ferris bouwde het eerste wiel, dat ontworpen was om 2160 passagiers te vervoeren. Tegenwoordig draagt deze uitvinding zijn naam: FERRIS WHEEL.

Ons wiel is eigenlijk een houten legpuzzel. Het is moeilijk te bouwen, maar dat maakt het juist leuk. En het resultaat zal het hele gezin in verrukking brengen!

Wil jij je een innovator uit een vroeger tijdperk voelen?

Een paar keer omdraaien van de sleutel en je met een rubberen band aangedreven "reuzenrad" begint meteen! Het zet tandwielen in beweging, waaronder een aan een vliegwiel, en een echt planetair tandwiel. Bij slechts één wikkeling is de operationele tijd een hele minuut. Aan uw rechterkant bevindt zich de ontgrendelingshendel die wordt gebruikt om de beweging van het wiel te stoppen. In elk van de zes cabines zijn passagiers aanwezig.

Maar dat is niet alles! Onderaan de met patronen versierde standaard bevindt zich een minibox en een verborgen spaarvarken - een verrassing voor uw dierbaren.

Uw kinderen zullen tientallen keren aan het wiel draaien en er graag mee spelen. Als ouders geniet je van een half uur rust en stilte.

Het open mechanisme met zijn draaiende tandwielen en de speciaal uitgesneden voet met zijn prachtige patronen zullen de aandacht trekken van je vrienden en kennissen. Uw nieuwe passie wordt het gespreksonderwerp in elk bedrijf.

€ 109,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY DREAM EXPRESS 338

De Wooden City Dream Express-locomotief spreekt tot ieders verbeelding.

Klik en schuif hem samen met de handige stap-voor-stap gids en plaats hem op de rails.

De locomotief komt in beweging met behulp van de rubberen motor. Draai de speciale sleutel en de locomotief komt in beweging.

€ 47,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY CRUISER V-TWIN 342

De V-Twin Cruiser-motor zal je hart doen smelten! Dit is een stijlvolle en prachtig gedetailleerde motor, het ontwerp is voorzien van een V-twin rubberen riemmotor.

Zet hem op zijn standaard om er in alle rust van te genieten of laat hem rijden met het speciale Wooden City-mechanisme. Het heeft een stijlvol ontwerp met een V-twin rubberen riemmotor. Gewoon terug duwen, loslaten en echt rijden.

€ 31,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY CHOPPER 317

If deep down in your heart you are dangerous bearded biker in a leather jacket, this model is made for you!

For all motorcycle’s lovers: you will enjoy the great and stylish wooden set “Chopper”.

Assemble it about 15 minutes and be ready to discover how the chopper is moving.

Play with it or use it as decoration.

€ 7,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY CAFE RACER 340

In het begin van de jaren zestig organiseerden Britse motorliefhebbers vaak motorrace-evenementen op muziek in pubs en cafés. Het circuit was bijvoorbeeld de afstand van het café tot de dichtstbijzijnde rotonde. De racers moesten deze afstand afleggen terwijl er een muzieknummer op de jukebox werd gespeeld. Voordat het lied klaar was, moesten ze terug zijn in het café.

De Wooden City Cafe Racer is het eerste houten model van deze motorfiets

€ 27,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY BUGGY 336

Sportwagens veroverden sinds de vorige eeuw de harten van autoliefhebbers. Ik wed dat je ‘WOW’ zult zeggen als je dit houten miniatuurmodel ziet.

De buggy heeft een onafhankelijke vering, traagheidsmechanisme en herneembare wielen.

Speciale rubberen wielen en geweldige vleugels zien er natuurlijk uit als een onberispelijke kopie van een echte buggy.

Dit model combineert perfect design en gecompliceerde functies.

€ 27,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY BIPLANE 304

Het wilde blauw daarginds roept!

Een luchtvaartklassieker, onze BIPLANE is een houten model met een door een rubberen band aangedreven motor, wielen en een draaiende propeller!

Ga op je eigen Indiana Jones-avontuur! Met je eigen BIPLANE van Wooden.City kun je je gemakkelijk voorstellen dat je door de lucht vliegt, op de vlucht voor achtervolgers met het dagboek van je vader, net als in de film Indiana Jones and the Last Crusade.

Als u een romanticus bent, treed dan in de voetsporen van de Franse schrijver en luchtvaartpionier Antoine de Saint-Exupéry in uw tweedekker. Maak kennis met zijn beroemde personage, The Little Prince, en leer hem hoe hij het vliegtuig moet repareren. Trouwens, op het voormalige vliegveld van Aéropostale in het zuidwesten van de Marokkaanse stad Tarfaya, is er een klein museum met een speciaal dubbeldekkermonument er net buiten, beide gewijd aan Saint-Exupéry.

De BIPLANE is niet moeilijk te monteren en u kunt hem samen met uw kind bouwen. Samen spelen is leuker!

Het BIPLANE-model heeft een door een rubberen band aangedreven propeller (een “rezinomotor”) met instelbare versnelling. Zijn messen draaien en het vliegtuig versnelt snel op een plat oppervlak!

Geniet ervan! De besturing van dit bijzondere vliegtuig ligt in jouw handen!

€ 19,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WOODEN CITY 4 X 4 JEEP 309

Onze 4 x 4 Jeep 3D puzzel van een beroemde Amerikaanse off-road voertuig. Dit model, eenmaal geassembleerd is een ingewikkeld mechanisme met fijne details.

Het is de voorloper van de huidige SUV, een voertuig met een mannelijk karakter!

Onze "4x4" is een voorbeeld van onze moeilijke 3D-puzzels voor volwassenen. Het beschikt over alles wat je ziet in een echte jeep:

een verbrandingsmotor met bewegende zuigers en een trekkerhendel aan de achterzijde van het voertuig;

een ratelmechanisme;

een hefboom om van bewegingsrichting te wisselen;

drie bewegende pedalen (elk zijn veergeladen met een eigen rubberen band controle);

een hapering aan de achterzijde van het voor de aanhangwagen ontworpen model;

vierwielaandrijving en onafhankelijke ophanging op beide assen;

verwijderbare schop, bijl, en jerrycan;

achteruitkijkspiegel;

een aandrijfas en semi-asassen met kruisingen, net zoals je op een echte jeep vindt.

Onze "4 x 4" rijdt tot 2 meter. Stel na montage de hendelpositie in op vooruit of achteruit, zet de vergrendelingshendel in de stoppositie, wind het model op met de sleutel (u vindt de sleutel in het reservewiel) en laat de vergrendelingshendel zakken. De jeep heeft voorwielbesturing. De kap opent en sluit en is beveiligd met twee clips, en de voorruit kantelt.

Dit is het perfecte model om met jongens te spelen! Schurken, spionnen, en de belangrijkste helden haasten zich naar hun jeeps, en alle schurken winnen! U het opzetten van een safari race rond al hun speelgoed dieren.

Onze "4 x 4" zal het "kroonjuweel" zijn van uw collectie zelfrijdende houten modellen.

€ 109,95

 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Wooden City 307

Maak je eigen windmolen met deze 3D houten puzzel. Windmolens zijn een echt element van oude romantiek in het moderne Europa.
De Windmill met een open mechanisme en geheime lade is een prachtig decorstuk voor uw interieur. Hij is mooi in detail uitgewerkt. Met een laserbrander zijn de elementen verder uitgewerkt en voorzien van fraaie details.
De fascinerende bewegende tandwielen en de draaiende wieken van de Windmill vormen een mooi beeld dat de aandacht van de kijker echt even vasthoudt.

In de natuurlijke situatie is het de wind die het draaien van de wieken transformeert in kinetische energie. De wieken van dit model draaien door aan de speciale sleutel draaien en zo de motor op te winden. Enkele slagen van de sleutel activeren de rubberen bandaandrijving van uw molen! Dit zet alle tandwielen in beweging, waaronder een vliegwiel en een echte planetaire versnelling. De bedrijfstijd vanaf één wikkeling is 1 minuut.

Maar dat is nog niet alles! Aan de onderkant van de standaard is een verborgen spaarpot of doos om kleine juwelen te bewaren.

Onze Windmill is een echtev favoriet onder architecten en kunstenaars om zo hun creatieviteit te prikkelen!

Aantal onderdelen 222
Afmeting in cm 33 x 37 x 14 cm
Gemaakt in Polen
Leeftijd 14+
Materiaal Berken multiplex
Montagetijd 7 uur

€ 73,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Wooden City WR323 Royal Clock

De Royal Clock is een zeer geavanceerde 3D houten puzzel die zeker niet zou misstaan aan de muur van de koninklijke vertrekken in een oud kasteel. Dit zeldzaam mooie klokmodel in Rococo-stijl, is verfijnd, delicaat en heeft fraaie, verweven details. Het slingermechanisme dat tot 12 uur blijft werken maakt dit meesterwerk compeet. De lijnen zijn elegant en verfijnd, de klok heeft twee wijzerplaten: een kleine met een uurwijzer aan de bovenkant en een grote met een minutenwijzer in het midden van het model. De Royal Clock is mooi in detail uitgewerkt. Met een laserbrander zijn de elementen verder uitgewerkt en voorzien van fraaie details.

De Royal Clock is niet zomaar een 3D-puzzel, hij werkt echt! Als je hem in elkaar hebt gezet kun je het hele mechanisme bekijken en je laten fascineren door het draaien van de raderen en de wijzers van de klok. Sprookje en wetenschap in één. Het verstrijken van de tijd hangt af van het aantal munten die je in de speciale "gewichtenbox" plaatst. Omdat extra gewicht het zwaartepunt van de slinger en de hoeveelheid wrijving verandert, geldt dat hoe meer munten je plaatst invoegt, hoe langer de de klok loopt. Je kunt je fantastische klok opwinden door het opwindende gewicht naar beneden te trekken, net zoals je zou doen met een echte koekoeksklok. Het tikken is gedurende 12 uur in de kamer te horen.

De Royal Clock is een speciaal samengesteld meesterwerk ontworpen voor specialisten.

Tijd is een fascinerend begrip. Het gaat oneindig dooren stopt nooit. De Pendule is misschien wel precies het item waardoor je een andere kijk op het begrip tijd krijgt terwijl je in alle rust aan het bouwen bent. Deze Pendule-modelset wordt geleverd in een mooie en stevige houten doos, met alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan. Het maken van de Pendule is niet alleen heel leuk, het eindresultaat is zeer decoratief voor aan de wand.;

De mechanische klokken zijn niet alleen leuk om te maken, maar door het het mooi ontworpen houtsnijwerk, ook nog eens heel decoratief voor in huis of als een uniek kado.

BBIZZ
Aantal onderdelen 126
Afmeting in cm 110,9 x 11 x 10,1 cm
Gemaakt in Polen
Leeftijd 14+
Materiaal Berken multiplex
Montagetijd 7 uur

 

€ 55,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

Wooden City WR323 Stoomlok met tender

De Wooden Express met Tender brengt je terug in de tijd. Deze prachtige locomotief met tender en alle perfect ontworpen realistische details laat je je ogen uitkijken. Wie heeft er nooit gespeeld met een speelgoedtrein op een rails? Met de Wooden Express 3D puzzle je kan hem helemaal zelf in elkaar zetten.

Maak je treinverzameling van Wooden City compleet met de ronde rails track met overweg en het treinstation platform. De prachtige gedetailleerde houten 3D-puzzels laat de harten van vele trein liefhebbers sneller kloppen. De trein modellen zijn een echte must-have voor liefhebbers van alles wat met treinen te maken heeft. Alle onderdelen zijn mooi in detail uitgewerkt. Met een laserbrander zijn de elementen verder verfraaid en voorzien van prachtige details. Met de trein modellen maakt u zelf en/of uw kinderen kennis met alle verschillende onderdelen.

Deze 3D puzzel is een geweldig cadeau voor iedereen met een passie voor treinen.

BBIZZ
Aantal onderdelen 580
Afmeting in cm 60 x 11 x 13 cm
Gemaakt in Polen
Leeftijd 14+
Materiaal Berken multiplex
Montagetijd 10 uur

€ 99,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR0001 Molen

Wood Trick Molen

Kies de molen van Wood Trick om in huis uit te stallen. Hij bestaat uit 76 stukjes die je samen met je hele familie kunt bouwen. De wieken van de molen kunnen ronddraaien wat deze houten molen nog specialer maakt. Zet hem als een kunstwerk op je dressoir of bijzettafeltje. Het is een ongeëvenaarde blikvanger!

De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 76 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Medium
– Montagetijd: +/- 1.5 uur
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: Wood Trick Houten Modelbouw – Molen
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 39.2 x B 34 x H 13.4 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5 cm
– Gewicht verpakking: 748 gram

€ 39,90

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

WTR00013 Ja Knikker

Wood Trick Jaknikker

Leer je kind over een van de belangrijkste structuren in de moderne tijd. Bouwwerkers krijgen miljoenen dollars uitbetaald om olieboortorens te ontwerpen en te bouwen om waardevolle olie uit de grond te pompen. Leer je kind over dit belangrijke stuk techniek en misschien bouwt hij of zij deze waardevolle structuren in de toekomst. Deze set bevat 120 stukjes, maar het bouwen is voor volwassenen en kinderen.

De houten 3D-modellen van WoodTrick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met WoodTrick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 120 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Medium
– Montagetijd: +/- 4 – 5 uren
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: WoodTrick Houten Modelbouw – Olieboortoren
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 26 x B 11 x H 23 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5
– Gewicht verpakking: 436 gram

€ 31,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR00012 Rad van fortuin

Wood Trick Rad van fortuin

Wat is jouw geluksgetal? De opwinding en verwachting die gepaard gaan met het omdraaien van een munt, de worp van dobbelstenen of een ander kansspel kunnen thuis worden nagebootst voor je vermaak met Wood Trick’s eigen Rad van Fortuin! Hij is functioneel en draait echt. Trek gewoon aan de hendel, kijk hoe hij draait en hoop dat de pijl uiteindelijk naar je geluksgetal wijst als het wiel tot stilstand komt.

De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 53 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
– Montagetijd: +/- 1 uur
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: Wood Trick Houten Modelbouw – Rad van Fortuin
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 13.5 x B 13.4 x H 11.5 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5 cm
– Gewicht verpakking: 590 gram

€ 28,95

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

WTR00011

Wood Trick Draaimolen

De carrousel, ook wel de draaimolen genoemd, is een kenmerk van de kindertijd. De schoonheid en eenvoud van paarden die rondlopen in een cirkel verblindt kinderen al jaren en blijft een dierbare herinnering in de harten van veel volwassenen. Het mooie displaystuk kan worden opgewonden en beweegt zich in een cirkel als een echte draaimolen. De set bestaat uit 197 stukjes.

De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 197 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Medium
– Montagetijd: +/- 2.5 uur
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: Wood Trick Houten Modelbouw – Carrousel
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 30 x B 22 x H 22 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5 cm
– Gewicht verpakking: 748 gram

€ 42,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR0009 Katapult

Wood Trick Catapult

De driedimensionale katapult zal je niet alleen amuseren, maar ook terugvoeren naar het verleden. Naar een tijd van legendarische ridders, draken en andere magische wezens! Wood Trick-sets spreken tot je verbeelding en geven je het gevoel dat je zowel ingenieur als krijger bent! Jij en je kind zullen een geweldige tijd hebben om de katapult te bouwen en vervolgens projectielen te lanceren naar het vijandelijke bataljon!

De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 106 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
– Montagetijd: +/- 1.5 uur
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: Wood Trick Houten Modelbouw – Katapult
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 21 x B 22.2 x H 11 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5 cm
– Gewicht verpakking: 280 gram

€ 21,90

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

WTR0007 Eerste Auto

Wood Trick eerste auto

De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 154 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
– Montagetijd: +/- 2 uren
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: Wood Trick Houten Modelbouw – Eerste Auto
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 15 x B 24 x H 14.5 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5 cm

€ 31,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR0004 Buggy

Wood Trick Buggy

Bouw deze Buggy samen met je kind en laat hem het plezier beleven van rijden door de modder of het ontdekken van geheime schuilplaatsen in zijn eigen kamer. Deze houten modelkit emuleert het ontwerp van een authentieke buggy, dus je kind zal er trots op zijn om hem in zijn kamer uit te stallen en die aan zijn vrienden te laten zien. De 144 stukjes zijn eenvoudig te monteren.

Beschrijving:
De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 144 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
– Montagetijd: +/- 2 uren
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: Wood Trick Houten Modelbouw – Buggy
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 22 x B 11 x H 12 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5 cm
– Gewicht verpakking: 448 gram

€ 31,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

WTR00003 Vrachtwagen

Woodtrick Truck

Wees koning op de weg met deze vrachtauto! Hij is een toonbeeld van de wonderen van ingenieurswerk om een machine te bouwen die sterk genoeg is om zware vracht te vervoeren en te slepen. Laat je kind geïnspireerd raken en zijn eigen Wood Trick-modelvrachtauto bouwen. Hoewel hij een stuk lichter is dan een echte vrachtauto, zitten er maar liefst 215 stuks in deze set. De set heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad.

De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken:
– Geen lijm nodig
– 215 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
– Montagetijd: +/- 2.5 uur
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie:
– Product: Woodtrick Houten Modelbouw – Vrachtauto
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 11 x B 24.5 x H 10.5 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5 cm
– Gewicht verpakking: 601 gram

€ 42,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR00001A Windmolen

Wood Trick Windmill

Niettemin werkt niet alleen het mechanisme in de molen - ziet er beter uit, en wie loopt er op en neer de trap op? De aardige kabouters, de molenarbeiders. Omdat molen niet alleen een windmolen is, produceert het ook meel en deze ploeterende arbeiders werken hard, ze dragen de zakken. Ze hebben hier een hele productie! Een dergelijke montageset zal nooit saai zijn, omdat de bediening van dit mechanisme de hele dag kan worden bewaakt.

Elk kind droomt om zo'n geschenk te krijgen. En het wordt nog waardevoller als het door hem wordt samengesteld. Wood Trick-constructiesets zijn 3D-puzzels die helpen om creatief en ruimtelijk denken te ontwikkelen, om de modelvaardigheden te leren; ze dragen bij aan de ontwikkeling van nauwkeurige motorische activiteit van de handen. Ontwikkel jezelf en speel met onze houten bouwsets.

Ons team maakt ook de nieuwe assemblagesets en upgrades van traditionele modellen. Het heldere voorbeeld is Mechanic Mill, een van de meest populaire modellen; sinds nu is het beschikbaar met uurwerkmechanisme. Om hem te laten werken, moet u de winder een aantal keer draaien en de remhendel loslaten. En nu, zelfs zonder de wind, zullen de molenpeddels bewegen waar je wilt en zo lang als je wilt.

Specificaties:
- Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
- Beweging: mechanisch
- Montage: zonder lijm
- Vergadering: zelf
- Hoeveelheid onderdelen: 131
- Modelgrootte, l * w * h *: 13,26 * 4,84 * 15,07 in 337 * 123 * 383 mm
- Verpakkingsgrootte, l * w * h * 14.56 * 7.28 * 1.96 in (370 * 185 * 35 mm)
- Complexiteit van assemblage Medium
- Montagetijd 4 uur
- Gewicht van het model in de verpakking: 2.54 lb (1.156 kg)
- Aanbevolen leeftijd: 14+

€ 49,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR00002

Wood Trick Reuzenrad

Maak indruk op je vrienden en familie met dit elegante en mooi ontworpen reuzenrad. Hobbyisten en verzamelaars willen allemaal dat dit stuk in hun huis wordt tentoongesteld. Hoewel de set een gemiddelde moeilijkheidsgraad heeft en uit 219 stukjes bestaat, blijft het bouwen ervan nog steeds toegankelijk voor alle leeftijden. Volg gewoon de gedetailleerde instructies en maak een ritje in het reuzenrad.

De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken:
– Geen lijm nodig
– 219 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Medium
– Montagetijd: +/- 2.5 uur
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: Wood Trick Houten Modelbouw – Reuzenrad
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 29 x B 26 x H 16.4 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5 cm
– Gewicht verpakking: 605 gram

€ 42,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR00005

Wood Trick kraan met container

De kraan is een symbool van vooruitgang, creatie en creativiteit. Bij het zien van deze enorme structuren, is het normaal om onder de indruk te zijn van hun enorme omvang en schaal. Het Wood Trick Kraan-model probeert op authentieke wijze een kleinere versie van een echte kraan te reproduceren. De set bestaat uit 172 stukjes, maar het bouwen is gemakkelijk voor zowel volwassenen als kinderen. De kraan wordt geleverd met de container!

Beschrijving:
De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 172 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
– Montagetijd: +/- 3.5 uur
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: Wood Trick Houten Modelbouw – Kraan met Container
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 31.3 x B 57 x H 23 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5 cm
– Gewicht verpakking: 730 gram

€ 49,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR00006 Motor Quad

Wood Trick Quad Motor

De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 165 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Medium
– Montagetijd: +/- 2 uren
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: Wood Trick Houten Modelbouw – Quad
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 18 x B 10 x H 9.5 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5 cm
– Gewicht verpakking: 452 gram

€ 31,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR00008 Mechanishe hand

Wood Trick Mechanische hand

 

De hand is uniek is voor de Wood Trick-collectie. Hij is een intrigerend tentoonstellingsstuk wat lijkt op de hand van een cyborg, maar hij is ook functioneel en grappig. Je kunt de hand gebruiken om voorwerpen op te pakken of je vrienden te bedriegen door ze op je schouder aan te raken met je valse hand. De set bestaat uit bijna 199 stukjes, maar bouwen is voor volwassenen en kinderen!

De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 199 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
– Montagetijd: +/- 3.5 uur
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: Wood Trick Houten Modelbouw – Mechanische Hand
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 54 x B 9.4 x H 20.5 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5 cm
– Gewicht verpakking: 780 gram

€ 49,90

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

WTR00014 Dubbeldekker Historisch vliegtuig

Wood Trick Vliegtuig

Je eigen vliegtuig bouwen is een prestatie waar maar enkelen, zoals de gebroeders Wright, over kunnen opscheppen. Het bouwen van het Wood Trick tweezitsvliegtuig is niet zoals de meeste modelvliegtuigen. Deze houten set gevrijwaard van hobbylijmen, verven of andere potentieel toxische materialen. Bouw en toon dit prachtige stuk of gebruik het als een hulpmiddel om het verborgen talent van je kind voor lucht- en ruimtevaarttechniek naar de voorgrond te halen.

De houten 3D-modellen van WoodTrick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met WoodTrick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 148 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Medium
– Montagetijd: +/- 3 uren
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: WoodTrick Houten Modelbouw – Vliegtuig
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 14 x B 28 x H 30.5 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5 cm
– Gewicht verpakking: 448 gram

€ 39,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR00015 USA Vrachtauto

Wood Trick USA vrachtwagen

Truck van Wood Trick is een schitterend cadeau voor een man van ongeacht welke leeftijd. In de geassembleerde vorm zou het een designversiering van je interieur kunnen zijn. Start de Truck en je zult zien hoe gemakkelijk hij een lange afstand op de vloer van je kamer maakt.

De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 485 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
– Montagetijd: +/- 8 uren
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: Wood Trick Houten Modelbouw – Truck
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 37.5 x B 11 x H 15 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 36.5 x B 18.5 x H 5 cm
– Gewicht verpakking: 1500 gram

€ 72,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR00018 Oplegger met jeep

Wood Trick Oplegger

De houten 3D-modellen van WoodTrick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met WoodTrick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 229 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Medium
– Montagetijd: +/- 6 uren
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: WoodTrick Houten Modelbouw – Car Trailer
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 48.5 x B 10.6 x H 20.5 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 36.5 x B 18.5 x H 5 cm
– Gewicht verpakking: 1104 gram

€ 49,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR00019 Tankoplegger

Wood Trick Tank oplegger

De Tank oplegger is bedoeld voor de truck van Wood Trick.

De houten 3D-modellen van WoodTrick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met WoodTrick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 200 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Medium
– Montagetijd: +/- 6 uren
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: WoodTrick Houten Modelbouw – Truck Tank Trailer
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 47 x B 9.5 x H 16.7 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 5 cm
– Gewicht verpakking: 1268 gram

€ 49,90

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

WTR00017 Heftruck

Wood Trick Heftruck

Een krachtige lift is een uniek model van een vorkheftruck met een mechanische basis en een transmissie. Deze set bevat drie elementen: het basismodel van de vorkheftruck, een pallet en een spaarpot. Veel bewegingsmechanismen maken het niet alleen mogelijk om de machine te besturen, maar ook om de hoogte van de vorken voor het heffen en transporteren van vracht te regelen. Het is een geweldig item om cadeau te geven of ter decoratie.

De houten 3D-modellen van WoodTrick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met WoodTrick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 385 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
– Montagetijd: +/- 8 uren
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: WoodTrick Houten Modelbouw – Heftruck
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 31.5 x B 11.5 x H 16.5 cm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 36.5 x B 18.5 x H 5 cm
– Gewicht verpakking: 1000 gra

€ 67,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR00016

Wood Tricks Fiets

De volgende keer dat je kind gaat fietsen met zijn of haar vrienden, laat ze dan opscheppen dat ze hun eigen, authentiek ontworpen fiets kunnen bouwen. Ze zullen nooit meer op dezelfde manier naar hun fiets kijken nadat ze de Wood Trick-modelset hebben gebouwd. Met iets meer dan honderd stukken laat dit model ze een tweede blik werpen op het “eenvoudige” ontwerp van hun mountainbike thuis.

De houten 3D-modellen van WoodTrick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met WoodTrick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 89 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
– Montagetijd: +/- 1.5 – 2 uren
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: WoodTrick Houten Modelbouw – Fiets
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 20 x B 13.5 x H 10.3
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37 x B 18.5 x H 3.5 cm
– Gewicht verpakking: 280 gram

€ 17,90

 • Levertijd: 5-12 Werkdagen Wordt voor u besteld1

WTR00023 Tractor

Wood Trick Tractor

Deze tractor is een van de high perforance  modellen van Wood Trick-bouwdozen. Om dit mechanisme te waarderen, moet je een echte man zijn. De werking van de motor is fascinerend. Als je de motorkap opend zie de zuiger bewegen. De tractor kan op gewone snelheid of op volle snelheid werken. Op vol speed zie je hoe snel hij rijdt.

Met een speciale hendel kunt u de voorwielen draaien om de juiste rijrichting van de trekker in te stellen. Om de motorkap te openen, trekt u gewoon aan de hendel in de bestuurderscabine. Tractordeuren kunnen worden geopend en passagiersstoelen zijn verstelbaar. U assembleert niet alleen de set "vanaf nul" - maar tijdens de montage gaat u ook de contructie van de tractor en het motorwerking begrijpen. U zult gefascineerd raken van de bouwtechniek en veel plezier hebben bij het bouwen van de tractor.

De houten 3D-modellen van WoodTrick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met WoodTrick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– 401 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
– Moeilijkheidsgraad: moeilijk
– Montagetijd: +/- 6-8 uur
– Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Productinformatie
– Product: WoodTrick Houten Modelbouw – Tractor
– Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
– Afmetingen: L 295 x B 160 x H 185 mm
– Kleur: Natuurlijk hout
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 365 x B 185 x H 50 mm
– Gewicht verpakking: 1500 gram

€ 66,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1

WTR00024 Stoomlocomotief

Wood Trick Locomotief R17

Zonder enige twijfel droomt elk kind, of het nu een jongen of een meisje is, van het krijgen van een spoorlijn met een locomotief en aanhangwagens.  Stelt u zich eens voor hoe uw kinderen gelukkig zullen zijn, nadat ze een nieuwe locomotief hebben gekregen als cado!

Wees niet bang, van het feit dat de assemblage van deze kit erg gecompliceerd is; het resultaat zal absoluut al uw verwachtingen overtreffen! De bouwset van de locomotief R17 omvat immers niet alleen de locomotief, maar ook een treinwagon en een fragment van een spoorbaan waarop de trein kan rijden.

Model "Locomotief R17" is een perfect cadeau voor zowel kinderen als volwassenen die dol zijn op modelbouw; je zult ongetwijfeld blij zijn met deze kit van je verzameling 3D-puzzels.

De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Kenmerken:
- Merk Wood Trick
- Materiaal Eco-vriendelijk multiplex
- Mechanische beweging
- Montage zonder lijm
- Montage by your self
- Aantal onderdelen 405
- Modelmaat, l * w * h * 34,25 * 7,08 * 5,11 inch (870 * 180 * 130 mm)
- Verpakkingsgrootte, l * w * h * 14.56 * 7.28 * 1.96 in (370 * 185 * 50 mm)
- Complexiteit van de montage moeilijk
- Montagetijd 6-8 uur
- Gewicht van het model in verpakking 3.511 lb (1.611 kg)
- Aanbevolen leeftijd 14+

€ 66,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-5 Werkdagen1