YUNFCAEU Yuneec Breeze 4K My flying camera

Yuneec Breeze 4K drone RTF

De Breeze van Yuneec is een drone uit een geheel nieuw segment. De Yuneec Breeze drone is voorzien van een 4K camera welke over de verticale as versteld kan worden. Een Ambarella chipset laat je prachtige foto's en video's maken van hoge kwaliteit. De kwaliteit van de opnames zijn te vergelijken met de beelden van een hoogwaardige actiecamera. Door zijn afmetingen (24cm) en lage gewicht (385 gram) is de Yuneec Breeze drone eenvoudig mee te nemen en kun je op elk gewenst moment een geweldige selfie nemen. Om de Breeze drone te kunnen besturen heb je alleen maar een smartphone nodig want er komt voor de rest geen zender aan te pas. De Breeze van Yuneec vliegt op een enkele batterijlading maar liefst 12 minuten. Als dit niet lang genoeg is dan kun je deze, als de batterij leeg is, eenvoudig wisselen.

 

Geavanceerde vliegmodussen

De Yuneec Breeze is voorzien van verschillende vliegmodussen zoals Selfie, Journey, Orbit, Pilot en Follow Me. Deze vliegmodussen zijn ook te vinden op uitgebreide modellen zoals de Yuneec Typhoon H. Geintegreerde social media functies zorgen er voor dat de beelden die jij maakt direct uitgezonden kunnen worden via bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram en andere sites via de Breeze app.

Yuneec Breeze: ontzettend compleet

Bij diverse andere drones dien je na aanschaf nog allerhande accesssoires aan te schaffen. De Yuneec Breeze wordt ontzettend compleet geleverd en aanvullende accessoires zijn hierbij dus niet meer nodig. Wat dacht je van propeller beschermers of een transportkoffer? De Breeze van Yuneec wordt direct met deze accessoires geleverd!

Kenmerken van de Yuneec Breeze

- Compacte drone met transportkoffer
- Geavanceerde 4K UHD camera met Ambarella chipset
- Video resolutie van maximaal 3840 x 2160 pixels
- Foto resolutie van maximaal 4160 x 3120, 13 megapixels
- Elektronische stabilisatie van het beeld bij opnames in 1080p (`Full HD´) en 720p (´HD ready´)
- Deel foto's en video's via social media
- Let op er wordt geen zender meegeleverd

- Bestuurbaar met een Android of IOS toestel
- Live View
- Geschikt voor indoor en outdoor
- Ontzettend stabiel door Optical Flow, GPS sensors en indoor positioning system (IPS)

 

Levertijd momenteel onbekend

 

€ 419,00 2

€ 299,00

YUNBFCEU FPV en Controler kit voor de Breeze 4K

FPV & Controller Kit

Bevestig je smartphone, zet je headset op en duik in de virtual reality. Met de FPV & Controller Kit voor de Breeze 4K zit je in de cockpit van je Breeze. Met je smartphone verandert de bijgeleverde headset ineens in een echte FPV-bril. Met de handige game controller kun je de Breeze 4K besturen via joysticks en buttons en dat is handig in situaties die grotere precisie vergen. De FPV & Controller Kit is los verkrijgbaar

 

Levertijd momenteel onbekend

€ 79,95