Op deze pagina ons assortiment Yuneec drone's, deze zijn alle satelliet gestuurd wat zorgt voor zeer stabiel vliegen. Ook voor degene die nog nooit gevlogen heeft.

YUNBFCEU Yuneec Breeze 4K My flying camera

Yuneec Breeze 4K drone RTF

De Breeze van Yuneec is een drone uit een geheel nieuw segment. De Yuneec Breeze drone is voorzien van een 4K camera welke over de verticale as versteld kan worden. Een Ambarella chipset laat je prachtige foto's en video's maken van hoge kwaliteit. De kwaliteit van de opnames zijn te vergelijken met de beelden van een hoogwaardige actiecamera. Door zijn afmetingen (24cm) en lage gewicht (385 gram) is de Yuneec Breeze drone eenvoudig mee te nemen en kun je op elk gewenst moment een geweldige selfie nemen. Om de Breeze drone te kunnen besturen heb je alleen maar een smartphone nodig want er komt voor de rest geen zender aan te pas. De Breeze van Yuneec vliegt op een enkele batterijlading maar liefst 12 minuten. Als dit niet lang genoeg is dan kun je deze, als de batterij leeg is, eenvoudig wisselen.

 

Geavanceerde vliegmodussen

De Yuneec Breeze is voorzien van verschillende vliegmodussen zoals Selfie, Journey, Orbit, Pilot en Follow Me. Deze vliegmodussen zijn ook te vinden op uitgebreide modellen zoals de Yuneec Typhoon H. Geintegreerde social media functies zorgen er voor dat de beelden die jij maakt direct uitgezonden kunnen worden via bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram en andere sites via de Breeze app.

Yuneec Breeze: ontzettend compleet

Bij diverse andere drones dien je na aanschaf nog allerhande accesssoires aan te schaffen. De Yuneec Breeze wordt ontzettend compleet geleverd en aanvullende accessoires zijn hierbij dus niet meer nodig. Wat dacht je van propeller beschermers of een transportkoffer? De Breeze van Yuneec wordt direct met deze accessoires geleverd!

Kenmerken van de Yuneec Breeze

- Compacte drone met transportkoffer
- Geavanceerde 4K UHD camera met Ambarella chipset
- Video resolutie van maximaal 3840 x 2160 pixels
- Foto resolutie van maximaal 4160 x 3120, 13 megapixels
- Elektronische stabilisatie van het beeld bij opnames in 1080p (`Full HD´) en 720p (´HD ready´)
- Deel foto's en video's via social media
- Let op er wordt geen zender meegeleverd

- Bestuurbaar met een Android of IOS toestel
- Live View
- Geschikt voor indoor en outdoor
- Ontzettend stabiel door Optical Flow, GPS sensors en indoor positioning system (IPS)

 

€ 419,00

  • Levertijd: 1-3 dagen1

YUNBFCEU FPV en Controler kit voor de Breeze 4K

FPV & Controller Kit

Bevestig je smartphone, zet je headset op en duik in de virtual reality. Met de FPV & Controller Kit voor de Breeze 4K zit je in de cockpit van je Breeze. Met je smartphone verandert de bijgeleverde headset ineens in een echte FPV-bril. Met de handige game controller kun je de Breeze 4K besturen via joysticks en buttons en dat is handig in situaties die grotere precisie vergen. De FPV & Controller Kit is los verkrijgbaar

€ 89,95

  • Levertijd: 1-3 dagen1

YUNQ4KTEU Yuneec Q500 Typhoon

Yuneec Q500-4K Black Edition drone RTF in Alu koffer - Met 2e accu en Handheld!

Verander je perspectief met het Yuneec Q500-4K videografie en fotografie systeem. De Q500-4K Typhoon quadcopter wordt volledig voorgemonteerd en voorgevlogen geleverd inclusief de 3-assige CGO3 welke opneemt in Full HD 4K en foto's maakt met 12 Megapixel. De ingebouwde digitale video downlink zorgt ervoor dat de beelden rechtstreeks worden uitgezonden naar de bijgeleverde ST10+ afstandsbediening met LCD scherm. De ST10+ zender functioneert tevens als persoonlijk "grondstation". Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om prachtige video's en foto's te maken welke voor allerhande toepassingen gebruikt kunnen worden. De Yuneec Q500-4K is voor diegene die net dat kleine beetje meer zoekt! Deze versie wordt geleverd in een prachtige aluminium koffer.

 

ST10+ persoonlijke grondstation

De ST10 is een 10-kanaals 2.4 Ghz zender met ingebouwde hardware voor 5.8 Ghz video downlink en First Person View (FPV). Met de gemakkelijk en eenvoudig in gebruik te nemen ST10 heb je geen losse componenten meer nodig om de beelden en telemetrie (hoogte, snelheid, afstand, accu spanning van de drone) gegevens tijdens je vlucht te bekijken. Deze geweldige en zeer uitgebreide zender heeft een touchscreen voor eenvoudige bediening. Het scherm van de ST10+ is 5,5 inch groot!

 

De Q500 4K heeft GPS & Glonass

De meeste drones ontvangen enkel het GPS signaal voor het bepalen van de exacte positie maar de Yuneec Q500-4K Typhoon ontvangt daarnaast ook het Glonass systeem. Hierdoor is de Q500 Typhoon een stuk nauwkeuriger en heeft hij vaak binnen ook bereik.

 

Smartmode

Een drone die je volgt? Deze geweldige drone bevat een speciale smart modus waarbij hij de zender volgt. Zit je op de fiets? Dan komt de Yuneec Q500-4K jou in deze speciale stand achterna!  

 

Specificaties Yuneec Q500 4K

- Hoogte: 210mm
- Diameter zonder propellers: 565mm
- Propeller diameter: 330mm
- Gewicht zonder accu & payload: 1130gram
- Vlieggewicht met accu & CGO3: 1700gram
- Accu: lipo 5400mAh 11.1V
- Vliegtijd: 20-25 minuten
- 4x Yuneec 700 KV motoren (fluisterstil)

 

Pakket inhoud

- 1x Yuneec Q500-4K Black Edition quadcopter
- 1x Yuneec ST10+ zender
- 1x Aluminium koffer met trolley
- 2x Lipo accu 5400mAh 11.1V
- AC/DC Lipo lader
- 4x Reserve propeller
- 8 GB Mini SD Kaart
- USB Lader voor de zender

 

€ 889,00

  • Levertijd: 1-3 dagen1

YUNTYHBEU Typhoon H

Yuneec Typhoon H drone RTF

De Yuneec Typhoon H is een zeer geavanceerde drone die obstakels kan ontwijken. Daarnaast beschikt deze drone over de meest innovatieve technieken. De Yuneec Typhoon H is extreem makkelijk in het gebruik, waardoor deze door zowel een beginnende als gevorderde piloot gevlogen kan worden. Deze drone is uiterst geschikt voor het maken van professionele lucht foto- en videografie. De meest adembenemende opnames kunnen gemaakt worden met de CGO3+ 4K camera, welke op HD formaat live te bekijken zijn op het heldere LCD scherm van de geavanceerde ST16 zender. Deze set wordt geheel compleet geleverd! Je hebt werkelijk niets meer nodig om aan de slag te kunnen. Kortom, Yuneec heeft wederom een top product in handen met deze Typhoon H!

 

De Yuneec Typhoon H is een hexacopter

Deze drone is voorzien van zes armen en motoren. Het grote voordeel hiervan is dat de drone beschikt over zeer stabiele vliegprestaties. Doordat de zes motoren samen het nodige vermogen produceren kan deze Typhoon H ook vliegen als er wat meer wind staat. De Yuneec Typhoon H is beschikt over een 5-Rotor Flight Safety technologie. Mocht het voorkomen dat één van de motoren stopt met draaien, dan zullen de andere motoren het overnemen waardoor de drone alsnog veilig geland kan worden.

 

Handige functies van de Yuneec Typhoon H

De Yuneec Typhoon H is voorzien van de nodige handige functies, één daarvan is de mogelijkheid om waypoints aan te geven. Hierdoor kun je bepaalde coordinaten aangeven waar de drone daarna autonoom naartoe zal vliegen, zonder dat je daar zelf ook maar iets aan hoeft te doen. De Orbit Pilot functie is ook erg handig. Door deze functie zal de drone automatisch om de piloot circuleren en zal de camera daarop gefocust blijven. De Orbit Point Of Interest functie werkt hetzelfde, maar dan zal de drone atomatisch om een object blijven circuleren. Het is ook mogelijk om de drone te laten volgen, waardoor je de meest vette opnames kan maken zonder de besturing in eigen hand te hebben!

 

Intrekbaar landingsgestel

Het landingsgestel van de Yuneec Typhoon H is intrekbaar doormiddel van één druk op de knop! Het voordeel hiervan is dat de drone minder wind vangt, en daardoor erg stabiel zal vliegen. Een ander voordeel is dat hierdoor het landingsgestel nooit in beeld zal komen tijdens het filmen of fotograferen, en aangezien de camera 360 graden kan draaien is dat natuurlijk erg handig!

 

De Yuneec Typhoon H heeft een CGO3+ 4K camera met 3-assige gimbal en 360 graden view

Deze drone is uiterst geschikt voor het maken van de meest professionele opnames, of het nu gaat om foto's of video's. Met de CGO3+ camera is het mogelijk om video's op te nemen met een resolutie van maar liefst 4K UHD (30FPS)! De beelden zijn zo gigantisch scherp dat je werkelijk ieder klein detail terug zal zien in de door jou gemaakte video's. Mocht je liever met een resolutie van 1080P Full HD filmen dan behoord dit ook tot de mogelijkheden, en wel tot een framerate van maar liefst 120FPS! Doordat de camera over drie assen gestabiliseerd wordt zullen de beelden ten aller tijden uiterst stabiel zijn, waardoor ongewenste bewegingen nooit jou opnames zullen verpesten. Ook de foto's zijn van bijzonder hoge kwaliteit, daar waar deze genomen zullen worden met een resolutie van 12,4MP. Foto's kunnen eventueel gemaakt worden op RAW/DNG formaat, waardoor deze zeer makkelijk na te bewerken zijn. Nog een bijzonderheid is dat de camera 360 graden rond kan draaien, wat ervoor zorgt dat je de volledige vrijheid hebt tijdens het maken van opnames.

 

Yuneec ST16 Personal Groundstation

De Yuneec ST16 Groundstation is de zender waarmee je de drone kan besturen. Deze prachtige zender is voorzien van een helder LCD scherm waarop de beelden die je op aan het nemen bent live te bekijken zijn in 720P HD formaat. Tevens worden op het scherm telemetrie gegevens weergegeven zodat je altijd op de hoogte bent van alle belangrijke informatie, te denken aan onder andere: hoogte, afstand, positie, snelheid, aantal satellieten en accu spanning. Tevens is het mogelijk om de nodige presets te seleceteren en instelling van de drone aan te passen via deze ST16 zender.

 

GPS, Glonass en Return Home

De Yuneec Typhoon H maakt niet alleen gebruik van het GPS signaal, maar combineert dit met Glonass waardoor de drone een zeer nauwkeurige positionering heeft. Doordat de drone deze signalen ontvangt is het mogelijk om de drone automatisch terug te laten keren naar het beginpunt, wat ze Return Home noemen. Het voordeel van de Typhoon H is dat deze beschikt over een ''dynamisch home punt'', wat inhoudt dat de drone ten aller tijden in de buurt van de piloot zal landen. Ook als de piloot zich verplaatst heeft.

 

De Yuneec Typhoon H is zeer gemakkelijk te transporteren

De armen van de Yuneec Typhoon H drone zijn in te klappen, waardoor deze eenvoudig te transporteren is.

 

Belangrijke kenmerken van de Yuneec Typhoon H

- Complete set
- Ontvangt GPS en Glonass
- Intrekbaar landingsgestel
- Armen zijn in te klappen
- FPV via LCD scherm op de ST16 zender
- Orbit functie
- Follow me functie
- Return Home (dynamisch)
- 360 graden view
- Zeer eenvoudig in gebruik
- CGO3+ camera
- 5-Rotor Flight Safety

 

Specificaties van de Yuneec Typhoon H

- Type drone: hexacopter
- Afmetingen uitgeklapt: 711x711x294mm
- Afmetingen ingeklapt: 350x300x245mm
- Reikwijdte (in optimale condities): FCC 1000 meter, CE 600 meter
- Gewicht: 1800 gram (inclusief accu)
- Vliegtijd: circa 22 minuten
- Accu: 14,8V 5400mah
- Video resoluties: UHD 4K 30FPS, 1080P Full HD 120/60/50/48/30/25/24FPS
- Foto resolutie: 12.4MP (RAW/DNG formaat mogelijk)
- Video transmissie frequentie: 5.8GHz
- Frequentie ST16 zender: 2,4GHz

 

Inhoud van de set

- Typhoon H drone
- 3-assige CGO3+ gimbal camera
- ST16 16-kanaals 2,4GHz Groundstation
- 1x 4S 14,8V 5400mah lipo accu
- AC/DC lader
- 12V DC lader
- USB adapter
- Zonnekap
- 2x set rotorbladen
- 16GB micro SD kaart

 

€ 1.099,00 2

€ 959,00

  • Levertijd: 1-3 dagen1

YUNTYHBPEU Typhoon H Pro, met 2x accu's en hardcase backpack

Yuneec Typhoon H drone RTF

De Yuneec Typhoon H is een zeer geavanceerde drone die obstakels kan ontwijken. Daarnaast beschikt deze drone over de meest innovatieve technieken. De Yuneec Typhoon H is extreem makkelijk in het gebruik, waardoor deze door zowel een beginnende als gevorderde piloot gevlogen kan worden. Deze drone is uiterst geschikt voor het maken van professionele lucht foto- en videografie. De meest adembenemende opnames kunnen gemaakt worden met de CGO3+ 4K camera, welke op HD formaat live te bekijken zijn op het heldere LCD scherm van de geavanceerde ST16 zender. Deze set wordt geheel compleet geleverd! Je hebt werkelijk niets meer nodig om aan de slag te kunnen. Kortom, Yuneec heeft wederom een top product in handen met deze Typhoon H!

 

De Yuneec Typhoon H is een hexacopter

Deze drone is voorzien van zes armen en motoren. Het grote voordeel hiervan is dat de drone beschikt over zeer stabiele vliegprestaties. Doordat de zes motoren samen het nodige vermogen produceren kan deze Typhoon H ook vliegen als er wat meer wind staat. De Yuneec Typhoon H is beschikt over een 5-Rotor Flight Safety technologie. Mocht het voorkomen dat één van de motoren stopt met draaien, dan zullen de andere motoren het overnemen waardoor de drone alsnog veilig geland kan worden.

 

Handige functies van de Yuneec Typhoon H

De Yuneec Typhoon H is voorzien van de nodige handige functies, één daarvan is de mogelijkheid om waypoints aan te geven. Hierdoor kun je bepaalde coordinaten aangeven waar de drone daarna autonoom naartoe zal vliegen, zonder dat je daar zelf ook maar iets aan hoeft te doen. De Orbit Pilot functie is ook erg handig. Door deze functie zal de drone automatisch om de piloot circuleren en zal de camera daarop gefocust blijven. De Orbit Point Of Interest functie werkt hetzelfde, maar dan zal de drone atomatisch om een object blijven circuleren. Het is ook mogelijk om de drone te laten volgen, waardoor je de meest vette opnames kan maken zonder de besturing in eigen hand te hebben!

 

Intrekbaar landingsgestel

Het landingsgestel van de Yuneec Typhoon H is intrekbaar doormiddel van één druk op de knop! Het voordeel hiervan is dat de drone minder wind vangt, en daardoor erg stabiel zal vliegen. Een ander voordeel is dat hierdoor het landingsgestel nooit in beeld zal komen tijdens het filmen of fotograferen, en aangezien de camera 360 graden kan draaien is dat natuurlijk erg handig!

 

De Yuneec Typhoon H heeft een CGO3+ 4K camera met 3-assige gimbal en 360 graden view

Deze drone is uiterst geschikt voor het maken van de meest professionele opnames, of het nu gaat om foto's of video's. Met de CGO3+ camera is het mogelijk om video's op te nemen met een resolutie van maar liefst 4K UHD (30FPS)! De beelden zijn zo gigantisch scherp dat je werkelijk ieder klein detail terug zal zien in de door jou gemaakte video's. Mocht je liever met een resolutie van 1080P Full HD filmen dan behoord dit ook tot de mogelijkheden, en wel tot een framerate van maar liefst 120FPS! Doordat de camera over drie assen gestabiliseerd wordt zullen de beelden ten aller tijden uiterst stabiel zijn, waardoor ongewenste bewegingen nooit jou opnames zullen verpesten. Ook de foto's zijn van bijzonder hoge kwaliteit, daar waar deze genomen zullen worden met een resolutie van 12,4MP. Foto's kunnen eventueel gemaakt worden op RAW/DNG formaat, waardoor deze zeer makkelijk na te bewerken zijn. Nog een bijzonderheid is dat de camera 360 graden rond kan draaien, wat ervoor zorgt dat je de volledige vrijheid hebt tijdens het maken van opnames.

 

Yuneec ST16 Personal Groundstation

De Yuneec ST16 Groundstation is de zender waarmee je de drone kan besturen. Deze prachtige zender is voorzien van een helder LCD scherm waarop de beelden die je op aan het nemen bent live te bekijken zijn in 720P HD formaat. Tevens worden op het scherm telemetrie gegevens weergegeven zodat je altijd op de hoogte bent van alle belangrijke informatie, te denken aan onder andere: hoogte, afstand, positie, snelheid, aantal satellieten en accu spanning. Tevens is het mogelijk om de nodige presets te seleceteren en instelling van de drone aan te passen via deze ST16 zender.

 

GPS, Glonass en Return Home

De Yuneec Typhoon H maakt niet alleen gebruik van het GPS signaal, maar combineert dit met Glonass waardoor de drone een zeer nauwkeurige positionering heeft. Doordat de drone deze signalen ontvangt is het mogelijk om de drone automatisch terug te laten keren naar het beginpunt, wat ze Return Home noemen. Het voordeel van de Typhoon H is dat deze beschikt over een ''dynamisch home punt'', wat inhoudt dat de drone ten aller tijden in de buurt van de piloot zal landen. Ook als de piloot zich verplaatst heeft.

 

De Yuneec Typhoon H is zeer gemakkelijk te transporteren

De armen van de Yuneec Typhoon H drone zijn in te klappen, waardoor deze eenvoudig te transporteren is.

 

Belangrijke kenmerken van de Yuneec Typhoon H

- Complete set
- Ontvangt GPS en Glonass
- Intrekbaar landingsgestel
- Armen zijn in te klappen
- FPV via LCD scherm op de ST16 zender
- Orbit functie
- Follow me functie
- Return Home (dynamisch)
- 360 graden view
- Zeer eenvoudig in gebruik
- CGO3+ camera
- 5-Rotor Flight Safety

Specificaties van de Yuneec Typhoon H

- Type drone: hexacopter
- Afmetingen uitgeklapt: 711x711x294mm
- Afmetingen ingeklapt: 350x300x245mm
- Reikwijdte (in optimale condities): FCC 1000 meter, CE 600 meter
- Gewicht: 1800 gram (inclusief accu)
- Vliegtijd: circa 22 minuten
- Accu: 14,8V 5400mah
- Video resoluties: UHD 4K 30FPS, 1080P Full HD 120/60/50/48/30/25/24FPS
- Foto resolutie: 12.4MP (RAW/DNG formaat mogelijk)
- Video transmissie frequentie: 5.8GHz
- Frequentie ST16 zender: 2,4GHz

 

Inhoud van de set

- Typhoon H drone
- 3-assige CGO3+ gimbal camera
- ST16 16-kanaals 2,4GHz Groundstation
- 2x 4S 14,8V 5400mah lipo accu
- AC/DC lader
- 12V DC lader
- USB adapter
- Zonnekap
- 2x set rotorbladen
- 16GB micro SD kaart

 

€ 1.999,00 2

€ 1.389,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

YUNTYHBREU Typhoon H Pro met RealSense ( object herkenning ) met 2 accus en backpack

Yuneec Typhoon H drone RTF

De Yuneec Typhoon H is een zeer geavanceerde drone die obstakels kan ontwijken. Daarnaast beschikt deze drone over de meest innovatieve technieken. De Yuneec Typhoon H is extreem makkelijk in het gebruik, waardoor deze door zowel een beginnende als gevorderde piloot gevlogen kan worden. Deze drone is uiterst geschikt voor het maken van professionele lucht foto- en videografie. De meest adembenemende opnames kunnen gemaakt worden met de CGO3+ 4K camera, welke op HD formaat live te bekijken zijn op het heldere LCD scherm van de geavanceerde ST16 zender. Deze set wordt geheel compleet geleverd! Je hebt werkelijk niets meer nodig om aan de slag te kunnen. Kortom, Yuneec heeft wederom een top product in handen met deze Typhoon H!

 

De Yuneec Typhoon H vermijd obstakels!

Deze drone is voorzien ultrasonic proximity detection, wat inhoudt dat deze obstakels kan vermijden! Door de sensoren wordt de omgeving van de drone in de gaten gehouden. Mocht de drone richting een obstakel gaan, dan zal de drone deze ontwijken. Door deze techniek is de kans op een crash nihil, waardoor je ten aller tijden zorgeloos kunt vliegen met dit prachtige toestel.

 

De Yuneec Typhoon H is een hexacopter

Deze drone is voorzien van zes armen en motoren. Het grote voordeel hiervan is dat de drone beschikt over zeer stabiele vliegprestaties. Doordat de zes motoren samen het nodige vermogen produceren kan deze Typhoon H ook vliegen als er wat meer wind staat. De Yuneec Typhoon H is beschikt over een 5-Rotor Flight Safety technologie. Mocht het voorkomen dat één van de motoren stopt met draaien, dan zullen de andere motoren het overnemen waardoor de drone alsnog veilig geland kan worden.

 

Handige functies van de Yuneec Typhoon H

De Yuneec Typhoon H is voorzien van de nodige handige functies, één daarvan is de mogelijkheid om waypoints aan te geven. Hierdoor kun je bepaalde coordinaten aangeven waar de drone daarna autonoom naartoe zal vliegen, zonder dat je daar zelf ook maar iets aan hoeft te doen. De Orbit Pilot functie is ook erg handig. Door deze functie zal de drone automatisch om de piloot circuleren en zal de camera daarop gefocust blijven. De Orbit Point Of Interest functie werkt hetzelfde, maar dan zal de drone atomatisch om een object blijven circuleren. Het is ook mogelijk om de drone te laten volgen, waardoor je de meest vette opnames kan maken zonder de besturing in eigen hand te hebben!

 

Intrekbaar landingsgestel

Het landingsgestel van de Yuneec Typhoon H is intrekbaar doormiddel van één druk op de knop! Het voordeel hiervan is dat de drone minder wind vangt, en daardoor erg stabiel zal vliegen. Een ander voordeel is dat hierdoor het landingsgestel nooit in beeld zal komen tijdens het filmen of fotograferen, en aangezien de camera 360 graden kan draaien is dat natuurlijk erg handig!

 

De Yuneec Typhoon H heeft een CGO3+ 4K camera met 3-assige gimbal en 360 graden view

Deze drone is uiterst geschikt voor het maken van de meest professionele opnames, of het nu gaat om foto's of video's. Met de CGO3+ camera is het mogelijk om video's op te nemen met een resolutie van maar liefst 4K UHD (30FPS)! De beelden zijn zo gigantisch scherp dat je werkelijk ieder klein detail terug zal zien in de door jou gemaakte video's. Mocht je liever met een resolutie van 1080P Full HD filmen dan behoord dit ook tot de mogelijkheden, en wel tot een framerate van maar liefst 120FPS! Doordat de camera over drie assen gestabiliseerd wordt zullen de beelden ten aller tijden uiterst stabiel zijn, waardoor ongewenste bewegingen nooit jou opnames zullen verpesten. Ook de foto's zijn van bijzonder hoge kwaliteit, daar waar deze genomen zullen worden met een resolutie van 12,4MP. Foto's kunnen eventueel gemaakt worden op RAW/DNG formaat, waardoor deze zeer makkelijk na te bewerken zijn. Nog een bijzonderheid is dat de camera 360 graden rond kan draaien, wat ervoor zorgt dat je de volledige vrijheid hebt tijdens het maken van opnames.

 

Yuneec ST16 Personal Groundstation

De Yuneec ST16 Groundstation is de zender waarmee je de drone kan besturen. Deze prachtige zender is voorzien van een helder LCD scherm waarop de beelden die je op aan het nemen bent live te bekijken zijn in 720P HD formaat. Tevens worden op het scherm telemetrie gegevens weergegeven zodat je altijd op de hoogte bent van alle belangrijke informatie, te denken aan onder andere: hoogte, afstand, positie, snelheid, aantal satellieten en accu spanning. Tevens is het mogelijk om de nodige presets te seleceteren en instelling van de drone aan te passen via deze ST16 zender.

 

GPS, Glonass en Return Home

De Yuneec Typhoon H maakt niet alleen gebruik van het GPS signaal, maar combineert dit met Glonass waardoor de drone een zeer nauwkeurige positionering heeft. Doordat de drone deze signalen ontvangt is het mogelijk om de drone automatisch terug te laten keren naar het beginpunt, wat ze Return Home noemen. Het voordeel van de Typhoon H is dat deze beschikt over een ''dynamisch home punt'', wat inhoudt dat de drone ten aller tijden in de buurt van de piloot zal landen. Ook als de piloot zich verplaatst heeft.

 

De Yuneec Typhoon H is zeer gemakkelijk te transporteren

De armen van de Yuneec Typhoon H drone zijn in te klappen, waardoor deze eenvoudig te transporteren is.

 

Belangrijke kenmerken van de Yuneec Typhoon H

- Complete set
- Ontvangt GPS en Glonass
- Intrekbaar landingsgestel
- Armen zijn in te klappen
- FPV via LCD scherm op de ST16 zender
- Orbit functie
- Follow me functie
- Return Home (dynamisch)
- Drone vermijd obstakels
- 360 graden view
- Zeer eenvoudig in gebruik
- CGO3+ camera
- 5-Rotor Flight Safety

 

Specificaties van de Yuneec Typhoon H

- Type drone: hexacopter
- Afmetingen uitgeklapt: 711x711x294mm
- Afmetingen ingeklapt: 350x300x245mm
- Reikwijdte (in optimale condities): FCC 1000 meter, CE 600 meter
- Gewicht: 1800 gram (inclusief accu)
- Vliegtijd: circa 22 minuten
- Accu: 14,8V 5400mah
- Video resoluties: UHD 4K 30FPS, 1080P Full HD 120/60/50/48/30/25/24FPS
- Foto resolutie: 12.4MP (RAW/DNG formaat mogelijk)
- Video transmissie frequentie: 5.8GHz
- Frequentie ST16 zender: 2,4GHz

 

Inhoud van de set

- Typhoon H drone
- 3-assige CGO3+ gimbal camera
- ST16 16-kanaals 2,4GHz Groundstation
- 2x 4S 14,8V 5400mah lipo accu
- AC/DC lader
- 12V DC lader
- USB adapter
- Zonnekap
- 2x set rotorbladen
- 16GB micro SD kaart

- Backpack

€ 1.699,00 2

€ 1.549,00

  • Levertijd: 1-3 dagen1